2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048430 بازدید | 684655 پست
سویا هورمون زنانه داره و برای مردایی که مشکل دارن شرایط رو بدتر میکنه 

وای من سویا زیاد مصرف میکنم تو غذاهام،ولی نمیدونم شوهرم مشکل داره یا نه

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
اقدام؟ ما 7 سال و 4 ماه منتظر بودیم دو بار میکرو کردیم یه بار سال 94 یه بارم سال 96

با میکرو سا 96 باردار شدی حتنا،مبارکت باشه

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حالا که تصمیم دارین از شهرستان بیاین حتما بیمارستانی انتخاب کنین که بهتر باشه کارش نسبت به بقی ...

خدا خیرت بده من فک میکردم ارش و شریعتی خوبه،من تو اطراف تهرانم،با میدون ازادی یه ساعت راه دارم،باید خودم برسونم میدان ازادی از اونجا هم برم بیمارستان،عزیزم بیمارستان اکبر ابادی چطورهاون تو مولوی فقط هم مخصوص زنان و زایمانه

ثمین جون من الان بیمارستان هستم و عزیزای دلم ک الهی تا آخر آخر پیش من بمونن و تنهام نزارن انتقال داد ...

نوش جان گوشت بشه بچسبه به تن جینگولی هات شاءالله

خدایا شکرت😙
به به يعني يه هفته تقريبا عقب زدي👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 خدايا معجزه معجزه معجزه كن خودت 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

برنجک یه سوال دارم اگ ناراحت بودی جوابشنده،بچه اولت الان با خودته یا همسرت؟؟؟؟

به به يعني يه هفته تقريبا عقب زدي👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 خدايا معجزه معجزه معجزه كن خودت 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مهربون دختر من دوشنبه آز دادم منفی شد   انشالله انتقال بعدیمون   

آنا جون راهی هست که من آزمایشامو غیر حضوری نشون دکتر ایمونولوژ تو تهران بدم برام مقدور نیست بیام تهر ...

میشه عکس آزمایشای ایمنیت رو بذاری ؟ شما تو ایمنی ها کدومو غیر نرمال زده ؟ شما شیرازی هستین ؟ منم میخوام ک بیام شیراز و نشون ایمونولوژی بدم . ایمونولوژی شیراز نیست ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم ببین برای هر کسی یه نوع دارویی مناسب تره برای یه عده فقط امپولایی که اف اس اچ دارن مناسبه برا ...

جیگر تورو برم که انقدر اطلاعاتت بالاس و خوب راهنمایی میکنی ما رو . 

من ذخیره ام 1/43 هستش مال شما چنده عزیزم ؟ اینجور که باشه برای برنجک هم آمپولاش خوب نبوده ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم داروی ضد انعقاد که داری..... آب زیاد میخوری؟ به دکترت بگو جای نگرانی باشه دارو میده..... به ...

نه انا جون داروهای ضد انعقاد ندارم .یادته گفتم هفته هشت که بودم دکتر انوکساپارینم رو قطع کرد که خیلی نگران بودم 

یا امام رضا