2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست

سلام دوستان 

لطفا به من کمک کنید اگر صحبتای منو میخونید

من میخوام ای وی اف کنم

اصلا استرس ندارم ولی کاملا افسرده ام

دکتر کلانتری بهم گفت بیا ای وی اف

ولی چون تو مررکز زیاد دلسوزانه کار نمیکنن

دوست ندارم اونجا برم

میترسمم جای دیگه برم بعد پشیمون بشم

ایا کلینیک دولتی از خصوصی بهتر نیست ؟

پبش کدوم دکتر برم

اصلا کاملا گیج هستم

نمیدونم چیکار کنم

تو رو خدا کمکم کنید 

اخه این دردی ه که نمیشه جای گفت به غیر اینجا 😔😔😔😔😔😔😔

رنجشو نگاه نکرده بودم. البته اکثر آزمایشگاهها رنجشون تا 15 هست. 

سلام عزیزم 

دکتر بختیاری ،جنین شناس بیمارستان معتضدی میشناسی کارش خوبه؟

جهاد دانشگاهی میرم فک کنم کاره جنین شناسش خوب نیست از مریض های اونجا پرسیدم بیشتری ها میگفتن ۲ یا ۳ تا جنین تشکیل شده واسشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  لطفا به من کمک کنید اگر صحبتای منو میخونید من میخوام ای وی اف کنم اصلا استرس ند ...

عزيزم مهمتر از اينكه پيش كدوم دكتر يا مركز بري اينه كه اول از همه لحاظ خودت و همسرت بررسي بشيد كه اگر مشكلي هست قبل از انجام ميكرو حل بشه در غير اين صورت ممكنه بهترين جا هم بري نتيجه نگيري... اون آزمايش هايي ايمني و انعقادي كه آنا جان بارها گذاشتن رو انجام بديد حتما...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

سلام دوستان گلم...ی سوال :آمپول هپارین یخچالیه؟ من ب شکم میزنم موقع تزریق انگار زنبور نیشم میزنه میخوام بدونم نکنه چون آمپول از یخچال برمیدارم و سرده میسوزونه یا این هپارین شرکت کیمیدارو ب من نمیسازه

دوستای گلم یه التماس دعای شدید دارم..... برا همسرم یه اتفاقی افتاده دعا کنین زودتر حالش خوب شه..... ...

آنا جون انشالله ک چیز مهمی نباشه عزیزم دعای دوستان همراه شما هست و میدونم با خردمندی و دانایی ک شما داری حتما همسرتون ب شرایط ایده ال هرچه زودتر میرسن

اي واي آنا جون ناراحت شدم  اميدوارم به زودي آرامشت برگرده عزيزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

فدات عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان، من دارم براي ميكرو بچه دوم  اماده ميشم، پسرم هم از طريق ميكرو خدا بهم داد، خواستم بهتون بگم كه توي اين راه بايد خيلي قوي باشين و روحيه خوب داشته باشين، حتما حتما تغذيه خوب داشته باشين، ورزش كنين مخصوصا يوگا. درضمن طب سوزني هم خيلي تاثير داره. مطمينم توي هرشهري كه هستين دكتر خوب براي طب سوزني ميتونيين پيدا كنين، من خودم مشهد هستم و خدود سه ماه مطب خانوم دكتر توكلي ميرفتم كه خيلي كمك كرد. خانوم دكتر توكلي متخصص اعصاب هستن و به طور اختصاصي در زمينه ناباروري طب سوزني كار ميكنن و چون تخصصشون اعصاب و روان هست خيلي در دادن ارامش هم كمك ميكنن چه با صحبت چه با دارو. و ميدونيد كه اين پروسه احتياج به ارامش زياد داره. اميدوارم همه به زودي مامان بشيم

عزيزم اميدوارم زودي خوب بشن اگه كاري ميشه كرد حتما بگو بي تعارف 

فدات عزیزم.....

همین که دعا کنین کافیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان . تلفن رزاقی رو دادید .زنگ میزنم رو اتوماته فقط ادرس میده .کسی گوشی رو برنمیداره . ایا ...

عزیزم چون الان احتمالا ایران نیستن کسی جواب نمیده.....

فکر کنم دوستان میگفتن تا مرداد نیستن....

سلام به همه دوستان و خواهرای گلم. من برای میکرو دوم آماده میشدم که لطف خدا شامل حالم شد و طبیعی بارد ...

عزیزم معجزه خدا گوارای وجودت.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

سلام دوستان  لطفا به من کمک کنید اگر صحبتای منو میخونید من میخوام ای وی اف کنم اصلا استرس ند ...

عزیزم من شخصا مطب رو ترجیح میدم باز بستگی به روحیت داره.....

من دوست دارم با یه دکتر طرف باشم.....

عزیزم میفهمم چه حالی داری اما این روزام میگذرن سخت نگیرین.....

ضمنا قدر سلامتیتونو بدونین.....

سلام دوستان گلم...ی سوال :آمپول هپارین یخچالیه؟ من ب شکم میزنم موقع تزریق انگار زنبور نیشم میزنه میخ ...

عزیزم غکر منم یخچالی نیست اما مطمئن نیستم.....

روش نزده دماش چقدر باشه؟

انوکسانا یخچالی نیستن اما زیر ۲۵ باید باشن.....

عزیزم معجزه خدا گوارای وجودت..... ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

ممنون عزیزدلم. .. من الان ده هفته و سه روز هستم...یعنی ده هفته ام یا یازده هفته؟؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
سلام دوستان، من دارم براي ميكرو بچه دوم  اماده ميشم، پسرم هم از طريق ميكرو خدا بهم داد، خو ...

به سلامتی عزیزم.....

ایشالله یه همبازی نانازی و سالم به زودی به داداشش ملحق میشه....