2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
پرد رو بستگی به نظر دکتر داره چند وقت قبل شروع کنین اسپرین هم اصولا همزمان با شروع سیکل شروع میکنن ...

عزیزم آزمایشا رو خلاصه کردم اینا توشون نرمال نیستش گلم 

انعقادی هموسیستیین هست ۱۵/۴  ک رنج نرمالش زده ۵_۱۵ ک آنا جونم گفتن باید زیر دوازده باشه . برا این چی نیازه آمپول و یا سرم میخواد و درمانش با چ قرصایی هستش ؟

برا ایمنی : آنتی تیروگلوبین تو رنج نیست برا این چی ؟

HLA-DR ک زده ۲۲/۵ و رنج نرمالش ۶-۲۳ هستش برا این چی ؟

CD 19 ک قسمت Relative count تو رنج هستش ولی تو قسمت absolute count :604/88 هستش ک رنج نرمالش ۱۱۰-۵۷۰ هستش.

Cd 56 عم ۴/۷۶ هستش ک رنج نرمالش ۵-۱۹ هستش .

Cd 16+56 هم ک ۳/۱۹ هستش ک رنج نرمالش  ۳_۲۲ هستش .

برا عفونی هم روبلا و توکسوپلاسموز و  CMV هر سه تاش عددشون خیلییی بالاست و مثبته ک هر سه تاشون فقط تو IgG نرمال نیستن و تو IgM هر سه تاشون نرمالن .

عزیزم لطف کنین و البته بدون زحمت تک تک نگاه کنین و توضیح بهم بدین تا دیگه اینبار سرسری نگیرم و درست پیش برم . دکترا ک ن چیزی میگن و ن آزمایش سقط بهم دادن من خودم باید پیگیر باشم . مرسی از لطفتون دعا گوتن هستم خیلیی . البته اگه امکانش هست زوتر جوابم بدین من ب جوابتون ایمان دارم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ثمین جون من الان بیمارستان هستم و عزیزای دلم ک الهی تا آخر آخر پیش من بمونن و تنهام نزارن انتقال داد ...

مبارکه عزیزم
نوش جونتون جانم
نوش جونشون
تا باشه از این مرغای بی مزه :)))))))))))))))))کنار هم نوش جان کنین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاااا يعني بهار يه چيز ميخوام بدونم مامايي كه داره تو بخش اي وي اف كار ميكنه دوزار تجربه ندارن ؟ ...

همون سیکل اول من دکتر به شوهرم میگفت کار پزشکی همش کوشش و خطاس باید یکی یکی  مراحل امتحان کنیم ببینیم به چی جواب میده . اینا هم خودشون و خیلی درگیر نمیکنن البته به قول لاله جون اکثرشون . دقیقا نمیدونم فازشون چیه ؟ ؟ ولي به این نتیجه رسیدم خودمون خیلی باید حواسمون باشه و اطلاعا ت داشته باشیم . مثلا من رفتم پیش دکتر ايمونولوژي گفت بهتره به خاطر تی پی او بالا پرد مصرف کنی که سیستم ایمنی ات علیه تخمدانت فعالیت نکنه همون جور که علیه تيروييدت عمل کرده  . همه میدونن من به اصرار خودم رفتم پیش دکتر توکلی 

در ضمن پروکسيد خانم رشیدی به من گفت برای کیفیت تخمک خوبه حالا ببین اگه لازمه برات بنويسه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
وای من سویا زیاد مصرف میکنم تو غذاهام،ولی نمیدونم شوهرم مشکل داره یا نه

کلا سویا چیز جالبی نیستا
از نظر تغذیه طب سنتی هم جزو چیزاییه که بهتره مصرف نشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب با این عدد ذخیره هایپر نمیشی عزیزم نیاز به خوردن سفیده تخم مرغ نداری

لاله جون من cd19 11.66 هست که رنج آزمایشگاه 6_22 هست و cd56+cd16 هم 14.08 هست که رنج آزمایشگاه 3_23 هست به نظرت بازم نیاز به پرد یا سرم دارم

خدایا شکرت😙
با میکرو سا 96 باردار شدی حتنا،مبارکت باشه

اره عزیزم اسفند ماه میکرو کردم و مثبت شد شکر خدا
ان شاء ا... به زودی برای شما دوستای خوبم

خدا خیرت بده من فک میکردم ارش و شریعتی خوبه،من تو اطراف تهرانم،با میدون ازادی یه ساعت راه دارم،باید ...

اون رو نمیشناسم متاسفانه 

جیگر تورو برم که انقدر اطلاعاتت بالاس و خوب راهنمایی میکنی ما رو .  من ذخیره ام 1/43 هستش مال ...

خب ذخیره ات چون خیلی نیست ، همون ترکیبات دو هورمونی بهتر برات جواب میده مثل مریونال و منوپیور
من ذخیره ام 5.2 بود و برام تک هورمونه مناسب بود

اون رو نمیشناسم متاسفانه  

لاله جون cd19+cd5 هم 0.10 هست کرنج آزمایشگاه 0.2  -3.4 هست 

Serum igm هم 2.35 هست که رنج آزمایشگاه 0.4 -2.3 هست 

cd19 11.66 هست که رنج آزمایشگاه 6_22 هست و cd56+cd16 هم 14.08 هست که رنج آزمایشگاه 3_23 هست به نظرت بازم نیاز به پرد یا سرم دارم

Cd56 19.86  رنج نرمال 3_15 هست همینا فقط مشکل داشتم

خدایا شکرت😙
جیگر تورو برم که انقدر اطلاعاتت بالاس و خوب راهنمایی میکنی ما رو .  من ذخیره ام 1/43 هستش مال ...

امپولای برنجک رو نمیدونم چی بوده عدد ذخیره اش هم نمیدونم

در ضمن برای عدد های ذخیره پایین تر از 2 ، یه دارویی هست خیلی مناسبه و خیلی هم خوب جواب میده به اسم پرگووریس
ولی متاسفانه ازاده و خیلی گرونه
اگه بابت هزینه اش مشکل ندارین این رو از دکتر بخواه برات بنویسه

خب ذخیره ات چون خیلی نیست ، همون ترکیبات دو هورمونی بهتر برات جواب میده مثل مریونال و منوپیور من ذخ ...

با. این ذخیره چند تا تخمک داشتی ؟ پوچ هم داشتی ؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بهار من كمتر از تو بود ذخيرم 😞😞0.996 بود fsh هم6,2 بود داروها ضعيف بوده ؟! من ٢.٥٠٠ سي سي پيورگان ...

بای شما پرگووریس بهترین دارو هست
اگه مشکل هزینه اش رو نداری از دکتر بخواه اونو برات تجویز کنه این سری

بای شما پرگووریس بهترین دارو هست اگه مشکل هزینه اش رو نداری از دکتر بخواه اونو برات تجویز کنه این س ...

مثلا چقدره ؟

لاله جون بیاد بگه ارگالوتران چجور آمپوليه ؟

ارگالوتران مهار کننده ی ال اچ هست
ربطی به تعداد اولیه تخمک ها نداره
ولی میشه گفت پیورگان داروی مناسبی برای این عدد ذخیره نیست وقتی این همه داروی قوی تر موجوده

ارگالوتران و گفت كار hcg رو انجام ميده يعني ٢ صبح زدم ٢ روز بعد ٢ بعد از ظهر پانكچر شدم

کاملا دو نوع داروی متفاوت هستن و هیچ ربطی به هم ندارن