2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
لاله جون من cd19 11.66 هست که رنج آزمایشگاه 6_22 هست و cd56+cd16 هم 14.08 هست که رنج آزمایشگاه 3_23 ...

قاعدتا طبق رنج نه
اما فک کنم انا جون میگفت دکتر طرازی سی دی 56+16 رو بالای یه عددی باشه سرم میده
میخوام بگم کاملا به نظر و سخت گیری دکتر بستگی داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اضافیش رسوب میکنه داروهای محلول در چربی تو کبد، داروهای محلول در اب تو کلیه در هر حال همه دارو ها ع ...

لاله من یک سال و سه ماه دارم اقدام میکنم و خبری نیست،اینم بگم تو این یک سال و سه ماه،سه ماه رو شوهرم نبود،و اینم بگم ما اقدام مرتب یک روز در میون نداریم،هر وقت شوهرم دلش بخاد،

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بای شما پرگووریس بهترین دارو هست اگه مشکل هزینه اش رو نداری از دکتر بخواه اونو برات تجویز کنه این س ...

خدا تورو واسه ما نگه داره واقعا 

حتما ميگم اين دارو رو بده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لاله جون cd19+cd5 هم 0.10 هست کرنج آزمایشگاه 0.2  -3.4 هست  Serum igm هم 2.35 هست که رنج ...

خب سی دی 56 بالاست خیلی
فک کنم عارفی و رزاقی باشن حتما سرم میدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب سی دی 56 بالاست خیلی فک کنم عارفی و رزاقی باشن حتما سرم میدن

تو بیمارستان طالقانی کدوم دکتر بهترره؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
با. این ذخیره چند تا تخمک داشتی ؟ پوچ هم داشتی ؟ 

سری قبل 21 دونه داشتم که 3 تاش ازاد شده بود پوچ نداشتم
این سری 17 تا داشتم که 12 تا کشیدن و گفتن نیدل به بقیه فولی ها نمیرسید و نتونستیم بکشیم!! نگفتن پوچ بوده

مثلا چقدره ؟

دقیق نمیدونم
اما یادمه بیماری که با هم از مطب میرفتیم دارو خونه ، داروهای من برای 3 4 روز میشد 600 700 مال اون میشد 2 تومن یا دو و خورده ای
فک کنم 3 سری هم دارو داشت
البته خب اون خیلی عدد ذخیره اش پایین بود فک کنم چون دو بار سیکلش با داروهای معلومی کنسل شد به خاطر نداشتن فولیکول

لاله جون ذخیره شما چرا بالاس ؟ طبیعیه عدد ذخیره اتون؟

بهاااااار ماما دكتر صالح پور ميدوني كيو ميگم ديگه ؟

به نظرم چقدر باسواد ميومد ؟! 

الان لاله ميگه اصلا پيورگان به من نيايد ميداد

يا اورگالوتران اصلا كار hcg رو نميكنه كه ٣٦ ساعت قبل زدم

تو هواستو جمع كن

لاله ميگه من ٣ ماه با داروهايي كه گفت تخمكامو تقويت كنم به نظرت با توجه به سنم دير نميشه ؟!🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

خوب شد فهمیدم اینجا . فکر میکردم پيورگان آمپوله خوبی باشه 

عزیزم نگفتم امپول بدیه که
اما هر دارویی برای طیف خاصی خوبه برای بقیه میتونه کارایی لازمو نده

لاله جون ذخیره شما چرا بالاس ؟ طبیعیه عدد ذخیره اتون؟

ذخیره یه چیز مادر زادیه دیگه
مال من خیلی بالا نیست
بالای 7 خیلی زیاد محسوب میشه و هر چی از 7 بالا تر باشه کیفیت تخمک ها کمتره

والا من و انا جون هم تک تک هم کلی در مورد هر مشکلی گفتیم شاید توضیح ما بده که شما هنوز جواب نگرفتی ...

ن گلم شما دوتا خیلی خوب جوابا رو میدین و هر دوتاتون ماهین ب خدا همیشه دعاگوتن هستم و خواهم بود . فقط میترسم ک ببرم نشون دکترم بدم دکترم زیاد بهش توجه نکنه و کار خودش بکنه و باهمام لج کنه . چون الان شش ماه هستش ک آمپولای میکرو گرفتم و هنوز نرفتم میکرو این ماه میخواستم برم ک اینجور شد آزمایشا شاید حکمتی تو کار خدا هستش قبلا میخواستم برم چربی داشتم الان ک چربیم درست کردم ایمن مشکله رو دارم . میگم میترسم دکترم سهل انگاری کنه خودمم باید ازش بخواپ . اگه سرم بهم نده مینرسم ک بازم سقط کنم . میگم ک با توجه ب آزمایشای من تا چند ماه قبل از شروع سیکل باید پردی و آسپرین و ویتامین ب ۶ و ۱۲ و اینا بخورم ک اوکی بشم . ی سوال دیگه اینکه من ضخامت رحمم کم هستش و فولیام با دارو هم بزرگ نمیشن ربط ب این غلظتم دتره تو رو خدا ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لاله جون دکتر پروفسور جواد زرگوشی که کرمانشاه هستن میشناسید توی گروهی جایی کسی چیزی نشنیدین ازشون؟

اولین باره میشنوم
یه دکتر معروف تو کرمانشاه هست فک کنم فشارکی باشهمطمئن نیستم
که البته اونم کارش خوب نیست

لاله اکبر ابادی دوبار ای یو ای رابگان انجام میده

اسمش رو شنیدم که
میگم رو کارشون شناخت ندارم
در ضمن یه چیزی برای من یکی ثابت شده اس
تو ایران هیچ مرکز دولتی برای رضای خدا موش نمیگیره

دقیق نمیدونم اما یادمه بیماری که با هم از مطب میرفتیم دارو خونه ، داروهای من برای 3 4 روز میشد 600 7 ...

لاله جون من گفتم يكي از بستگانم واسم ovaboost va inofolic بياره

ديگه چيزي لازم نيست واسه تقويت ؟!

واسه شوهرم هم گفتم اين پكيج و بياره