2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048429 بازدید | 684655 پست
باشه عزيزم ٣ شنبه برم حتما اينايي كه گفتي و ميگم بهشون بنويسه واسم الان يه اسكرين شات ميگيرم يادم بم ...

من دیروز بودم پیشش . باید صبر کنم هر موقع پریود شدم بیام . راستی فميبيون هم به من دادن . این مکملهايي که به منم دادن خارجی و خوبن . ایشالا همه چی درست میشه عزیزم  

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
باشه عزيزم ٣ شنبه برم حتما اينايي كه گفتي و ميگم بهشون بنويسه واسم الان يه اسكرين شات ميگيرم يادم بم ...

آب هویج زیاد بخور . مرغ هم کم بخور هورمونيه . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم بیمارستانامام خمینی میره،من باید از ترمینال ازادی برم هر بیمارستانی،شریعتی از ترمینال ازادی جط ...

عزیزم حالا که تصمیم دارین از شهرستان بیاین حتما بیمارستانی انتخاب کنین که بهتر باشه کارش نسبت به بقیه
طالقانی تو مراکز دولتی نسبتا خوبه
امام خمینی رو نمیدونم چطوره

ترجیحا دور آرش میرزاکوچک وشریعتی خط بکشین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اصولا تو سومین سونو تاریخ پانکچر مشخص میشه اما گاهی چون فولیکول دیر رشد میکنه دیرتر میشه تعیین کرد ...

ممنونم از راهنماییتون🌹فقط من به خاطر سابقه فشار خونم الان نمک رو خیلی محدود کردم

البته چند روز پیش که هولتر فشارخون بسته بودم و اکوی قلب هم شدم، دکتر قلب بهم گفت که فشارم نرماله و نیاز به دارو ندارم

الان نمیدونم فشارم به خاطر محدود کردن نمک نرمال شده یا مصرف آسپرین( ژن غلظت خون هم دارم😒)

همه اینا رو گفتم که بپرسم اگه نمک نخورم بد میشه؟؟

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
اینم دومیش

فقط هموسیستئین یه مقدار جزیی بالاست که میتونه عامل ترومبوز بشه
قطعا تو سیکل درمانی با شروع داروهای هورمونی باید اسپرین رو داشته باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فقط هموسیستئین یه مقدار جزیی بالاست که میتونه عامل ترومبوز بشه قطعا تو سیکل درمانی با شروع داروهای ...

از عصر خیلی منتظرت بودم عزیزم . یعنی موقع انتقال هپارین هم دارم . عزیزم تا چند دوره قبل از میکرو باید آسپرین بخورم ؟ ایمنیپ هم cd19 و آنتروگلوبینم تو رنج نیست اینام نیاز ب سرم دارم ؟ قبل انتقال باید چند دوره پردینیزولون بخورم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فقط هموسیستئین یه مقدار جزیی بالاست که میتونه عامل ترومبوز بشه قطعا تو سیکل درمانی با شروع داروهای ...

نظرت رو آزمایشای ایمنی و عفونی چی هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بعدی

سرخجه اگه واکسن زدی قبلا ایمن هستی

انتی بادی توکسوپلاسما و سایتو مگال هم مثبته ، اما احتمالا قبلا دچارش شدی چون ای جی ام منفیه
برای همین در حال حاضر ایمن هستی

با حیوانات سر و کار داشتی ؟

عزیز ببخشید ، خود مربای گل همپمشکلی داره برا خوردن ؟ ، میگن باعث سقط میشه ؟ وای من چقد استرس گرفتم ؟ ...

عزیزم دیگه نخور
ماها چون پروژسترون داریم یه کم عوارض این موارد کمتره برامون اما دیگه نخور

سرخجه اگه واکسن زدی قبلا ایمن هستی انتی بادی توکسوپلاسما و سایتو مگال هم مثبته ، اما احتمالا قبلا ...

ن اصلا . قبلا بارداری اولم دو سال پیش تو ده هفته احتمالا آمپول سرخچه زدم . و اون روبالاهم ک مربوط ب آبله مرغان هستش وقتی شش هفت ساله بودم گرفتم . ولی توکسوپلاسموز نمیدونم دیگه چیه ؟ یعنی برا این عفونت ها دارویی نمیخوام ؟عزیزم نگاهی ب ایمنی ها بنداز نظرت چیه گلم ؟؟