2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
سلام . دوستان هزینه ivf چقدر میشه ؟ جدیدا کسی عرفان انجام داده ؟ من قرص ضد بارداری خوردم تموم شد من ...

از سوم پریود داروهاتون شروع میشه برای تحریک
عرفان خوبه بخش ای وی افش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد پردنيزولون روندش اينطوريه كه يك هفته قبل از انتقال كامل قطع ميشه و يك هفته بعد از انتقال مجد ...

خانومی یه سوال دکتر  به من گفت تو مشکل ایمنی نداری ولی برای اطمینان بیشتر  پنج روز که از انتقال گذشت پردنیزولون رو شروع کن روزی یکی بخور

حالا به نظرتون من که قبل از انتقال نخوردم برام اثر داره

اصلا بخورم یا نه؟

آخه من دیدم اینجا همه قبل از انتقال میخورن و از روزی یکی هم بیشتر

نمیدونم چی کار کنم؟

تا جایی که میدونم وقتی مینویسه دی اف ای یعنی باید همون انجام بشه حتما این ازمایشگاه نداشته اون قسمت ...

عزیز دلم بالای برگه ک اینو نوشته خوب این ک س تا داخلش هست رنج یکی کروماتین و یکی CMA3 و یکیمAnilin blue خوب اینا دیگه چیه گلم ؟ چرا کامل نداده ؟ یعنی این سه تا ک دادم مال علت سقط مکرر نیستش عزیزم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خانومی یه سوال دکتر  به من گفت تو مشکل ایمنی نداری ولی برای اطمینان بیشتر  پنج روز که از ا ...

عزيزم بعضي دكترها براي محكم كاري يه چيزايي ميدن اضافه بر سازمان، اگه به ايشون اعتماد داري پس بهتره كاري كه گفتن رو انجام بدي... من به شرايطتون واقف نيستم كه بتونم بگم چي براتون خوب هست يا نيست...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزيزم بعضي دكترها براي محكم كاري يه چيزايي ميدن اضافه بر سازمان، اگه به ايشون اعتماد داري پس بهتره ك ...

ممنون خانمی آزهای ایمنیم همه تو رنج بود آنا جون هم دیدن فقط انعقادیام مشکل داشت 

راستش رو بخوای بیمارستانم دولتیه و هر دفعه یه دکتره، نمیدونم این دکترو اون روز برا اولین بار دیدم

اصلا میشه کسی پرد رو فقط بعد از انتقال بخوره و قبلش نخورده باشه؟

عزیز دلم بالای برگه ک اینو نوشته خوب این ک س تا داخلش هست رنج یکی کروماتین و یکی CMA3 و یکیمAnilin b ...

سلام عزیزم

شما شیراز آزمایش dfiدادین؟کدوم آزمایشگاه؟

منم میخوام بدم برای همسرم بنویسن ولی نمیدونم کجا انجام میدن..

دکتر همون dfiبنویسه کافیه یا باید آیتمهای مختلفشو بنویسه؟

ممنون

د 

سلام عزیزم شما شیراز آزمایش dfiدادین؟کدوم آزمایشگاه؟ منم میخوام بدم برای همسرم بنویسن ولی نمیدونم ...

عزیزم خودمم نمیفهمم ک چی باید باشه . من آره شیراز مرکز ناباروری رستمی . ولی dfi  توش نیست . شمام سقط داشتین ؟ شیرازی هستین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون از وقتي كه گذاشتي آنتي فريز چيه؟  آخه من احتمال دادم شايد همه جنين ها مشكل كروموزومي شد ...

عزیزم آنتی فریز یعنی از فریز در آوردن جنینا.....

جنین شناستون که خوبه اما دقیق نمیدونم فرایند فریز و آنتی فریز رو کی انجام میده.....

آزمایشگاهشونم مهمه.....

کاریوتایپ ندادین؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان ببخشید من همش مزاحمتون میشم  دوستم نتونست ثبت نام کنه از من خواست ازتون بپرسم&nbs ...

عزیزم شنیدم قرمز یا ملتهب شدنو که با کمپرس سرد خوب شده اما تا این حدشو نمیدونم شاید بد زدن؟

یا حساسیت داده؟

در مورد کیفیت تخمک والا تغذیه (مناسب طبع و شرایط و مقوی) و مکملا در کل کمک کننده هستن.....

آب خوردن زیاد، پیاده روی.....

اما اصلش بر میگرده به ذخیره و تحریک ماسب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ی سوال خونه ام ۲۵ پله داره میتونم بعد از انتقال از این پله ها برم بالا یا نباید برم ؟ م ...

نه عزیزم نگران نباش.....

پله هار  آروم برو.....

بین پاگردا استراحت کن یعمی به بند نرو چیزی نمیشه.....

دوستان زیادی بودن هم خونه هم محل کارشون پله داشته ولی شکر خدا + شدن.....

لاله چی میشه که ذخیره انقدر کمه . شما هم حتما بیشتر از سی سال داری ولی ذخیره ات 5 هستش ؟؟؟ این ذخیر ...

عزیزم ذخیره تو دوره جنینی شکل گرفته.....

احتمالا یا ژنتیک تاثیر داشته یا شرایط بارداری.....

من دقیق نمیدونم اما فقط میدونم تو همون دوره جنین ذخیره اولیه معلوم شده ....

مال یکی زیاد مال یکی کم....