2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
زیر نظر کدوم دکتری ؟ من آزمایش ایمنی و انعقادی رو دادم گفتم اگه نیاز باشه کدوم دکتر حتما سرم و آمپول ...

منم از روی لیست بردم دکتر زنان بیرون نوشت ولی وقتی نشون دکترای اونجا دادم گفتن نیازی نیست اهمیت ندادن منم نمیدونم نشون کدوم دکتر باید بدم ایمونولوژ تو شیراز نمیشناسم دکترا هم تیمی هستن

خدایا شکرت😙
منم از روی لیست بردم دکتر زنان بیرون نوشت ولی وقتی نشون دکترای اونجا دادم گفتن نیازی نیست اهمیت نداد ...

خوب مال شما تو رنج بود آزمایشات ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گل دخترا

برنجک جان خیلی خیلی ناراحت شدم‌....ایشالا خدا زود زود جبران میکنه برات

منم اومدم با کلی غصه....دیروز دکترم بودم...نمیدونم چم شده....تنبلی تخمدان شدید گرفتم....تا قبل از میکرو بدون دارو دو تا دو تا فولیکول بالغ داشتم الان سه دورست روز سیزده پریودی بزرگترین فولیکولم دوازده است که دکترم گفت بی فایدست و تنبلی تخمدان گرفتی...یه قوطی اوووبوست خوردم فایده نداشت....چه کارایی کنم برای تنبلی؟؟؟؟ هر چی میگذره به درد  و مرضم اضافه میشه....شش ماه هم به خاطر لاغر کردن و کار شوهرم نمیتونم میکرو کنم....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خدا رو شکر من چقدر حرص خوردم :))))) تو این 3 ماه همسرتون مکمل های قوی بخورن حتما دوش با اب داغ نگ ...

سویا برا چی ممنوعه؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
عزیز ببخشید ، خود مربای گل همپمشکلی داره برا خوردن ؟ ، میگن باعث سقط میشه ؟ وای من چقد استرس گرفتم ؟ ...

شما از اول بارداریتون استرس دارین و این اصلا خوب نیست...باید توکل کنین به خدا فکر نکنم جنین 17 هفته با دو سه قاشق مربا چیزیش بشه ولی بیشتر رعایت کنید تا دچار استرس نشین...موفق باشین

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم
بچه ها من نگرانم .الان هفته ۱۵ و ۵ روز هستم یه دفعه امروز صبح سمت چپ شکم قسمت پایین بدجور تیر کشید . ...

دوستم منم داشتم ، فکر کنم مربوط به رباطهای رحم باشه ،، البته بنظر من ، حالا دوستان میان توضیح میدن

برنجک عزیز دکترا به فکر مریض نیستن نه روحی و نه جسمی و نه مالی کارشون دو طبق روال انجام میدن بماند بعضی ها یه کم دلسوزن ..چون از نظر روحی وقتی اماده تر باشی حتمان در صد موفقیت خصوصان تو این کار بیشتر میشه ...

وقتی داروهاتو قطع کنی نهایت بعد یه هفته عادت میشی ...

ناراحت نباش .توکل بخدا کن .بازم شروع کن .

حستو درک میکنم با تمام وجود...

ولی من به خودم گفتم خدایا هر چقدرم که جوابمو ندی بازم در خونت میشینم و صدات میکنم و التماست تا کمکی کنی .چون تنها کسی هستی که میتونی بهم کمک کنی.

منم تا توان دارم و تا جایی که بتونم تلاشم رو همه جوره میکنم.انشاالله که جواب بگیرم .

تو هم باز یا علی بگو و بلند شو .ادامه بده.سخته خیلی .میدونم ولی باید ادامه داد عزیزم .

انشاالله که هر چه زودتر همه منتظرا جواب بگیرن ما هم همینطور.

تورک جان یه کم در مورد خراش رحم که قبل از انتقال جنین انجام میدن برام توضیح میدی

عزیزم والا من خراشم با لاپرا هیسترو بود.....

خراش با هیسترو داریم.....

بدون هیسترو هم تو مطب انجام میدن......

اما بهتره با هیسترو باشه ظاهرا ماندگاریش بیشتره....

توضیح خاصی به نظرم نمیرسه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنای عزیز امروز صبحبا حال بدم رفتم دکتر.گفتم اون ازمایشاتی که شما گفتید .

همه رو انجام داده بودم و تو پرونده ام بود دکتر دوباره نگاه کردم گفت انجام دادی و مشکلی نیست.

فقط اون شکست دی ان ای بود که گفت ما دستگاه شو نداریم فقط تهران داره.

حالا بهم گفت عادت شدی از روز دوم ال دی بخور تا 13روز بعد بیا دکاپیل رو شروع کنم برات .و احتمالا یه سرمی هست دقیق نگفت گفت اونو قبل انتقال برات انجام میدیم .

بهم گفت مشکلی نداری حالا منفی شده باز دلیلش رو ما هم نمیدونیم ..

یه سوال .ایا بیام تهران پیش چند دکتر باز مشورت کنم .

و اینکه من پی آر پی کردم نتیجه ای نداشت.خراش رحم خوبه انجام بدم .این دفعه.

و اینکه به نظر شما ایا دلیل خاصی دیگه هست که من نمیدونم و اطلاع ندارم .که باعث منفی شدنهای مکرر من شده.

ممنون.باز از دوستان دیگه اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم بهم بگه ...

فدای همتون..

سلام دوستان  من روز ٣انتقالمه نافم درد ميكنه بنظرتون طبيعيه يك اي وي اف منفي داشتم باز ميترسم ...

نه عزیزم طبیعیه......

به سلامتی ایشالله مامانی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برنجک عزیز دکترا به فکر مریض نیستن نه روحی و نه جسمی و نه مالی کارشون دو طبق روال انجام میدن بماند ب ...

دقيقا موافقم با حرفات عزيزم 

واقعا آدم گيج ميشه از دسته كار اين پزشكا

اميدوارم اين روزهاي سخت واسه هممون پايان شيريني داشته باشه عزيزم🙏🏻🙏🏻

شما کی منفی شدید خیلی شرایط بدیه اصلا فکرشم نمیکردم  منفی باشه

من ٢٩ فروردين بود انتقالم، ١٦ روز بعدش آز دادم كه منفي بود و با يك هفته تاخير پريود شدم كه هم نسبت به قبل سنگين تر بود و هم دردناك...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!