2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048429 بازدید | 684655 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و یک چیزه دیگه من تو آزمایشهای ایمنی و انعقادی که دادم مشکل ایمنی نداشتم ولی مشکل انعقادی داشتم که د ...

سلام عزیزم.من با بیمه گرفتم و از داروخانه بیمارستان بهمن.داروخانه ستاره تو بلوار دریا هم میدونم با تاییدیه میده

سلام عزیزم.من با بیمه گرفتم و از داروخانه بیمارستان بهمن.داروخانه ستاره تو بلوار دریا هم میدونم با ت ...

ممنون خانومی قیمتش چنده و اینکه میدونی تعطیلات هستن؟

آخه ما یک ساعت از تهران فاصله داریم

اینطوری واقعا بهتره اما من مجبورم از یکشنبه برم سرکار.البته کارم سبک هست

عزیزم رعایت کن تا جایی ک می تونی اما خب نگران هم نباش چون هرچ استراحت کنیم کافیه فکر کن اونایی ک طبیعی باردارمیشن اصلا نمی دونن کی هست و استراحت چیه؟ امیدمون به خدا باید باشه اگه بخواد تو هر شرایطی میده

اره عزیزم تو دولتی بود البته مطب دکتر میرفتم فقط پانکچرم تو بیمارستان بود و انتقال

کدوم بیمارستان؟؟؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

سلام دوستان.

منم ماه آینده میکرو دارم.

الان ال دی خوردم و تا پایان بسته دو تا دیگه مونده.

و دو روزه آمپول سینافکت میزنم.

الان میبینم همه از داروهای عجیب و غریب حرف میزنن.اینا برای بعد از انتقاله؟ 

یا بستگی داره به مشکل طرف و یا من هنوز نرسیدم به اون مرحله؟ 

میشه اونایی که تجربه دارن بگن.

در ضمن از وسطای خوردن ال دی همش حالت تهوع ، بی حالی و خستگی داشتم.

البته شاید بخاطر ماه رمضون بود.

ممکنه آدم حساس باشه به ال دی؟

چون من قبلا اصلا نخورده بودم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
البته بازهم قبل از رفتن تماس بگیرید بپرسید

عزیزم شما میدونید هزینه ازمایش ازاد ایمنی انعقادی چقدر میشه؟؟

هزینه داروهاش چقدره؟؟

حدودی

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
خب هموگلوبین لب مرزه تقریبا تو هر دو تا از هموسیستئین هم انگار همینه وضعش کلا ایتمای خونیت غلظت ر ...

الان اونا که بالاست باید چیکار کنم بیاد پایین ...

قند ناشتا نبودم واسه همین ..

بیام تهران پیش بنظرتون برم پیش کدوم دکتر ...ممنون میشم ادرس و تلفنشو رو اگه دارید بهم بدید 

آنا جون اتفاقا دکتر ازم پرسید کی منو معرفی کرد گفتم دوستم تو نی نی سایت واقعا هم اگ راهنمایی شما نبو ...

خدارو شکر.....

اگه بدونه علم دار این تاپیک منم خفم میکنه......

خخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com