2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست
احتمالا دقیق نمیدونم با چی پایین میاردش چون مال من نرمال بود...... فقط یه حدسی میزنم هموسیستئین میت ...

خب هموسیستئین کاملا مرتبطه با روش تغذیه و غذاهایی که میخوریم
من کمتر دیدم قبل از سیکل هپارین شروع بشه برای همینه که گفتم اسپرین
شایدم برای بعضی ها امپول تجویز بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
كيوتن مثله چند مدل داره گفت ٣٠ ميخواي يا ٦٠ يا ...

قربونت برم که مثل خودم عجولي . نهایتش 5,6 روز دیرتر میشه .تا سه شنبه صبر کن اشتباهي نگیری 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش نه یادمه عدد ذخیره تون چی بود نه دوز داروهاتون 

لاله عزیزم من ذخیره تخمکم ۱۴.۵ بود و رنج آزمایشگاه ۷ بود و من روزی دو تا گونال اف و دو تا منوگون میزدم روزهای آخرم ستروتاید ولی با این حال ۹ تا تخمک داشتم  حالا میخوام ببینم الان چه دارویی برا من مناسب تره؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
قربونت عزیزم .منم خوبم..الهی امین برای همه ی منتظرا...و یک دنیا تبریک به مامان لاله     ح ...

رز عزیز چقدر خوشحالم دوباره اسمت رو دیدم...

انشالله هرچی زودتر کوچولوتو به خونه بیاری و درکنارش بهترین لحظات رو تجربه کنی

د 

اینکه میگن بعد انتقال جنین ویتامین سی نخورین (مثل اب پرتقال) و .اناناس.. صحت داره؟ 

اناناس میتونه انقباض ایجاد کنه برای همین میگن در مصرفش زیاده روی نکنین
ویتامین سی هم یه سری مشکلات جنینی ایجاد میکنه اما نه مثلا خوردن روزی یه دونه پرتقال ، خوردن دوز بالا مثلا ویتامین سی 1000 میتونه مشکل ایجاد کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
١٠ كه خوده تن ميشه Q10  30 دارن با دوزهاي بالاتر

بخدا در مورد این قرض اطلاعی ندارم آخه خودم استفاده نکردم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
فدات عزیزم...... ایشالله قسمت خودت و بقیه دوستان..... عزیزم الان ۲۰ هفته و ۳ روزمه......

عزیزم نصفش رفت به سلامتی

اوابوست و اينوفوليك و لاله خوبه منم سفارش دادم بيارن بعد امروز دوباره گفتين كيوتن و پروكسيد هم خوبه ...

منو سفارش دادی بیارن؟ :)))))))))))))))
نه عزیزم من تکم تو دنیا الکی خاله ات رو سر گردون نکن !!!

قربونت لاله ی عزیزم...ولی انصافا خیلی بی مزه بود و من تا آخرش خوردم 😂😂خیلی گشنم بود از دیشب ساعت ۸ ...

وای میفهمم
من غذای بیمارستانم سوپ بود روز پانکچر و عدسی به عنوان میان وعده!! و یه روزش قورمه بادمجون اون یه روش یادم نیست چی بود
یعنی اون قدر زشت بود قیافه اش !!
بادمجوناش رو سرخ نکرده بودن ریخته بودن توش پخته بشه !!!!

خب با سلام ب دوستان عزیز و مهربونم...امروز بسته آخر جنینام انتقال دادم و جالب اینجاست ک دو دفعه قبلی ...

میبینه چرا نبینه !! مگه میخواد کتک بخوره از دست دکترش :))))

منم دوست دارم...... منتظرم وروجکات بیان تراستو داغون کنن آخه خیلی حسودیم میشه...... خخخخخخخخخ.....

آخ آخ راس میگی ها
من یادم رفته بود اون تراس مال کیه
اون قد دلم میخواد تراسم اون جوری پر گل باشه
منم حسودیم میشه خب
تازه من پسر خودمم میبرم با 3 تا نی نی بهار بازی کنن اونجا رو خرابه بازار کنن
همچین ادم حسودی ام :)))))))))))))))))))))

آنا جون یعنی با حرکت کند رو به بالا حاملگی طبیعی امکان داره؟چون حرکت تند ک صفره  پس الان اون ی ...

عزیزم لاپرا کردی یا نه؟
یه چیزی جدیدا متوجه شدم
یکی از دوستام که تحت نظر رویان بود و چند سال قبل باردار شد میخواد بره برای بچه دوم جنیناش رو انتقال بده
بعد گفت تو سونو هیسترو گفتن اسکار داره جای عملت و باید هیسترو بشی
رفت با چند تا دکتر ماهر مشورت کرد، یه دکتر هم همون جا بود همون موقع با چشم م ابرو بهش فهموند چرت میگه ولش کن
به هر حال دکترای دیگه همه خندیدن و گفتن اونجا چون حالت اموزشی پیدا کرده میدن دکترایی که تازه کارن هیسترو کنن یاد بگیرن جدیدا همه رو الکی هیسترو میکنن!!
حالا حکایت لاپرای شما هم همین باشه شاید

قاعدتا با تحرک گرید آ صفر امکان طبیعی خیلی کمه اما غیر ممکن نیست

بعد ٣ ماهگي ميرم خوب عزييييزم🤗🤗🤗🤗🤗

خب اون موقع شوهرم نمیتونه عمل کنه چون من پا به ماهم

ممنون عزیزم از اینکه گفتی
همین که گفتی ارزش داره برام عزیزم
منم اگه میدونستم این جوری میشه و دلار میره بالا همون قبل عید به فکر میوفتادم از خارج بگیریم الان اون قدر دلار گرونه که دس به هیچی نمیشه زد
خدا کمک به همه