2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیز روبلا مال سرخجه اس که شما ایمنی اون دو تا هم ویروس مربوط به بیماری های مشترک با حیواناته از ح ...

Cd 19 اینطور نوشته relative count :20/35 و نرمالش ۶-۲۳ و absolute count :604/88 ک نرمالش زده ۱۱۰-۵۷۰

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیز روبلا مال سرخجه اس که شما ایمنی اون دو تا هم ویروس مربوط به بیماری های مشترک با حیواناته از ح ...

عزیزم قبل از انتقال آسپرین و پردی رو تا چند دوره باید بخورم ب نظر شما ؟ آخه موندم تا اون ژن های جهشی مال انعقادیا هم بیادش و بعد برم نشون دکترم بدم . آخه دکتر خودمم این آزمایشا بهم ندادش میخواست وارد سیکلم کنه بازم شما گفتین اینجا و من دادم . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Cd 56 هم ک پایینه و مجموع cd ۱۶ و ۵۶ هم ک پایینه از سه شروع میشه ک مال من دقیقا سه هستش

عزیزم اوابوست رو همراه اینوفولیک بخور تخمک گ بر میگرده اکثرا بعد از میکرو تنبلی رو تجربه میکنن کسان ...

لاله جان من ذخیرم یک و بیست و سه...دکتر گفت اووبوست بهت جواب نداده یه قوطی رو تو دو ماه خوردم...گفتم یعنی نخورم گفت نه....اینو فولیک چیه اونم برای تقویت تخمدانه؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
hla dr مال من ۲۲/۵ هستش ک رنج نرمال آزمایشگاه ۲۳ هستش یعنی زیاده ؟ برا هموسیستییت هپارین و آسپرین نم ...

بیمارستان مادر و کودک به همه برای انتقال آسپرین و هپارین یا انوکساپارین رو میده

خدایا شکرت😙
سلام منم  به عنوان عضو جدید راهنمایی کنید  19این ماه منفی شدم و دکتر گفت هم رحمم خوبه هم ...

عزیزم خوش اومدی به خونه خودت......

چند تا انتقال داشتی؟

عزیزم به نظرم عجله نکن......

دیگه فریز نداری نه؟

ببین عزیزم این دفعه بدون بررسی کامل پیش نرو....

مگه جسم و روح و پولتو از سر راه پیدا کردی؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و اینکه پریود بعد انتقال منفی،شمام دردناکتر از پیش بود یا من خیلی درد دارم 

عزیزم سابقه آندومتریوز نداری؟

بررسی شدی ار نظر آندومتریوز؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من نگرانم .الان هفته ۱۵ و ۵ روز هستم یه دفعه امروز صبح سمت چپ شکم قسمت پایین بدجور تیر کشید . ...

عزیزم گاها پیش میاد اما مکرر و ممتد بشه حتما به دکترت بگو......

ایزوپرین داری؟

لاله جون من كه دارويي استفاده نميكردم جز ويتامين و شياف الان شياف و قطع كنم پريود ميشم ؟!

عزیزم قطع کنی قه الی ۷ نهایتا ده روز یا دو هفته ای پریود میشی......

بستگی به بدنت داره.....

دستو پامم خیلی بی حس می شه انگار خواب می ره.

عزیزم داروی ضد انعقاد که داری.....

آب زیاد میخوری؟

به دکترت بگو جای نگرانی باشه دارو میده.....

به سمت چپت بیشتر بخواب.....

منم از روی لیست بردم دکتر زنان بیرون نوشت ولی وقتی نشون دکترای اونجا دادم گفتن نیازی نیست اهمیت نداد ...

عزیزم دکتر شرکت شیراز نبود؟

عزيزانم اين بار كه هيچي شد ميكروم با ٤ تا تخمك كه يكيش خوب بود دفعه بعد احتمال كمتر ميشه تخمكام؟! ...

نه عزیزم ربطی نداره.....

من تو سومین میکروم بیشتری تخمک با بالاترین کیفیت رو داشتم.....

بستگی به بدنت و شرایطت و نوع سیکلت و داروهاتم داره.....

سلام گل دخترا برنجک جان خیلی خیلی ناراحت شدم‌....ایشالا خدا زود زود جبران میکنه برات منم اومدم با ...

عزیزم به نظرم زمان حلش میکنه چون با دارو تخمدانت تحریک شده الان بدون دارو تنبلی میکنه....

مکملاتو بخور.....

وزنتم کم کن به نظرم بعد چند ماه برمیگرده به روال عادی.....

ورزشم تو برنامه ت بذار به خصوص پیلاتس و پیاده روی.....

آنای عزیز امروز صبحبا حال بدم رفتم دکتر.گفتم اون ازمایشاتی که شما گفتید . همه رو انجام داده بودم و ...

عزیزم جالبه که آزهاتو نداری.....

چطور میشه این آزها دستت نباشن.....

ضمنا میدونم برا همون سرم آی وی آی جی که احتمالا دکترت میخواد تجویز کنه باید دوباره آزتو تکرار کنی چون اگه ازش ۶ ماه بگذره برا تایید نسخه سرم به دردت نمیخوره؟

بدون تایید میدونی هزینه سرم خیلی بالا میشه؟

پس اگه بناست سرم بگیری بگو حتما دوباره برات بنویسه نمیتونی که هر ماه نزدیک سه میلیون هزینه سرم بدی!!!

از آخرین قیمت آزاد سرم خبر ندارم اما کم کم دونه ای ۷۰۰ باید باشه و برا هر بیست کیلو از وزنت تقریبا یکی لازمه......

مثلا من هر ماه یه چهار تا داشتم.....

اگه تایید نتونی بکنی واقعا سرسام آور میشه.....

ضمنا مدارک سقط هاتم جمع کن برا تایید اولین نسخه سرم یعنی قبل انتقال اخیرا فقط برا کسی که سابقه سقط یا بتای + داره سرم رو تایید میکنن.....

برا دی اف آی بیاین تهران انجام بدین میارزه.....

حتما هم یکی از مرتکز ناباروری باشه مثلا ابن سینا.....

فقط باید قبلش زنگ برنی وقت بگیری.....

کاربوتایپ چی انجام دادین؟

اگه دسترسی به آزهای تکمیلیت داری با خودت بیار لااقل ابن سینا با تو کلی مشورتی بکن.....

البته از اونم وقت بگیر سعی کن وقت دی اف آی و تو کلی تو یه روز یا لااقل نزدیک هم باشه که زیاد معطل نشین.....

نمیدونم والا . اینجور باشه شنبه بهش زنگ بزنم بهش بگم . به نظرت منشی ميزاره صحبت کنم باهاش؟

عزیزم فقط میدونم تو کلی همینطوری پرد تجویز نمیکنه اگه برات ابن دز رو تجویز کرده محتملا نیاز بوده.....