2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
عزیزم قبل از انتقال آسپرین و پردی رو تا چند دوره باید بخورم ب نظر شما ؟ آخه موندم تا اون ژن های جهشی ...

پرد رو بستگی به نظر دکتر داره چند وقت قبل شروع کنین
اسپرین هم اصولا همزمان با شروع سیکل شروع میکنن
اگه مشکل ژن های غلظت خون باشه که دو سه ماهی باید فولیک و ویتامین ب6 و ب12 مصرف بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
Cd 56 هم ک پایینه و مجموع cd ۱۶ و ۵۶ هم ک پایینه از سه شروع میشه ک مال من دقیقا سه هستش

عزیز پایین بودنش مشکلی نیست اصولا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاله جان من ذخیرم یک و بیست و سه...دکتر گفت اووبوست بهت جواب نداده یه قوطی رو تو دو ماه خوردم...گفتم ...

خب یه قوطی برای یک ماهه عزیزم
روزی 4 تا اوابوست باید خورد
در ضمن اووابوست فقط برای تقویت تخمک هاست نه تخمک گ
برای تخمک گ باید همراهش اینوفولیک بخوری

میشه عکس آزمایشای ایمنیت رو بذاری ؟ شما تو ایمنی ها کدومو غیر نرمال زده ؟ شما شیرازی هستین ؟ منم میخ ...

ایمونولوژ داره ولی فکر نمیکنم در زمینه ناباروری کار کرده باشه

خدایا شکرت😙
پرد رو بستگی به نظر دکتر داره چند وقت قبل شروع کنین اسپرین هم اصولا همزمان با شروع سیکل شروع میکنن ...

عزیزم یعنی سرم نیاز ندارم ؟ هپارین ک نیاز دارم چون هموسیستینم بالاس ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
قوربونت برم ١ ماه پيش هيستروسكوپي شدم يعني دكترم گفت اول بايد رحمت بررسي بشه بعد گفت عاليه رحمت تمي ...

خب پس هیسترو شدی
خوبه خدا رو شکر

در مورد ذخیره ، عددش رو اگه نه دهم نوشتی، این عدد عالی نیست به گفته ی دکترتون !!
عدد ذخیره زیر 1 میشه عدد ذخیره کم
علت کم بودن تعداد تخمک های شما هم همین بوده
متاسفانه تو سیکل بعدی هم نهایتا 5 6 تا تخمک خواهین داشت با دوز داروی زیاد
پس بابت کم شدن تعداد تخمک هاتون نگران نباشین

اینکه تعداد جنین کم بوده، با توجه به اینکه عدد ذخیره کم دارین، کیفیت تخمک هاتون هم عالی نبوده و لازمه 3 ماه تقویت کنین برای سیکل بعدی

لاله جون بیاد بگه ارگالوتران چجور آمپوليه ؟

تا جايي كه من ميدونم مشابه ستروتايد هست و براي مهار كردن در روزهاي پاياني سيكل ميكرو يا اي وي اف استفاده ميشه. معمولا هم از روز هفتم شروع آمپولها تجويز ميشه و بايد صبح تا قبل از ساعت ١٠ زده بشه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
لاله جون اگه اشتباه نکنم دکتر من گفته بود برا ماها فقط تو رنج بودن هموسیستئین ملاک نیست برا اقدام بر ...

اها یعنی قبل از شروع سیکل باید با اسپرین غلظت کنترل بشه دیگه آره؟

سلام  ببخشیدتشخیص رحم تک شاخ تو هیسترو امکان پذیره؟

بله هم تو عکس رنگی هم تو هیسترو
البته تو هیسترو دقیق تره چون ممکنه کسی رحمش سپتوم داشته باشه و تو عکس به حالت تک شاخ بیوفته و این سپتوم فقط تو هیسترو مشخص میشه و قابل برداشتن هست

[QUOTE=61771667]عزیزم اسپرین هم داری؟ ممکنه غلظت خون باشه ممکنم هست تغییرات هورمونی باشه به نظرم به ...

والا چی بگم
من خودم بعد از انتقال سر خود اسپرین شروع کردم چون دیدم خیلی سر درد دارم
اسپرین خوردم سر دردام خوب شد
و فهمیدم به خاطر غلظت خون بوده

اما منظورم این نیست شما هم سر خود بخوری
دکترتم که نیست
والا نمیدونم چی بگم

دقیقا فقط رحمم و معدم سرده لاله جان سردیم میشه حالت تهوع میگیرم و مثل اینکه فشارم بیفته میشم

خب سعی کنین با تغذیه تعدیل کنین این سردی ها رو
در کنارش اون چیزایی که صفرا تولید میکنه به حد اقل برسونین
تو نت در مورد مواد غذایی صفرا زا و صفرا بر تحقیق کنین

گلم ممنونم که وقت میگذاری ذخیره ام ۲.۳ زده

خب با این عدد ذخیره هایپر نمیشی عزیزم نیاز به خوردن سفیده تخم مرغ نداری