2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
ارگالوتران مهار کننده ی ال اچ هست ربطی به تعداد اولیه تخمک ها نداره ولی میشه گفت پیورگان داروی مناسب ...

خوب شد فهمیدم اینجا . فکر میکردم پيورگان آمپوله خوبی باشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارگالوتران مهار کننده ی ال اچ هست ربطی به تعداد اولیه تخمک ها نداره ولی میشه گفت پیورگان داروی مناسب ...

لاله جون ذخیره شما چرا بالاس ؟ طبیعیه عدد ذخیره اتون؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
واقعاااا يعني بهار يه چيز ميخوام بدونم مامايي كه داره تو بخش اي وي اف كار ميكنه دوزار تجربه ندارن ؟ ...

واقعا ماما ها بدون سواد هستن
من تست دی اف ای رو گفتم نمیدونست چیه!!
یا مثلابا عدد ذخیره 5.2 برام هم 150 واحد گونال نوشت هم مریونال!!
بهش گفتم سری قبل با 150 واحد گونال هایپر شدم میگفت نه همین دارو ها خوبن
اون قدر اصرار کردم تا گفت بمون دکتر بیاد پس بهش بگو!!
یعنی حتی نمیدونن برای هر عدد ذخیره چه دوزی از دارو و چه دارویی مناسبه!!
خودم اگه نمیدونستم این سری بدتر از قبل هایپر میشدم و میترکیدم رسما!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
راستي جواب دفع پروتئينم خوب بود خدارو شكر ولي ورم هنوزم هست من چند روزه كه گاهي توي شكم و اينا يه ح ...

انقباض دردش مثل پریوده
هی میره و میاد و فاصله بینش کمتر میشه اصولا
در ضمن مثل اینه که یه سمت شکم منقبض میشه بعد شل میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
با خودم

خوب خداروشکر کباخودته و یه بچه داری ،چرا ناراحتی پس

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
عزیزم خوش اومدی به خونه خودت...... چند تا انتقال داشتی؟ عزیزم به نظرم عجله نکن...... دیگه فریز ند ...

سلام انا جون فریز دارم گفتم جنینام.گریدشون aبود و شرایط رحمم گفتن خوبه ولی منفی شد و اندومتر  و اینا چیزی ازمایش ندادم و همسرم خیلی دوست داره زودتر انتقال بدم ولی من فرصت میخوام 

عزیزم یعنی سرم نیاز ندارم ؟ هپارین ک نیاز دارم چون هموسیستینم بالاس ؟

شما گفتی قبل سیکل چه داروهای نیازه
هپارین بعد از انتقال تجویز میشه مگر برای کسانی که غلظت خون مشکلشون خیلی زیاد و تو چند ایتم باشه
سرم هم گفتم دیشب بستگی به سخت گیری دکتری داره که میرین برای نشون دادن ازهاتون

اون رو نمیشناسم متاسفانه 

لاله اکبر ابادی دوبار ای یو ای رابگان انجام میده

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
انقباض دردش مثل پریوده هی میره و میاد و فاصله بینش کمتر میشه اصولا در ضمن مثل اینه که یه سمت شکم من ...

مرسي لاله جانم، ببخشيد واقعا ولي واسه من مثل همون نفخه نميدونم از مشكل گوارشيم هست يا همون عاديه تو بارداري، اذيتم نميكنه ها من بهش عادت دارم فقط ميخوام بدونم عادي باشه، ممنون بابت توضيحت

لاله جان دكتر من گفت اگررررر مايل باشي چون بهت قول دادم همممه چي رو واست بررسي كنم ميتوني تو هفته ٢٤ اكو قلب جنين رو سونو بدي ولي كاملا ميل خودته چون مشكل قبلي وجود نداره و بارداري طبيعيه بازم بسته به خواست خودته، نظر شما چيه ؟ لازمه؟ 

سلام به همگی  اناجون   لاله جون  درسته که همه مکمل ها توکلیه وکبد رسوب میک ...

اضافیش رسوب میکنه
داروهای محلول در چربی تو کبد، داروهای محلول در اب تو کلیه
در هر حال همه دارو ها عوارضی دارن بهتره مکمل ها رو در طول روز بخورین

انقباض دردش مثل پریوده هی میره و میاد و فاصله بینش کمتر میشه اصولا در ضمن مثل اینه که یه سمت شکم من ...

لاله میگن واسه ازمایش هورمون باید یک شبانه روز سوتین نپوشم و اینا اره؟؟؟؟اگ شرایط چیزی داره بگو بهم ،مبخام پریود بدی برم دکتر 

عزیزم آزمایشا رو خلاصه کردم اینا توشون نرمال نیستش گلم  انعقادی هموسیستیین هست ۱۵/۴  ک رن ...

والا من و انا جون هم تک تک هم کلی در مورد هر مشکلی گفتیم
شاید توضیح ما بده که شما هنوز جواب نگرفتی از حرفای ما