2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

یه سوال دارم.روز پنجم انتقال هستم.زیردلم که مدام درد میکنه.از امروز صبح هم کناره های کشاله رانم درد میکنه.به نظرتون اشکالی نداره؟یه مقدار فعالیت سبک دارم.فکر میکنید استراحت کنم بهتره؟راستش دردها نگرانم کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دارم.روز پنجم انتقال هستم.زیردلم که مدام درد میکنه.از امروز صبح هم کناره های کشاله رانم درد ...

سلام من وقتی انتقال دادم دردهای اینجوری هرزگاهی داشتم ولی استراحت کنی خیلی بهتر

اوابوست و اينوفوليك و لاله خوبه منم سفارش دادم بيارن بعد امروز دوباره گفتين كيوتن و پروكسيد هم خوبه ...

برنجك جان تركيب  اينوفوليك ميواينوزيتول و اسيد فوليك هست كه دقيقا همون دوز ميواينوزيتول تو اووابوست هست(٢٠٠٠mg) همچنين Q10 هم داره اووبوست و اگه دقيقا همونطور كه ماكزيمم تعداد مجاز مصرف روزانه اش كه ٤ تاست رو مصرف ميكني ديگه نيازي نيست اينوفوليك بخوري ولي كيوتن رو ميتوني مثلا يك روز درميون يكي بخوري علاوه بر اين... ببين درسته اينا يجور ويتامينن ولي زياديشم خوب نيست چون رسوب ميكنه تو كليه و كبد و... مثلا خود كيوتن زياديش به كبد آسيب ميرسونه! پس لطفا حواستون به چيزايي كه ميخوريد باشه تا خدايي نكرده مشكل ديگه اي پيدا نكنيد... اين اطلاعاتم از منبع موثق ميگم خيالتون راحت...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
لاله جون دکتر ب من پماد کلوتریمازول و قرص میترونیدازول داده نگرانم ک اتفاقی نیفتاده مخصوصا پماد ...ب ...

بهار جان منم بعد انتقال كلوتريمازول داشتم احتمالا عفونت داشتي كه داده.. فقط اپليكاتور رو به اندازه دو بند انگشت بيشتر نده داخل... مشكل ديگه اي نداره دكترم گفت... مترونيدازول هم رده بي هست در بارداري ولي سه ماه اول بهتره استفاده نشه اما شما هنوز ارتباط خوني با جنين نداري كه مشكلي ايجاد نميكنه بهتره تا قبل از انشالله تشكيل جفت بخوري تموم شه... ببخشيد من فضولي كردم جواب دادم.

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
بهار جان منم بعد انتقال كلوتريمازول داشتم احتمالا عفونت داشتي كه داده.. فقط اپليكاتور رو به اندازه د ...

عزیزم ممنونم از پاسخت چقد خوب شد ک گفتی خیلی آگاه شدم 😍 هم قرص هم پماد برای سه روز داده

یعنی چی یه جاش؟ کپسولشو نخورم دیگه ؟ 

به نظرم نه
مدت طولانی نباید خورد
چون کسی که مستعد هست میتونه کلسترولش بره بالا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عید همگی مبارک باشه . عیدتون طعم مادر شدن باشه واسه همه منتظرا.. آنای عزیز و لاله سرخ گرامی و دیگر ...

خب هموگلوبین لب مرزه تقریبا
تو هر دو تا از
هموسیستئین هم انگار همینه وضعش
کلا ایتمای خونیت غلظت رو نشون میده

ایمنی ها خوبن
اما کامل نیستن

ای اس آر هم رو مرزه دقیقا
حالا اون موقع بوده یا هنوزم هست با تست جدید مشخص میشه

قندت باید کنترل بشه
عفونت ادراری هم مال اون موقع بوده الان نمیشه در موردش نظر داد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
این ک الان بارداری رو تو بیمارستان دولتی میکرو کردی؟؟؟؟؟؟

اره عزیزم تو دولتی بود
البته مطب دکتر میرفتم فقط پانکچرم تو بیمارستان بود و انتقال

کسی جواب منو نداد ولی جواب اینو بدید 😔😔😔😔تقریبا سه روز بعد از منفی شدن پریود شدم ولی روز ازمایشم ...

طبیعیه عزیزم
اما برای اینکه خیالت راحت تر بشه اگه درد ها ادامه داشت بهتره ازمایش بدی

انا جون، من يكبار ديدم كه شما نوشته بودي هنوز هم بعد از زايمان دردهاي مفصلي و زانو درد داري، ميشه بگي چه دردايي هنوز باهات مونده. اخه منم زانوهام و مچ دستام درد ميكنه ميخوام ببينم فقط منم يا نه؟ مرسي

😂😂😂😂من ک ب بادمجون حساسم نفخ میکنم....آقایی ک غذا میاورد دیروز ب همسرم اصرار میکرد برای شما هم غ ...

من بادمجون دارم عاشقشم
اما نه پخته !! سرخ شده ی درست حسابی

بیچاره پرستارا :))))))))))