2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
خب اگه نگران این مورد هستین باید با یه دکتر ایمونولوژ خوب مشورت کنین که مطمئن باشین کوتاهی نمیکنه ...

مرسی عزیزم . من نمیتونم ک تهران بیام مسافتش خیلی طولانیه و شیراز میرم شیرازم دکتر ایمونولوژی و روماتولوژی خوب ک تو ناباروری باشه فک نکنم داشته باشه . ولی فکر میکنم دکتر خودم بهم دارو و یا سرم و اینا نده چون ک من این همه پیشش رفتم هیچوقت دارو ب من نمیداد و ب درخواست خودم قرصای تقویتی میداد . شوهرم ی کم ضعیف بود میگفتم ک براش دارو بده میگفت ک اصلا نیاز نداره از نظر ما شوهرت درسته . حالا اگه کسی اینجا بود ک تو تهران یا هر جای دیگه آزمایشا رو میفرستادم ک نشون دکتر تهران بده ولی کسی هم اینجا نیستش .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
به منم گفتن ميكرويي ها ميرن و سابقه مشكل قلبي دارها و سن بالاها و ... حالا دودلم نميدونم برم يانه، ت ...

ازارام رو دیدم تو بارداری مصرف میشه
ان شاء ا... مشکلی نداره
اون یکی دارو رو نمیشناسم اما میدونم خیلی از داروها رده ی سی هستن یا دی یا حتی ایکس مثل همین پروژسترون  ولی به خاطر منافعش باید مصرف بشه
اگه از دکترت مطمئن هستی ادامه بده
اگه مطمئن نیستی برای بعد از بارداریت و شیر دهی اگه برات مهمه شیر دهی داشته باشی با یه دکتر حاذق مشورت کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم . من نمیتونم ک تهران بیام مسافتش خیلی طولانیه و شیراز میرم شیرازم دکتر ایمونولوژی و رومات ...

از بچه های شیراز کمک بگیرین ببینین پیش کدوم دکتر ایمنی رفتن شما هم برین همون جا ان شاء ا... هر کاری لازمه انجام میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
از بچه های شیراز کمک بگیرین ببینین پیش کدوم دکتر ایمنی رفتن شما هم برین همون جا ان شاء ا... هر کاری ...

ظاهرا کسی نیس . من شما و آنا رو میشناسم و بهم لطف میکنین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
داروهای خودت خوبن بگو برای 3 ماه بیاره دیگه برای همسرت هر 3 تا دارو زیاده بنده خدا معده اش داغون م ...

عزيزم اين داروهارو صبح خودت گفتي خوبه بخور وگرنه هيچ مامايي يا دكتري نگفته بود من اي و زينك و فوليك ميخوردم يه ساپليمنت هم از آلمان آورده بودم اونم ميخوردم 

و كلي رفتم اينايي كه گفتي گوگل كردم ديدم عجب قرصهاي خوبين كه تا الان به من نگفته بودن 

مرسي عزيزم 

لاله جون به نظرت من میتونم سر خود آمپول نوروبیون بزنم؟ احساس ضعف و خستگی دارم همیشه 3 تا دونه هفته ای یکی بزنم خوبه؟ عوارض نداره؟

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

دوستان يك سوال

كلا كسي بوده كه با بار اول ميكرو باردار شده باشه؟؟؟؟؟

البته من يكي از دوستانم بود ولي با اين وضعي كه ميبينم ميگم شايد بيخود گفته

شما كسي رو ميشناسين؟؟؟؟؟

عزیزم همسرت عفونت نداره؟ حتما بگو این قضیه رو چک کنه چون قاعدتا گلبول سفیدت فکر کنم باید صفر باشه.. ...

لاله جون و آنا جون ممنونم بابت پاسخگوییتون یکم درگیرم این روزا دیر میام ببخشید

آنا جون تو جوابش مگه زده عفونت داره؟الان مورفو یک خوبه؟تحرک تند صفر بده که مگه نه؟خنگ شدم 😁 یعنی تلو تلو می خورن اس پ ر م  ه ا حرکت ندارن اصلا 😆

کیوتن هم رو کیفیت تخمک تاثیر داره در واقع رو میتوکوندری اسپرم و تخمک تاثیر میذاره و رو کیفیت جنین خ ...

خوب پس اگه تو ايران هست ديگه نگم اينو بياره 

فقط لاله جون ٣ ماه دير نميشه من ٤٠ سالمه 🙈🙈🙈

بهاااااار ماما دكتر صالح پور ميدوني كيو ميگم ديگه ؟ به نظرم چقدر باسواد ميومد ؟!  الان لاله م ...

آره عزیزم همون که دفعه اول رفتیم پیشش برای مشاوره . ولی اصلا بدون مشورت پزشک دارویی تجویز نمیکنن مطمئن باش اینارو دکتر از قبل توی پرونده ات نوشته . برای ما که دیر هست اما فکر میکنم میشه کمتر از سه ماه هم تقویت کنی . آمپولاتم عوض کنن بهتر جواب میده . من نظرم اینه یه سیکل استراحت کن 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام دوستان

لاله جون یه سوال من با ذخیره تخمک بالا و با آمپول گونال اف و منوگون نه تا تخمک داشتم و دلائلشم برام توضیح دادید حالا میخوام ببینم تو سیکل جدید چه دارویی برا من مناسبه عزیزم؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
کیوتن هم رو کیفیت تخمک تاثیر داره در واقع رو میتوکوندری اسپرم و تخمک تاثیر میذاره و رو کیفیت جنین خ ...

عزيزم ناراحت شدم بابت همسرت 🙏🏻🙏🏻😞😞

منم تو كل فاميل همچين آدم با معرفتي كنارم نبوده جز هنين خالم كه الان داره از سفر مياد بيچاره همه چيش جمعشده بود وقتي بهش گفتم حالا يا رودر بايستي كرد يا نه گفت ميخرم 

من اگه واسه شهريور رفتم خودم واست ميخرم ميارم 

خوب پس اگه تو ايران هست ديگه نگم اينو بياره  فقط لاله جون ٣ ماه دير نميشه من ٤٠ سالمه 🙈🙈🙈

ببین پودر پروکسيد خیلی خوبه هم خودت هم شوهرت استفاده کنین. کيوتن و ال ارژنين داره علاوه بر سلنیوم و روی و ... . 

اسپرم شوهرت چطوره عزيزم؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...