2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
آره عزیزم همون که دفعه اول رفتیم پیشش برای مشاوره . ولی اصلا بدون مشورت پزشک دارویی تجویز نمیکنن مطم ...

خوب پزشك چرا اين داروهارو داد؟! 

حالا كه گذشت واي به نظرت يك ماه كافيه واسه تقويت ؟!

خوب پزشك چرا اين داروهارو داد؟!  حالا كه گذشت واي به نظرت يك ماه كافيه واسه تقويت ؟!

برنجک جون این پودر پروکسید خوبه بخر بخور دکتر به منم داده برا ماه بعدم من میخوام بخرم بخورم 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین پودر پروکسيد خیلی خوبه هم خودت هم شوهرت استفاده کنین. کيوتن و ال ارژنين داره علاوه بر سلنیوم و ...

يعني هم اينو فوليك هم اووبوست هم اين پودر پروكسيد ؟!

هر ٣ تارو بخورم 

آزمايش همسرم و الان ميفرستم ببيني عزيزم

مرسی عزیزم دکتر ایمونولوژی و روماتولوژی و عفدنی ک تو ناباروری هم تجربه داشته باشن سراغ بگیر

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستان يك سوال كلا كسي بوده كه با بار اول ميكرو باردار شده باشه؟؟؟؟؟ البته من يكي از دوستانم بود و ...

عزیزم سلام، من خدا رو شکر جز آدمهایی هستم که با عنایت خدا با میکرو اول باردار شدم و دو  نفر دیگه رو مثل خودم میشناسم که با بار اول باردار شدیم، ما هشت نفر بودیم تحت نظر یه دکتر تو یه روز انتقال داشتیم که چهار تا + شدیم، یکی متاسفانه قلبش تشکیل نشد، یکی دو قلو شد و من و یکی دیگه تک قلو بارداريم. نا امید نباش عزیزم 

لاله جون من چون به سختی دارم شوهرم راضی میکنم که بیاد دکتر ، نمیخام مجبور بشم عوض کنم. میخام یک مرکز ...

سلام عزیزم بله همسر من آزو هستش من تواولین میکرو باردار شدم ولی قسمت نبود و سقط شد 

از بیضه های شوهرم نمونه برداشته بودن

خداجونم شکرت       
خب یه قوطی برای یک ماهه عزیزم روزی 4 تا اوابوست باید خورد در ضمن اووابوست فقط برای تقویت تخمک هاست ...

لاله جون تخمک گ چیه؟؟؟؟منظورت تخمک گذاریه؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

دوستان میشه راهنمایی کنید 

سلام انا جون میشه کمک کنی . من ازمایش دادم تا یکشنبه نمیتونم ببرم دکتر ببینه میشه راهنمایی کنی یه قسمتش رو مثبت زده یعنی چی؟؟؟ و اینکه دفع پروتیین ندارم؟ من گروه خونیم منفی هست قراره این هفته رگام بزنم به نطرت ربطی به اون داره . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
برنجک جون این پودر پروکسید خوبه بخر بخور دکتر به منم داده برا ماه بعدم من میخوام بخرم بخورم 

عزيزم روزي چند تا خوردي ؟!

تا داروهاي ديگم برسه امشب پروكسيد و كيوتن و برم بخرم 

عزیزم سلام، من خدا رو شکر جز آدمهایی هستم که با عنایت خدا با میکرو اول باردار شدم و دو  نفر دیگ ...

مرسي عزيزم از اينكه جواب دادين خيلي تبريك ميگم

ميشه بگين اگه امكان داره پزشكتون كي بوده چندتا جنين داشتين و مشكلتون چي بوده؟ ممنون ميشم

خدا ني نيتون رو براتون حفظ كنه به سلامتي بدنيا بياد