2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سلام  آنا جون ، من سلکسان ۴۰۰۰ میزنم روزی ، دو طرف ناف مزنم فعلا ،، یه طرفش خیلی پوستش سفت شده ...

عزیزم من یه مدت کلا اون سمت نمیزنم خوب میشه.....

یعنی تا خوب نشده اون سمت دیگه نزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون اینو میگم 

عزیزم تست ادرارت رو دیدم ولی برا من ستون اول رو فقط نشون داد که همه نگاتیون.....

ستون دوم فقط حروف اولش معلومه لااقل برا من اینطوره!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم نه مدت طولانی نباید خورد چون کسی که مستعد هست میتونه کلسترولش بره بالا

لاله جان من که ذخیره بالایی ندارم کل سیکلم مریونال بزنم خوبه یا آمپول دیگه هم پیشنهاد میدی ؟؟؟؟مریونال هم تعداد تخمک زیاد میکنه هم باعث میشه رشد کنن ؟؟؟

آخه به یکی از دوستان که ذخیره اش 14 بود گفتی مریونال برای رشد فولیکول  خوبه بزنی

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم نصفش رفت به سلامتی

بله عزیزم بیشتر از نصف رفته چون دیگه بعد ۳۸ آماده باشیم البته اگه عجولتر نباشن.....

عزیزم تست ادرارت رو دیدم ولی برا من ستون اول رو فقط نشون داد که همه نگاتیون..... ستون دوم فقط حروف ...

آنا جون آزمایش سی دی مارکرامو بزارم یا همین که دکتر گفته مشکلی نیس خیالم راحت باشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
مرسي عزيزم از توضيحت، شما اكوي قلب جنين ميري ؟ دكترتون چي گفته؟ واسه دختر گلت رفته بودي ؟

عزیزم سر دخترم دکترم کم مونده بود خفم کنه به خاطر اکو.......

خخخخخخخخ.....

این دفعه هم دیگه اصلا حرفشم نزدم.......

عزیزم سر دخترم دکترم کم مونده بود خفم کنه به خاطر اکو....... خخخخخخخخ..... این دفعه هم دیگه اصلا ح ...

به منم گفته با خودته، من مينويسم دوست داري برو دوست نداري نرو، چون مشكلي نيست كه بگم واجبه بري، تصميم با خودته... من نميدونم اصلا واسه چي هست  و برم يا نه، دوست ندارم اگه واااقعا لزومي نداره يه استرس جديد رو تجربه كنيم

این ازمایشات منه آنا عزیز و لاله سرخ گرامی

عزیزم پای وان هتروزیگوته پس احتمالا آسپرین و هپارین یا امثالهم خواهی داشت......

عید همگی مبارک باشه . عیدتون طعم مادر شدن باشه واسه همه منتظرا.. آنای عزیز و لاله سرخ گرامی و دیگر ...

عزیزم مشکل انعقادیو داری......

دقت کنی تاثیرشو رو هموگلوبین و هماتوکریتم گذاشته......

عزیزم علی الحساب آب زیاد بخور تا دکترت درمان لازمو تجویز کنه.....

کسی جواب منو نداد ولی جواب اینو بدید 😔😔😔😔تقریبا سه روز بعد از منفی شدن پریود شدم ولی روز ازمایشم ...

عزیزم نمیدونم سوالت چی بوده احتمالا از قلم افتاده و من ندیدمش.....

اما در کل برا اطمینان و راحتی خیالت اگه شک داری یه آز دیگه بده اما منم کلا تو سیکلا خونریزیام کم بود حتی در حد یه روز.....

بعضیام برعکس بیشتر میشه.....

لاله جون دکتر ب من پماد کلوتریمازول و قرص میترونیدازول داده نگرانم ک اتفاقی نیفتاده مخصوصا پماد ...ب ...

عزیزم منم پماد داشتم روزای اول انتقال نگران نباش.....

چون شدیدا التهاب داشتم و حس سوزش......

شکر خدام + شدم.....

سر این گل پسرمونم نمیدونستم باردارم عفونت داشتم بهم سه تا شیاف دالاکسین داد اگه اشتباه نکنم شکر خدا اونم به خیر گذشت.....

یه سوال دارم.روز پنجم انتقال هستم.زیردلم که مدام درد میکنه.از امروز صبح هم کناره های کشاله رانم درد ...

عزیزم نگران نباش.....

خیلی از مامانامون درد کشاله ران داشتن.....

انا جون، من يكبار ديدم كه شما نوشته بودي هنوز هم بعد از زايمان دردهاي مفصلي و زانو درد داري، ميشه بگ ...

عزیزم والا من سالهاست دوگیر زانوم هستم.....

مچ دستمم بعدها شروع شد یعنی اونم سالهاست دارم......

الان چون کجدار وریز باهاشون کنار میام خیلی اذیت نیستم......

یعنی زانو بند میبندم.....

خیلی بهش فشار نمیارم.....

از مچم خیلی کار نمیکشم.....

حتی بعضا مفاصل انگشتهای دستمم داغونم میکنه اما در کل همیشگی نیستن.....

خلاصه رعایت حالشونو میکنم وگرنه بهشون فشار بیارم زمار از روزگارم در میاد.....

الانم روز به روز که وزنم میره بالاتر و فرم لگنم داره تغییر میکنه کمر دردام دارن شروع میشن.....

سر دخترم که اواخر درد دنبالچه پدرمو در آورد.....

خلاصه درگیرم.....

سلام دوستان ببخشید می پرسم ترشحات آبکی سفید رنگ روز دوم یا سوم بعد از انتقال نرماله؟؟ اونایی ک ...

عزیزم کلا دنبال علایم قبل آز نباشین، اولین علامت همون بتاست......