2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
الهی که با این انتقال جواب بگیری عزیزم  خوشبحالت که بیتک جون بیهوشت کرد برا منو راضی نمیشد ...

مرسی عزیزم...برای منو قبول کرد خوشبختانه آخه ی کم اذیت میشم سر اسپکولوم گذاشتن..در مورد بلاست شدن نمیدونم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

آنا جون ، من سلکسان ۴۰۰۰ میزنم روزی ، دو طرف ناف مزنم فعلا ،، یه طرفش خیلی پوستش سفت شده و خیلی به سختی سوزن وارد میشه و‌با درد ،‌ بنظرت چیکار میشه براش کرد ؟ البته اینم بگم ، یه ماه که سلکسان نزدم ، باز قبلش همینطور بود ، یعنی با اینکه یه ماه فاصله بین تزریقها افتاد باز تفاوتی نکرده اون سفتی پوست 

ظاهرا کسی نیس . من شما و آنا رو میشناسم و بهم لطف میکنین

عزیزم تو این روزا کلی از بچه ها اومدن گفتن از شیراز هستن شما حتما دقت نکردی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون به نظرت من میتونم سر خود آمپول نوروبیون بزنم؟ احساس ضعف و خستگی دارم همیشه 3 تا دونه هفته ا ...

چرا سر خود عزیزم؟
البته ویتامین های گروه ب6 و ب12 محلول در ابن و اضافیش با ادرار دفع میشه
اما اگه هماتوکریتت پایین باشه این ویتامین ها کمترش میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون و آنا جون ممنونم بابت پاسخگوییتون یکم درگیرم این روزا دیر میام ببخشید آنا جون تو جوابش مگه ...

ببین مورفو یک برای میکرو خوبه
تحرک هم گرید آ نداره اما گرید ب خیلی خوبه برای میکرو خوبه
تعدادش هم خوبه
دی اف ای هم عالیه

دی اف ای اوک باشه حل همه چی پس؟

برای تشکیل جنین با کیفیت عالی دی اف ای +کیفیت تخمک +مهارت جنین شناس مهمه

خوب پس اگه تو ايران هست ديگه نگم اينو بياره  فقط لاله جون ٣ ماه دير نميشه من ٤٠ سالمه 🙈🙈🙈

نه عزیزم دیر نمیشه نترس 

سلام دوستان لاله جون یه سوال من با ذخیره تخمک بالا و با آمپول گونال اف و منوگون نه تا تخمک داشتم و ...

راستش نه یادمه عدد ذخیره تون چی بود نه دوز داروهاتون 

عزيزم ناراحت شدم بابت همسرت 🙏🏻🙏🏻😞😞 منم تو كل فاميل همچين آدم با معرفتي كنارم نبوده جز هنين خا ...

خدا خیرش بده عزیزم

نه دیگه شما نمیتونی بری چون اونموقع مامانی و نمیتونی بری مسافرت :))))

يعني هم اينو فوليك هم اووبوست هم اين پودر پروكسيد ؟! هر ٣ تارو بخورم  آزمايش همسرم و الان ميف ...

عزیزم تعداد اسپرم همسرت خوبه
الکی کانت بوست نده بهش
چون وقتی تعداد بره بالا بعد زمان میبره تا تحرک هم بهتر بشه
این جوری زمان بیشتر نیاز دارین
چون اول تعداد بعد تحرک بعد مورفو و... میرن بالا