2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048431 بازدید | 684655 پست
مرسي لاله جانم، ببخشيد واقعا ولي واسه من مثل همون نفخه نميدونم از مشكل گوارشيم هست يا همون عاديه تو ...

منم این دل پیچه ها رو دارم
به نظرم اکثرا دارن این مساله رو
ببخشید گاز معده اس فکر میکنم که وارد روده میشه

در مورد اکو ی قلب جنین من خودم از دکتر خواستم انجام بدیم چون همسرم مشکل قلبی مادرزادی داره
دکتر گفت کلا ما میکرو ها رو میفرستیم برای انجامش اگه شما هم نمیگفتی
در مورد بقیه موارد و بارداری های طبیعی کار الزامی نیست
اما انجامش هم بد نیست
به نظمر بستگی به نظر خودت داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله میگن واسه ازمایش هورمون باید یک شبانه روز سوتین نپوشم و اینا اره؟؟؟؟اگ شرایط چیزی داره بگو بهم ...

فقط برای ازمایش پرولاتین شرایط وجود داره
شب قبل تحریک سینه ها ممنوعه (با عرض معذرت)
سوتین هم میگن نپوشین بهتره از شب قبل
استرس و نگرانی رو جواب تاثیر منفی میذاره
بی خوابی و کم خوابی هم همین طور
ازمایش باید 3 ساعت بعد از بیدار شدن از خواب انجام بشه نه کمتر نه بیشتر
از این سه ساعت یک ساعتش رو باید تو خود ازمایشگاه بشینی تا فشار خون و ضربان قلب و استرس و اینا همه چیز به حالت عادی در بیاد

بقیه تست های هورمونی فقط کافیه روز دوم سوم پریود باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله من یک سال و سه ماه دارم اقدام میکنم و خبری نیست،اینم بگم تو این یک سال و سه ماه،سه ماه رو شوهرم ...

خب خیلی وقت نیست از اقدامتون گذشته
اما خوبه تست های روتین هورمونی رو خودت و همسر بدین
همسرت از اسپرم رو بده
شما هم یه عکس رنگی بگیری
تا چیزای لازم حد اقل چک بشه

خدا تورو واسه ما نگه داره واقعا  حتما ميگم اين دارو رو بده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من کاشفش نیستم که :))))))))))))))
خدا دکترم رو نگه داره که توضیحات کامل میده

منم این دل پیچه ها رو دارم به نظرم اکثرا دارن این مساله رو ببخشید گاز معده اس فکر میکنم که وارد رو ...

به منم گفتن ميكرويي ها ميرن و سابقه مشكل قلبي دارها و سن بالاها و ... حالا دودلم نميدونم برم يانه، ته قلبم دوست دارم برم از طرفي هم دلم واسه همسرم ميسوزه ميگم باز يه استرس جديد بهش اضافه نكن چون بروز نميده ولي نگرانم ميشه

يه سوال تخصصي ديگه از خودتون دارم، ببخشيد وقتتو ميگيرم ولي مهمه واسم، من سالهاست كوليت السروز دارم و تحت درمانم الانم پنتاسا و آزارام روزانه مصرف ميكنم دكترم گفت به هي وجه قطعش نكن چون خطرناكه و موردي توي بارداري نداره نخوردنشون بدتر از خوردنشونه، ولي به خاطر آزارام شيردهي ممنوعه... شما چيزي در اين مورد ميدوني ؟

تو بیمارستان طالقانی کدوم دکتر بهترره؟؟؟

بیمارستان دولتی و کلا هر مرکزی بری تحت نظر گروه هستی
مراکز دولتی هم که خب دکتر خیلی کار مهمی نمیکنه و بیشتر دستیاراش کار میکنن

لاله جون من اگه سرخود اسپرین استاده کنم خطر داره

ببین در مورد مکمل ها من به همه میگن بخورین چون از دکترم پرسیدم و گفت مکمل ها فقط ترکیبات ویتامینه هستن و هیچ خطری ندارن فقط ویتامین دی و ای هستن که قبلش باید از شرایط مطلع شد و نباید سر خود خورده بشه
اما داروهای مثل اسپرین واقعا چیزی نیست که ادم بگه بخور اشکال نداره
اما دکتر خودم (چون من پیش یه دکتر میکرو کردم تو بیمارستان دولتی بعد رفتم پیشدکتر قبلی خودم که سال هاست تحت نظرش هستم ) گفت دکتر هپارین و اسپرین و اینا چی داده بهت گفتم هیچی اما خودم بعد از انتقال اسپرین خوردم چون هموگلوبینم رفته بود بالا و سر درد هم داشتم
دگترم گفت خوب کاری کردی تا هفته 10 حد اقل باید اسپرین باشه بعد کم کم قطع بشه
این نظر دکترم بود
خودش اما به بیمارا هم اسپرین میده هم هپارین

و اما من بله الان باردارم و طبیعی باردار شدم..... بارداری اولم بعد سه تا میکرو اتفاق افتاد..... بع ...

عزیزم.خدا رو هزاران هزاران مرتبه شکر .

من چون چند روزه این تایپک رو  دنبال میکنم .تا صفحه 600  حدودان خوندم و تا جایی که میکرو سومتون مثبت شد خوندم و از خوشحالی گریه کردم ...و بقیه رو فرصت نکردم دنبال کنم ....

بازم تبریک و هزاران هزار مرتبه شکر بابت معجزه اش.

الان چند ماهتونه.بسلامتی ...

انشاالله سالم بغلش کنی .هر دو فرزندتون سالم باشن و عاقبت بخیر بشن ...

بهاااااار ماما دكتر صالح پور ميدوني كيو ميگم ديگه ؟ به نظرم چقدر باسواد ميومد ؟!  الان لاله م ...

یه چیز جالب هم بگم
من فمیبیون میخوردم ، به دکتر گفتم، ماماش گفت همون که ویتامین ب6 و ب12 داره؟
گفتم نه اون که امپوله !! اسمشم نوروبیونه 😝😝😝😝
دکتر یه نگاه عاقل اندر سفیه کرد به ماما!!😒😒😒😒😒

یعنی کافیه یه کم اطلاعات داشته باشی تا ببینی این ماماها چقدر بی سوادن !!

ن گلم شما دوتا خیلی خوب جوابا رو میدین و هر دوتاتون ماهین ب خدا همیشه دعاگوتن هستم و خواهم بود . فقط ...

خب اگه نگران این مورد هستین باید با یه دکتر ایمونولوژ خوب مشورت کنین
که مطمئن باشین کوتاهی نمیکنه
اگه مقدوره تهران دکتر توکلی یا زرنانی بهترین هستن
تو استان ها و شهرستان ها متاسفانه خیلی هنوز جا نیوفتاده مشکلات ایمنی و انعقادی
این از این

غلظت خون میتونه رو ضخامت اندومتر تاثیر بذاره اما تو سایز فولی بیشتر چاقی شکمی موثره و تاثیر دارو ها
قطعا این سری داروهای متفاوتی باید تجویز بشه هم برای ضخامت هم برای تحریک تخمدان

لاله جون من گفتم يكي از بستگانم واسم ovaboost va inofolic بياره ديگه چيزي لازم نيست واسه تقويت ؟! ...

داروهای خودت خوبن
بگو برای 3 ماه بیاره دیگه
برای همسرت هر 3 تا دارو زیاده بنده خدا معده اش داغون میشه خب
همون فرتیل اید و موتیلیتی بوست کافیه
اگه تحرکش خوبه که فقط فرتیل کافیه

ميشه اگه چيزي لازمه بازم بهم بگي عزيزم چون از امريكا مياد فردا

کیوتن هم رو کیفیت تخمک تاثیر داره
در واقع رو میتوکوندری اسپرم و تخمک تاثیر میذاره و رو کیفیت جنین خیلی موثره
که البته شکر خدا هنوز تو ایران قحطی نیومده و هستش !!

ميشه اگه چيزي لازمه بازم بهم بگي عزيزم چون از امريكا مياد فردا

کاش ما هم فامیلامون این قدر مهربون بودن میگفتیم قطعه ای که برای عمل قلب شوهرم لازمه بیاره برامون 😭😭😭😭😭