2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
عزیزم شما میدونید هزینه ازمایش ازاد ایمنی انعقادی چقدر میشه؟؟ هزینه داروهاش چقدره؟؟ حدودی

عزیزم آزمایشهای من سال گذشته با بیمه تامین اجتماعی حدودای یه تومن شد ولی قیمت داروها متفاوت هست چون داروهای همه مثل هم نیست.

آنا جون .پس چرا دکترا نازایی که تو بیمارستان تیمی هستن چند نفر و اززبهترین دکترهای شهر خودمون هست .ت ...

عزیزم خوب اکثر دکترا تا سه چهار بار منفی نشی نمیرن سراغ این آزها.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان ببخشید می پرسم ترشحات آبکی سفید رنگ روز دوم یا سوم بعد از انتقال نرماله؟؟ اونایی ک ...

همه اشون طبیعیه
میتونه علامت بارداری باشه میتونه به خاطر دارو ها باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
Anisosytosis رو مثبت زده 

آنیزوسیتوز  (Anisocytosis) به معنی وجود گویچه‌های سرخ نامساوی غیرعادی در خون است به زبانی دیگر آنیزوسیتوز به غیر هم اندازگی گلبولهای قرمز خون گفته می شود

بتعبیردیگرکوچک‎تر بودن سلول‏‌های خون از اندازه نرمال

آنیزوسیتوز (آنایسوسایتوسیس) / Anisocytosis اختلالی است که در آن گلبول‌های قرمز خود از نظر اندازه نامساوی هستند. ‘آنایسو’ به معنی نامساوی است، و ‘سایتوسیس’ به حرکت، ویژگی‎ها یا تعداد سلول‎ها اشاره دارد. آنیزوسیتوز خود یک اصطلاح یک غیر خاص است، زیرا چند راه مختلف برای ایجاد عدم تساوی میان سلول‎ها وجود دارد. این اختلال در موارد آنمی کمبود آهن شاخص است. آهن عمدتاً در گلبول‎های قرمز خون ذخیره می‌شود، که به حمل و ذخیرۀ اکسیژن در خون کمک می‎کند. فقدان آهن در خون به کاهش سلول‎های قرمز خون منجر می‎شود. وقتی شکل و اندازۀ سلول‎های قرمز خون صحیح نباشد، آنگاه عمل انتقال اکسیژن در سطح خون به میزان مورد نیاز انجام نخواهد شد. در نتیجه مردم دچار آنیزوسیتوز ممکن است دچار تجربۀ علایم زیر شوند: خستگی، تنگی نفس، سرگیجه، سردرد، خنکی دست و پا، پریدگی رنگ پوست، درد قفسۀ سینه. عوامل مختلفی مثل آنمی می‎توانند بر اندازۀ گلبول‌های قرمز خون تأثیر بگذارند و سبب آنیزوسیتوز شوند: آنمی کمبود آهن و ویتامین C. برخی از دیگر اختلالات پزشکی، بیماری‏ها و سندرم‏ها نیز می‎توانند به آنیزوسیتوز منجر شوند: سندرم میلودیس‌پلاستیک، بیماری مزمن کبدی، بیماری هموگلوبین H، کمبود پروتئین، تالاسمی و دیگر اختلالات ارثی خون. برخی از مردم ممکن است پس از انتقال خون دچار آنیزوسیتوز شوند. علت بروز این موضوع تغییر خون از اهداء کننده به گیرندۀ خون است و این اختلال موقتی خواهد بود. آنیزوسیتوز با استفاده از اسمیر خون انجام می‌شود. درمان به علت بروز آنیزوسیتوز بستگی دارد. این موضوع حیاتی است که علت اصلی بروز مشکل شناسایی شود تا بتوان درمان صحیح را در دستور کار قرار داد.

عاتی جان با توجه به کم بودن بقیه ایتمای خونیت احتمالا علت اینکه این مثبت شده همین کمخونی از نوع فقر اهن هست
من این جوری متوجه شدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگی خانما من دیروز دو جنین که آخرین بسته جنین بود انتقال دادم حالا یه مشکل دیروز صبح که از ...

عزیزم نگران نباش
بتامتازون بزن زود خشک بشه سعی کن نکنی تا پخش نشه

عزیزم نگران نباش بتامتازون بزن زود خشک بشه سعی کن نکنی تا پخش نشه

سلام لاله جونم خوبی ؟ بازم مزاحم شدم شوهرم ی نه ماه پیش این آزمایش اسپرم رو برا بررسی علت سقط انجام دادش آیا این همون dfi هستش ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

خانم های عزیز اینجا شیرازی هستن ک دکتر سقط مکرر رو تو شیراز بفهمه ک کیه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان. منم ماه آینده میکرو دارم. الان ال دی خوردم و تا پایان بسته دو تا دیگه مونده. و دو رو ...

عزیزم هنوز داروهاتو شروع نشده
اینایی که داشتین برای مهار تخمک گ هست فعلا
ال دی به خیلی ها نمیسازه

الان اونا که بالاست باید چیکار کنم بیاد پایین ... قند ناشتا نبودم واسه همین .. بیام تهران پیش بنظر ...

عزیزم کلا اونایی که قبلا دادین که باید مجدد تکرار بشه
اگه زیر 6 ماه نباشه دکترا قبول نمیکنن

برای مشکلات انعقادی هم اسپرین و هپارین تو سیکل تجویز میشه و تو بارداری هم ادامه داره

لاله جان من که ذخیره بالایی ندارم کل سیکلم مریونال بزنم خوبه یا آمپول دیگه هم پیشنهاد میدی ؟؟؟؟مریون ...

کسانی که عدد ذخیره کن دارن اصولا هر دوش رو میدن
مثلا 150 واحد گونال و یه دونه مریونال