2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
سلام دوستای گلم، چند وقتی هست پستهاتون رو میخونم و واقعا مفیدن، من دی ماه سال ۹۶ یکبار میکرو کردم که ...

عزیزم پرد یه هفته قبل انتقال قطع میشه.....

از هفته دوم بعد انتقال مجدد شروع میشه......

بابت نوع سیکلت و داروهاتم نظری ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام . دوستان هزینه ivf چقدر میشه ؟ جدیدا کسی عرفان انجام داده ؟ من قرص ضد بارداری خوردم تموم شد من ...

عزیزم هزینش حدودای ۷-۸ یه کمی بالا پایینه......

بستگی به مرکز و میزان داروهات داره.....

عزیزم خوب مرحله بعدی میری سونو میشی و داروهای تحربک تخمدانت نوعش و دزش تعیین میشه.....

بغد چند،باری یونو میشی معمولا دو یه بار رو حداقل داری بسته به پاسخ بدنت ممکنه بیشترم بشه......

بعد که آماده پانکچر (تخمک گیری) بودی ۳۶ ساعت قبلش آمپول آزادیازی میزنی و عمل پانکچر تحت بیهوشیه و روز پانکچر همسرتم نمونه میزه.....

جنین تشکیل میشه و اگه انتقال فرش باشه ۲-۳-۴-۵ روز بعد انتقال داری نه که میمونه برا چند ماه بعد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تورک آنا جان شما چگونه متوجه شدید طبع ورحم شما سرد چون دقیقا همین علایمی که شما داشتید من هم دا ...

والا عزیزم من با مطالعه در مورد شرایطم اتفاقی به موضوع رحم سرد برخوردم.....

بعد که در موردش خوب تحقیق کردم دیدم به شرایطم میخوره....

در مورد طبعمم خوب با مطالعه شرایط طبعهای مختلف یه حدسهایی زدم و دو بارم ویزیت طب سنتی داشتم که مطمئن شدم حدسم درسته و طبعم سرده.....

یه زمانی یه تاپیک در مورد درمان رحم سرد یا همچین عنوانی بود تاپیک خوبی بود و من خیلی اطلاعات ازشون گرفتم.....

بازم کمکی ازم بر بیاد در خدمتم.....

عزیز چون نمی دانستم بعد از انتقال شیر سویا  نشاسته آناناس هندوانه طالبی خیلی زیاد مصرف کردم اگر ...

عزیرم اگه از طبعت و سردی رحمت مطمئنی، پس کلا سردیو بذار کنار و لب نزن......

من سویا کلا نخوردم به خاطر آندومتریوز و تیروئیدم......

آناناسم نخوردم.....

هنونه هم اولین بار تو بارداریم فکر کنم ماه یه به بعد بود هوس کردم همسرم خرید.....

در کل لب به سردی نزدم (غیر مرغ و ماهی که اونم با مصلحاتشون گرم کردم) و از ماه سوم بارداریم تازه حس کردم طبعم اصلاح شده و تک و توک سردیجاتم به برنامه غذاییم اضافه کردم.....

هر چی میخواستم بخورم تو سایت طبایع دات آی آر چک مبکردم طبعشو بعد میخوردم.....

tabaye.ir

دوستای گلم یه التماس دعای شدید دارم.....

برا همسرم یه اتفاقی افتاده دعا کنین زودتر حالش خوب شه.....

البته انقدرا بحرانی نیست اما با شرایطی که دارم برا ما بحرانی شده....

با وجود بارداری و دخترم و اینکه اینجا تک و تنها هستیم خیلی شرایطمون الان سخت شده.....

حتی نمیدونم چه جوری دکتر ببرمش.....

خلاصه خیلی التماس دعا دارم ازتون.....

عزیزم خودمم نمیفهمم ک چی باید باشه . من آره شیراز مرکز ناباروری رستمی . ولی dfi  توش نیست . شما ...

اره عزیزم منم شیرازیم..مریض البرزی...من اندومتریوز دارم و دوبار رفتم فریز جنین که کیفیتشون خوب نشده.براهمین لاله جان پیشنهاد دادن dfiهم چک کنیم برای همسرم.دنبال آزمایشگاهی میگردم که انجام بده

د 

دوستای گلم یه التماس دعای شدید دارم..... برا همسرم یه اتفاقی افتاده دعا کنین زودتر حالش خوب شه..... ...

اي واي آنا جون ناراحت شدم 

اميدوارم به زودي آرامشت برگرده عزيزم

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دوستای گلم یه التماس دعای شدید دارم..... برا همسرم یه اتفاقی افتاده دعا کنین زودتر حالش خوب شه..... ...

سلام روز بخیر، بلا دور هست به امید خدا و آرامش برمیگرده به خونه زیباتون🙏

دعا میکنم غرق باران شوی

چو بوی خوش یاس و ریحان شوی

دعا میکنم در زمستان عشق

بهاری ترین فصل ایمان شوی . . .

آنا جانم انشالله که همیشه سلامت باشید و همسر گرامیتون هر چه زودتر سلامتی براشون حاصل بشه عزیزم

سلام دوستان .

تلفن رزاقی رو دادید .زنگ میزنم رو اتوماته فقط ادرس میده .کسی گوشی رو برنمیداره .

ایا شماره دیگه ای داره برای وقت گرفتن .

من شهرستانم .

لطفا بهم بگید چطوری وقت بگیرم ...

انشالله كه زودتر خوب ميشن و شما هم از نگراني درمياين 🙏🏻🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
ممنون خانمی آزهای ایمنیم همه تو رنج بود آنا جون هم دیدن فقط انعقادیام مشکل داشت  راستش رو بخوا ...

اگر از لحاظ ايمني بررسي شدين و مشكلي نداشتين پس نگران نباشين... در مورد مصرف پرد هم ميتونين از يك دكتر ديگه همونجا سوال كنين كه خيالتون راحتتر بشه... نگراني و استرس نداشته باشيد مهم اينه كه شما در حد توانتون تلاشتون رو بكنيد بعدشم ديگه نتيجه رو بسپريد به خدا ... 

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

سلام به همه دوستان و خواهرای گلم. من برای میکرو دوم آماده میشدم که لطف خدا شامل حالم شد و طبیعی باردار شدم حالا تمام داروهایی که خریدم بلااستفاده مونده .اگر کسی از شما عزیزان هست که به این داروها نیاز داره حاضرم تا ۵۰ درصد تخفیف بهش بدم که هم کمکی به من بشه هم به شما...لیست داروهایی که دارم :

۱. گونال اف ۳۰۰ _ ۱۸ عدد

۲. مریونال یا اچ ام جی _۸ عدد

۳. دیفرلین_ ۲ عدد

۴. پرگووریس _۲ عدد

۵.اویترال _ ۲ عدد

۶. ستروتاید _یکی

۷.پودر مکمل و تقویتی پروکسید _ یک بسته

در ضمن دوستان بهتون اطمینان  صد درصد میدم داروهام حتی یه لحظه بیرون یخچال نبوده بالاخره خودم میخواستم استفاده کنم . سالم بودنشون رو تضمین میکنم

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.