2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
خداکنه آناجون من که رسما خل شدم یعنی چنان استرسی دارم که دارم خفه میشم .

عزیزم قرار نیست زندگیتو تحت و الشعاع یه در میلیونوم درصد بکنی که......

حیف ثمین شاد و شنگولمون نیست؟

هر جا گذاشتیش پسمون بده ما ثمین شنگولمونو میخوایبم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی آزواسپرمی هیچ وقت نمیتونه از اسپرم خودش استفاده کنه؟

عزیزم چرا نتونه میتونه......

منظور لاله جون اینه احتمال طبیعی رو نداره.....

البته اگه انسدادی نباشه.....

انسدادی اگه قابل حل باشه حتی طبیعیم شانسشو میتونین داشته باشین.....

عزیزم لاله جون گفتن اسپرم تو بافت بیضه معمولا هست.....

به ندرت پیش میاد یکی اسپرم تو بافت بیضه هم نداشته باشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنای عزیزم تو قسمت انعقادیا هموسیستیین تو رنج نیست . تو ایمنی ها آنتی تروگلوبین و cd 19 تو رنج نیست ...

عزیزم اینارو که همه رو گفتم.....

هموسیستئینت نه تنها تو رنج نیست قاعدتا بهتره زیر ۱۲ هم باشه چون خود بارداری میتونه غلظت خونو بالا ببره.....

به نظرم بعید نیست ژنهای انعقادیتم مشکل داشته باشن جوابشون بیاد با هم میشه در مورد درمانشون سبک سنگین کرد......

فعلا فقط آب زیاد بخور.....

سی دی ۱۹ درصدش تو رنج بود اون مقدار جلوش دقیقا نمیدونم چیه ولی اگه ۱۹ت مورد داشته باشه معمولا پردنیزولون تجویز میشه.....

برا آنتی تایرو هم احتمالا پردنیزولون یا شاید سرمم بگیری باید ببینی نظر ایمونولوژ چیه.....

برا اون آنتی بادیام که گفتم چون آی جی جی بالا بوده یعنی یا واکسنشونو زدی یا قبلا گرفتی که آنتی بادیشو بدنت داره.....

اما اگه آی جی ام بالا بود یعنی در حال حاضر مبتلا هستی.....

عزیزم من تا جاییکه تونستم توضیح دادم.....

البته اولش برا هر عکس توضیح داده بودم.....

بعدا چند تا چند تا رو با هم توضیح دادم بازم اگه برات روشن نیست هر کدومو بگی در حد توانم در خدمتت هستم......

عزیزم با توج به اینکه کورتاژ داشتی حتما و حتما هیسترو باید بشی شاید دکتر کارش رو بد انجام داده و چسب ...

قوربونت برم ١ ماه پيش هيستروسكوپي شدم يعني دكترم گفت اول بايد رحمت بررسي بشه

بعد گفت عاليه رحمت تميز و خوبه مشكل اندومتر هم نداري هيچ عفونتي هيچيه هيچي گفت 

ذخيرم 0,996 بود بعد تو سونو هايي كه ميرفتم وسط سيكلم گفت ذخيرتم خيلي خوبه تخمدوناتم مثله دختر ٣٠ ساله است اينارو من نميگم دكتر گفت 🙈

خلاصه گفت همه چي ٤ ماهه پيشم عكسه رنگي هم انداخته بودم

ويتامين دي هم ٨٠ بود گفت ديگه نخور زيادي هم بدرد نميخوره 

اي و زينك و فوليك ٥ هم ميخوردم پريناتال هم ميخوردم اينجوري بگم ٧ كيلو با ويتامينا چاق شدم 

البته اضافه وزن شايد ٢ كيلو داشته باشم

ولي در عجبم اين تعريف از ذخيره و همه چي خوبه و....اين همه آمپولاي خارجي چرا ٤ ،٥ تا دونه تخمك بود ؟!

اونم كه بعدن هي گفتن خوب نبودن از بين رفتن

من قبل اي وي اف يك ماه كلوميفن خوردم اون موقع هم رفتم سونو ٤ تا تخمك بود الانم با اين همه آمپول ٤ تا ؟؟؟؟

كاشت مثلا ٩ سيكل كه ديد منو دوز داروهارو ميبرد بالا نميدونم انقدر چرا تو مغزم اومده از ديروز😭😭

آنا جون من حواب‌آزمایش سل فری رو گرفتم  اینحا یه جدول هست برات میزارم بیزحمت یه راهنمایی کن&nb ...

عزیزم جوابش عالیه خیالت تخت.....

نه عزیزم ربطی نداره..... من تو سومین میکروم بیشتری تخمک با بالاترین کیفیت رو داشتم..... بستگی به ب ...

واااااي خدا عمرت بده واقعا گفتم اوضاع ديگه خراب شد ولي باز اميدوار شدم با حرفات🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹

چ خوب با وجود از دست دادن لوله الان بارداری،میکرو کردی بادار شدی؟؟؟اگ اره چند بار؟؟؟؟

عزیزم "بله" رو در جواب سوالی که از ماهی کوچولو پرسیدی گفتم......

بله ایشون با میکرو و انتقال سه جنین باردار شد و هر سه هم گرفت فقط متاسفانه دو تاش تو دو تا لوله لانه گزینی کرد و یکیش تو رحم.....

خدا جونشو به دوستاش و خونوادش بخشید.....

دو تا لوله شو همون موقع مجبور شدن بردارن.....

بعد اون قضیه مجدد وارد سیکل میکرو شد و جنین فریزشو انتقال داد ولی این دفعه متاسفانه منفی شد.....

عزیزم قطع کنی قه الی ۷ نهایتا ده روز یا دو هفته ای پریود میشی...... بستگی به بدنت داره.....

انقدر طول ميكشه ؟!

خوبه راهه توهم و واسم بستي چون امروز داشتم تو رختخواب فكر ميكردم اگه پريود نشم شايد دير لانه گزيني شده و دير مشخص شه حامله ام ....خوب خدا رو شكر تكليف اين خيال پردازيم معلوم شد

چ خوب با وجود از دست دادن لوله الان بارداری،میکرو کردی بادار شدی؟؟؟اگ اره چند بار؟؟؟؟

و اما من بله الان باردارم و طبیعی باردار شدم.....

بارداری اولم بعد سه تا میکرو اتفاق افتاد.....

بعد یه سال و نیم از زایمانم دوباره لطف خدا و معجزش شامل حالم شد و طبیعی باردار شدم.....

بالاخره بعد یک ساعت اومد آنا جون ی نگاه میندازی بهش بی زحمت😘🙏

عزیزم همسرت عفونت نداره؟

حتما بگو این قضیه رو چک کنه چون قاعدتا گلبول سفیدت فکر کنم باید صفر باشه......

مورفو که یکه.....

تحرک کندشم بد نیست ولی تندش صفره کمپرس یخ و خنک نگه داشتن مهمه.....

انجامش بده حتما.....

دی اف آی هم خوبه شکر خدا.....

مرسی

نسخه ۴ رو نگاه کنی ایمنیارو داره......

۵ تای اولی انعقادین بقیه ایمنی.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

سلام به همه دوستان مهربون... ببخشید من یه سوال دارم که میدونم قبلا درموردش صحبت شده ولی متاسفانه من ...

عزیزم اگه بخوایی با ایشون ادامه بدی بهتره از طریق مطب اقدام کنی......

آدرس و شماره مطبش صفحه ۵ تاپیک هست......

ضمنا اولین وقت رو برا دو ماه بعد معمولا میدن مگه اینکه پرونده داشته باشی تو مطبش.....

بچه ها سلام من سیکل ای وی افم رو شروع کردم ولی همه اش سردرد دارم و حالم خوب نیست از عوارض سوزن هاس ...

عزیزم آب زیاد بخوریا خیلی مهمه.....

اگه سردردت خوب نشد حتما به دکترت بگو چون این داروها غلظت خونو بالا میبرن......

ممنونم از راهنماییتون🌹فقط من به خاطر سابقه فشار خونم الان نمک رو خیلی محدود کردم البته چند روز پیش ...

نه عزیزم فعلا با نمک ریسک نکن با بقیه آیتما کنترلش کن.....

آب زیاد.....

سفیده تخم مرغ آب پز.....

گوشت و مرغ و ماهی.....

فقط هموسیستئین یه مقدار جزیی بالاست که میتونه عامل ترومبوز بشه قطعا تو سیکل درمانی با شروع داروهای ...

لاله جون اگه اشتباه نکنم دکتر من گفته بود برا ماها فقط تو رنج بودن هموسیستئین ملاک نیست برا اقدام برا بارداری بهتره از ۱۲ بالاتر نباشه.....