2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048228 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنتی تایرو بالاست..... بقیه فعلا خوبن...... بقیه رو نگاه کنم.....

آنا جون منتظرتم بهم جواب بدین . من ب شما ایمان کامل دارم . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

آنا جون من حواب‌آزمایش سل فری رو گرفتم 

اینحا یه جدول هست برات میزارم بیزحمت یه راهنمایی کن 

Trisomy     background risk   the iona text risk scorce      clinicalsummery

Trisomy 21                 1:188                  <1:1000,000                                low risk 

Trisomy 18                  1:507            <1:1000,0000                                  low risk 

Trisomy13                     1: 15 75                    <1:1000,000                      low risk

Fetal fraction : 8% ، fetal sex : female

میشه بگی back ground risk چیه ؟ 

آها خوندم راجع بهش  همه ميگن با اولين ميكرو نميكنن اين كارو  آخه من از ازدواج قبليم هم ب ...

عزیز دلم خودتو ناراحت نکن . تو بارداری طبیعی هم 25 درصد احتمال بارداری هست . حالا با یه بار نباید ناامید بشی من که پنج ساله در به در این دکتر و اون دکتر م چی بگم . این دفعه حتما آمپولاتو عوض کن پی ار پی هم انجام بده حتما میشه . طبعتم بشناس غذایهايي که برای تقویت تخمدانه استفاده کن مثل انجیر و زیتون نخود و کشمش و ... . اینم در نظر بگیر شرایط بارداری که قبلا داشتی با الان ممکنه فرق کرده باشه . پس یه مقدار بیشتر به خودت برس . از دکتر بخواه پودر پروکسيد برات بنويسه . فقط ویتامین مينرال که استفاده میکردی به نظرم کافی نيست

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بله متاسفانه.....

چ خوب با وجود از دست دادن لوله الان بارداری،میکرو کردی بادار شدی؟؟؟اگ اره چند بار؟؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
عزیز دلم خودتو ناراحت نکن . تو بارداری طبیعی هم 25 درصد احتمال بارداری هست . حالا با یه بار نباید نا ...

باشه عزيزم ٣ شنبه برم حتما اينايي كه گفتي و ميگم بهشون بنويسه واسم الان يه اسكرين شات ميگيرم يادم بمونه ولي خدا كنه داروها جواب بده يه ٤ تا تخمك بيشتر واسم بمونه 

روغن زيتون و كشمش و اينا ميخورم انجيرم الان تازه شو دارم ميخورم تو كه ميدوني من بهترين مكملهارو دارم ميخورم تنها چيزي كه نخوردم امگا بود كه اونم ميرم ميخرم 

بهار جون كي ميايي پيش دكتر ؟!

پس توصیه میکنم حتما یه دور باهاش ویزیت بشین چون هم مشخص میکنه واقعا زمینه اسم هست یا نه و بهترین در ...

ممنونم لاله جون. زنگ میزنم به مطبش. پناه برخدا. ان شالله که آسم نباشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
😂😂😂😂😂ببین چه بساطی داریم ماااااااااا

آی گفتی.همین که میخوای بری سیکل میکرو همه ی درد و مرض های نهفته ی درونم میزنه بالا.فردا انشالله باید شیطونکها رو بیاری برامون آره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام به همه دوستان مهربون...

ببخشید من یه سوال دارم که میدونم قبلا درموردش صحبت شده ولی متاسفانه من اون موقع رواین مورد حساس نبودم که یادم بمونه...برگشتم به عقب ولی پیداش نکردم...

میخواستم بدونم از دکتر طرازی چطور میتونم نوبت بگیرم...زنگ بزنم ابن سینا میتونم با خودشون ویزیت بشم؟

مرسب از همتون

د