2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست

سلام دوستای گلم، چند وقتی هست پستهاتون رو میخونم و واقعا مفیدن، من دی ماه سال ۹۶ یکبار میکرو کردم که منفی شد، چون ۱۲ سال پیش کیست تخمدان اندومتریوز داشتم پاره شد جراحی شدم و یک تخمدان دارم در نتیجه در پروسه میکرو ۶ تا تخمک برداشتن که ۳ تا جنین گرید ای بی تشکیل شده بود و اینم بگم که ذخیره تخمدانم ۲ هست، دلیل میکرو هم مشکل مورفولوژی خیلی بد بود اگرنه میگفتن طبیعی باردار میشی، بعد از یک مدت ناراحتی شدید و اینا فروردین دوباره مراجعه کردم من مرکز ابن سینا میرم این بار چند باری با همون جا با طرازی ویزیت شدم اصرار به آزمایش ایمنی انعقادی کردم که ایمنی رو نوشت و بالا بود در ضمن ۲ ماه به من اووبوست، کیوتن، فمبیون، مالتی دیلی داد که تخمدانم تقویت بشه، گفت از یک دوره قبل شروع سیکل پردینزولون و کلسیم بخورم و آسپرین،  دوفاستن هم داد، و گفت سیکل جدید رو با داروهای جدید میریم که جواب بهتر باشه، به خاطر تعطیلات مجبور شدم برای شروع سیکل جدید میکرو روزی به مرکز مراجعه کنم که طرازی نبود، دکتری که بود بهم گفت پردینزولون رو از امروز قطع کن تا یک هفته بعد از انتقال منم اینکارو کردم ولی استرس گرفتم قطع کنم که اثرش از بین میره؟!دارو هم بهم سینافکت داد با مریونال بزنم و روز ۸ سیکلم برم، سری قبل داروهام متفاوت بود، به نظرتون همه چی مرتبه؟ استرس گرفتم

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید
عزیزم فک کنم ده باری گذاشتی اینو :)) این تست تکه تکه شدن دی ان ای اسپرم نیست بررسی کروماتین که همون ...

خوب دیگه باید dfi بده ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  يه سوْال داشتم ، علت اينكه اكثر جنين ها از فريز بعد از ٢ ماه درنميان و از بين ميرن ، چي ...

عزیزم این جوری نیست که اکثر جنین ها این طور باشن
خیلی ها چند بسته جنین فریز دارن و به فاصله های چند ماهه انتقال میدن و همه اشون هم از فریز در میان

علت این اتفاق یا ناکارامدی مرکز و جنین شناس هست
یا ضعف خود جنین

به نظرم بهتره قبل از سیکل بعدی حتما همسرتون تست دی اف ای رو بدن چون رو کیفیت جنین تاثیر داره خیلی زیاد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ازمایشc.m.v ablgG18.1و رنج نرمالش زیر 11هستش این ازمایش خیلی مهمه؟

اگه ای جی ام نرماله مشکلی نیست
این که مثبته نشون میده قبلا سایتو مگال ویروسش رو گرفتین
البته اگه ای جی ام رو ندادین حتما باید بدین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خیلی لطف کردی ممنون خواهری خدا نی نی نازت رو حفظ کنه خیلی کامل بود . . آره احتمالا همون کمبود ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم
تازه خودمم یه چیزی یاد گرفتم

درمانش همین مکمل اهن هست
مربای زرشک هم علیه که برای باردارا ممنوعه
فعلا در کنار درمان دارویی مویز خیلی بخورین
احتمالا دکتر داروی اهن روعوض میکنه
الان چی میخورین؟

زود کم نیاوردم چهارسال منتظرم ۳۴ سالم مرکزناباروری نه ولی واریکوسل داشت پیش دکتر خوب عمل کرده الان ه ...

عزیزم تا تو مرکز ناباروری همسرتون از ندادن هیچ قضاوتی در مورد شرایطش نکنین
ازمایشگاه مراکز فقط معتبر هستن
چه بسا کسانی که تو ازمایشگاه همه چیز خوب بود اما تو مرکز ازهاشون داغون بود!!
تست دی اف ای هم حتما بدن علاوه بر تست اسپرم معمولی

یعنی گونال بیشتر باید بزنم مریونال در حد یکی دو تا ؟؟؟؟؟ آخه برای آی یو آی کلا مریونال داشتم 

خب این دیگه تو سیکل مشخص میشه
اینکه با گونال چند تا فولی دارین، و با شروع مریونال چقدر طول میکشه تا اون تعداد فولی بزرگ بشن

لاله چی میشه که ذخیره انقدر کمه . شما هم حتما بیشتر از سی سال داری ولی ذخیره ات 5 هستش ؟؟؟ این ذخیر ...

ذخیره ی هر کسی از بدو تولدش مشخصه و به مرور زمان بعد از سن بلوغ که تخمک گ اتفاق میوفته کم میشه
مال یکی از اول بیشتره مال یکی کمتر

سلام دوستای گلم، چند وقتی هست پستهاتون رو میخونم و واقعا مفیدن، من دی ماه سال ۹۶ یکبار میکرو کردم که ...

در مورد پردنيزولون روندش اينطوريه كه يك هفته قبل از انتقال كامل قطع ميشه و يك هفته بعد از انتقال مجدد شروع ميشه يعني دو هفته اين وسط كاملا قطع بايد بشه، من دليلش رو هم از دكترم پرسيدم اگه درست يادم باشه گفت يكسري هورمونهايي براي لانه گزيني ترشح ميشه كه تو اين موقع بهتره پرد مصرف نشه و يه چيزيم در مورد جفت گفت كه درست يادم نيست بهتره نگم... فقط حواست باشه كه وقتي پرد رو قطع ميكني يكدفعه كامل قطع نكني يعني اگر مثلا روزي دوتا ميخوردي بكن روزي يكي تا سه روز بعد روزي نصف تا سه روز و بعد ديگه نخور...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
بله 

خوب عزیزم dfi چ آیتمی داره ک انجام بدم گلم ؟ اون موقع هم ک بهم دادش بالای برگش نوشته dfi  ولی اون ب کروماتین یا همون سر اسپرم پرداخته اینبار اگه نوشت بگم ک کدوم آیتما رو برام بنویسه ؟ ب غیر از کروماتین ک مال سر اسپرم هستش دیگه چی بگم برام بنویسه ؟ لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان ی سوال خونه ام ۲۵ پله داره میتونم بعد از انتقال از این پله ها برم بالا یا نباید برم ؟ م ...

عزيزم ماهم خونمون پله زياد داره. روزي كه انتقال داشتم از دوتا دكتر سوال كردم در اين مورد گفتن مشكلي نداره فقط خيلي آروم برو و بينش استراحت كن كه بهت فشار نياد و ديگه اينكه سعي كن چند روز آينده رو بيرون نري كه هي بخواي پله بالا پايين كني...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
در مورد پردنيزولون روندش اينطوريه كه يك هفته قبل از انتقال كامل قطع ميشه و يك هفته بعد از انتقال مجد ...

خیلی ممنون بابت جواب، خیالم راحت شد

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید

سلام . دوستان هزینه ivf چقدر میشه ؟ جدیدا کسی عرفان انجام داده ؟

من قرص ضد بارداری خوردم تموم شد منتظرم پریود شم هر روز هم ۲۰ واحد سوپر فکت میزنم ...پریودشم روز دوم باید برم دکتر باز ... استرس مرحله بعدی رو دارم ..مرحله بعدی چیه ؟ چه زمانیه ! 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
خوب عزیزم dfi چ آیتمی داره ک انجام بدم گلم ؟ اون موقع هم ک بهم دادش بالای برگش نوشته dfi  ولی ا ...

تا جایی که میدونم وقتی مینویسه دی اف ای یعنی باید همون انجام بشه
حتما این ازمایشگاه نداشته اون قسمت که شکست دی ان ای رو بررسی میکنن
چون فک کنم شیراز انجام دادین و مرکز دکتر رستمی و یه مرکز دیگه میدونم ندارن

باید بنویسه SDFA