2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048441 بازدید | 684655 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزيزم روش كار ميكنم ببينم راضي ميشه

البته به دکتر بگو اول . من که گفتم بهش گفت نیاز نیست 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم این آمپوله ب منم خوبه ک ب قرص و آمپول جواب نمیدم ؟ قیمت آزادش هول و هوش چقده ؟؟

زین جان همه چیز خودت رو با بقیه مقایسه نکن
ممکنه یه چیزی برای یکی خوب باشه برای یکی بد باشه
پستا رو هم ترو خدا دقیق بخون
عزیز من نوشتم برای کسانی که عدد ذخیره زیر 2 دارن این دارو خوبه شما عدد ذخیره ات بالاس

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها میشه بدون آز ایمنی و انعقادی سر خود آیپرین و سلکسان و اینجور چیزا مصرف کنیم ک اگه مشکلیم ...

دکتر من کلا به همه تو سیکل میکرو و بعدش اسپرین و هپارین رو میده چون میگه خود این دارو ها عاملی برای غلطت خون هستن چه قبلش مشکلی باشه چه نباشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها اگه كسي هست جواب بده تومسير داروخانه بعديم

عزیزم این پودر کميابه . همه داروخانه ها ندارن . برو داروخانه شبانه روزی پاسداران نزدیک ایستگاه مترو زین الدین میشه 

عزیزم اول به دکتر بگو شاید با اون ویتامین ها لازم نباشه اینو بخوری قیمتش 230 تومنه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
یا مثلا ب6 و ب12 رو میشه سر خود مصرفکرد بدون آز دادن؟

والا من سر خود مصرف کردم
اما هماتوکریت کم میشه در کنارش اگه کسی مشکل نداشته باشه

من الان از تلویزیون شنیدم گفتن بارداری با  میکرو انجیکشن میشه واسه منم میشه😢 دکتر گفت تخمکات ...

عزیزم خوش اومدی
گلم تخمکا که تحرک ندارن
تحرک مربوط به اسپرمه فقط

کلا اخرین راه درمانی برای ناباروری میکرو هست دیگه برای همه نوع مشکلات هم چه مردانه چه زنانه این بهترین روش رمانه اگه روش های دیگه جواب نده

اصلا فکر نمیکنم منم بتونم مادر بشم کلا ناامیدم کلا😢😢😢😢

عزیزم منم فکر نمیکردم هرگز بتونم این حس رو تجربه کنم
چون وقتی سال ها میگذره ادم میگه اگه قرار بود اتفاقی بسیوفته میوفتاد دیگه
اما شکر خدا اینجا اکثر بچه هایی که هستن و بودن با همین روش مادر شدن

كسي نيست

من جوابتو دادم 

بهار كيوتن چند ميگه ميخواي

نمیدونم. ولی کیو ده فک کنم باشه