2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
عزیزم پستا رو به ترتیب میشه خوند دیگه عزیز کلی ص و پست قبل از مال شما وجود داشت

باشه گلم میگم ک برا من تو  ایمنی ها hla dr زده ۲۲/۵ ک رنج نرمال تا ۲۳ هستش این برام زیاد نیست ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنای عزیز امروز صبحبا حال بدم رفتم دکتر.گفتم اون ازمایشاتی که شما گفتید . همه رو انجام داده بودم و ...

عزیزم هیسترو شدی ؟ که رحم رو بررسی کنن؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مطمئنی صد در صد که به دکتر اصرار کنم ؟ میگم شاید بستگی به واکنش بدن هر کس داره. البته من برای ...

عزیزم ببین برای هر کسی یه نوع دارویی مناسب تره
برای یه عده فقط امپولایی که اف اس اچ دارن مناسبه
برای یه عده امپولایی که هم اف اس اچ دارن هم ال اچ

گونال و سینال و پیورگان و منوگون و .... فقط اف اس اچ دارن
مریونال و منوپیور و .... هر دو هرومون رو دارن

حالا برای کسی مثل من که عدد ذخیره بالا تر دارن مریونال فقط برای روزای اخر سیکل خوبه ،
اما با توجه به اینکه شما با مریونال روزی دو تا 7 تا تخمک داشتی نشون میده این دارو برات مناسبه و میتونی استفاده کنی و احتمالا عدد ذخیره خیلی بالا نداری

من کلی از این نظر گفتم سینال نه چون ایرانیه !!
اما بین مریونال و منوپیور واقعا فرقی نیست هر دو برند معتبر هستن و داروی خارجی ان کارکردشون هم یکیه

اگه میخوای برای نداشتن سینال اصرار کنی حتما این کارو بکن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دکترا تو کارشون حداقل احساس ميزارن کنار پروتکل  خودشون انجام میدن . ولی حتما بهشون بگو چرا با ش ...

البته یه تعداد دکتر با وجدان هم هستن که واقعا همه چیز رو ریز ریز بررسی میکنن
قبول دارم که بسیار تعدادشون کمه متاسفانه

آها خوندم راجع بهش  همه ميگن با اولين ميكرو نميكنن اين كارو  آخه من از ازدواج قبليم هم ب ...

عزیزم با توج به اینکه کورتاژ داشتی حتما و حتما هیسترو باید بشی شاید دکتر کارش رو بد انجام داده و چسبندگی داری !!
با چسبندگی بهترین دکتر هم نمیتونه مثبت کنه شما رو

یعنی آزواسپرمی هیچ وقت نمیتونه از اسپرم خودش استفاده کنه؟

چرا دیگه گلم اگه تو بیضه اسپرم باشه از همون استفاده میکنن
که اینم تو تسه مشخص میشه ایا اسپرم وجود داره یا نه
اما تسه به دو روش انجام میشه
روش میکرو سرجری خیلی دقیقه و بیضه زیر میروسکوپ دقیقا بررسی میشه و جاهایی که احتمال وجود اسپرم هست نمونه برداری میشه

یعنی به عبارت عامیانه دیمی نمونه نمیگیرن

عزیزم هیسترو شدی ؟ که رحم رو بررسی کنن؟

هیسترو نمیدونم چیه ...البته یکی از دوستام گفتن من هیسترو شدم چون اندمترم ضخامت زیاد بود ..ولیدچون مال شما نرماله انجام نمیدن .

البته من اطلاعاتی در مورد هیسترو ندارم .نمیدونم دقیقان چیه.

اگه توضیح بدین که ممنون میشم .

لاله جون من آخرین میکروم 7دی بود و تا همین ماه پیش کاملا منظم بودم مطمئنا از استرس بوده ولی اینکه پر ...

خب اگه منظم بوده که دلیلش همین استرسه
عزیزم اماده میشه ترو خدا کمتر استرس به خودت وارد کن
استرست از همه بدتر به خودت اول اسیب میزنه

لاله جون من تازگی دو تا دوختم برا زایمانت دو تا بدوز بتونی تند تند عوضشون کنی.....

حتما این کارو میکنم 

ممنونم لاله جون. زنگ میزنم به مطبش. پناه برخدا. ان شالله که آسم نباشه.

ان شاء ا... که نیست
الرژی ها انواع مختلف دارن اونایی که الرژی ریوی دارن گاهی دکترا نمیتونن تشخیص بدن و میگن اسمه
امیدوارم دکتر قبلی هم در مورد گل پسرت اشتباه کرده باشه و فقط الرژی باشه

من خیلی حالم بده نمیرم😭😭😭😭😭😭🤕🤕🤕😷😷

عزیزم اسپرین هم داری؟
ممکنه غلظت خون باشه ممکنم هست تغییرات هورمونی باشه
به نظرم به دکتر بگو اگه لازمه برات اسپرین هم داشته باشی

من تقریبا همه اش رو دارم ولی خب به سردی هم خیلی حساسم اگه چیزی با طبع سرد بخورم زود حالم بد میشه...

دقیقا چه حالتی میشین با خوردن سردی ها؟
ممکنه معده تون یا رحمتون سرد باشه موضعی

ممنونم از راهنماییتون🌹فقط من به خاطر سابقه فشار خونم الان نمک رو خیلی محدود کردم البته چند روز پیش ...

نه دیگه شما مشکل فشار خون داری نمک نخور
البته نمک دریا بخر من بعد
چون درصد سدیمش کمتره و برای کسانی که مشکل شما رو دارن هم خطری ایجاد نمیکنه

الان هم که نمیتونی خیلی پر نمک بخوری به حاش مایعات فراوون بخور و سفیده تخم مرغ روزی 3 تا
اگه عدد ذخیره ات رو میدونستی خوب بود چون میشد گفت هایپر میشی یا نه