2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
اخهجای هستم ک باید اول خودم ب ترمبنال ازادی برسونم بد از ترمینال برم حالا هر دکتری ک بخام،یه سوال بی ...

منم منظورم مترو از ترمینال آزادی هستش . نمی شناسم عزیزم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
نه نپرسيدم امروز صحبت كردم با ماما ولي گفت خودمم متعجبم چون بچه دار چند بار شدي چرا اينجوري شد و از ...

آره منم امروز فکر میکردم مثلا اگه چهارشنبه براش مناسب باشه بعید میدونم دکتر بیاد .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظرم به حرف دکتر توکلی در مورد دوز پرد گوش کن چون تخصصش هست پرد رو حتما همراه غذا بخور چون ...

نمیدونم والا . اینجور باشه شنبه بهش زنگ بزنم بهش بگم . به نظرت منشی ميزاره صحبت کنم باهاش؟

منوپیور هم عالیه عزیزم از پیورگان خیلی بهتره اتفاقا!! سینال اف رو قبول نکن

عزیزم مطمئنی صد در صد که به دکتر اصرار کنم ؟ میگم شاید بستگی به واکنش بدن هر کس داره. البته من برای ای یو ای مريونال زدم روزی دو تا هفت تا تخمک داشتم که نمیدونم چندتاش پوچ بوده اما خودمم راضي بودم 

بهش گفتم دکتر گفت منوپيور از مريونال بهتره  

دقيقا موافقم با حرفات عزيزم  واقعا آدم گيج ميشه از دسته كار اين پزشكا اميدوارم اين روزهاي سخت ...

دکترا تو کارشون حداقل احساس ميزارن کنار پروتکل  خودشون انجام میدن . ولی حتما بهشون بگو چرا با شرایط سنی من پی ار پی انجام ندادين؟

سلام عشق من ..خوبی؟ وای ثمین دلم برات یه ذره شده بود...ذوق کردم اسمت رو دیدم.. ثمین برو یه آز بده ...

وااااااای رز قشنگم چطوری؟خیلی خوشحالم میبینمت آخ جوووووون چطوری خواهری؟زندگی بر وقف مراد هست؟الهی همیشه شاد باشی.بیبی چک زدم منفی بوده اونم نه یکی دوتااااا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ثمین جون برو آزمایش بده ایشالاااااااا ک مامان شدی

سلام عزیزم نه بابا آزمایش چیه حالا که گلایه کردم حس میکنم علائم پریودی اومده سراغم خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم جواب آز همسرت عالیه نگران نباش..... سعی کن خودتو آروم کنی.....

خداکنه آناجون من که رسما خل شدم یعنی چنان استرسی دارم که دارم خفه میشم .

دکترا تو کارشون حداقل احساس ميزارن کنار پروتکل  خودشون انجام میدن . ولی حتما بهشون بگو چرا با ش ...

آها خوندم راجع بهش 

همه ميگن با اولين ميكرو نميكنن اين كارو 

آخه من از ازدواج قبليم هم بچه دارم هم يه بار ديگه حامله شدم كورتاژ كردم يعني مشكل نازايي نداشتم ولي حالا كه بايد بچه دار بشم داره روزگار بازي درمياره 😞😞

این اولیش

عزیزم هموسیستئینت بالاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینم دومیش

خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعدی

این های ها یعنی آنتی بادیشونو داری.....

یعنی یا واکسنشونو زدی یا قبلا مبتلا شدی و آنتی بادیشونو داری.....

اگه آی جی ام ها بالا بود یعنی مبتلا هستی.....

دوتا سقط داشتم یکیش دوسال پیش 6هفته قلبش تشکیل شد و7هفته مرد یکیشم پارسال5هفته خودش سقط شد همسرم ...

آهان یادم اومد.....

پس خدار  شکر مشکلاتت رو شدن....

مشکل انعقادی چی نداری؟