2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
و اینکه پریود بعد انتقال منفی،شمام دردناکتر از پیش بود یا من خیلی درد دارم 

منم پريود بعد از منفي شدن ميكرو خيلي دو روز اول دردناك بود... فكر كنم طبيعيه

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
آنا جون دیروز دکتر به مشاورش در مورد سینال اف صحبت میکرد گفتم چرا سینال اف ؟؟؟؟ دکتر گفت پیورگان نیس ...

منوپیور هم عالیه عزیزم
از پیورگان خیلی بهتره اتفاقا!!
سینال اف رو قبول نکن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جان  جواب ازمایش دی اف ای همسرم رو بردم اورولوژیست گفت سیکل میکرو رو ادامه بده یه ...

عزیزم شما همسرتون مگه دی اف ایش 54 نبود؟
اینو گفت خوبه ادامه بدین؟
لطفا حرفش رو گوش نکن عزیزم
حیف جان و روحیه و مالتون نیست!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم بعدالظهر وقت داد، ولی نرفتم، آزمایش سمن شوهرم خوب نبود اصلا. گفت واریکوسل برگشته، دکترش میگفت ...

خوب کاری کرده به نظرم
دارو چی دادن حالا؟
عزیزم تعیین جنسیت چرا؟ حیفه ممکنه کلا از نوعی از جنسیت که میخواین اصلا نداشته باشین!!
تعیین جنسیت فقط برای کسانی که مشکل خاصی دارن و تو جنس خاصی ژنش منتقل میشه، لازمه

بله ممکنه هر چند تا جنین که میذارن بگیره
اما دکتر مهر افزا بالای دو تا جنین رو اگه بگیره میگه ریداکت بشه حتما چون هم ریسک زایمان زودرس داره هم برای مادر خطر داره هم برای خود بچه ها خیلی جالب نیست

از ۴ تا چندتا گرفت؟

من بار اول منفی شدم عزیزم
چون کیفیت جنین هام خوب نبود
اما خیلی ها رو دیدم 3 تا گذاشتن هر 3 تا گرفت یا دو تاش یا یکی
اصلا قابل پیش بینی نیست چند تا میگیره

منفي شدم روز ١٣ بودم شد 0.5

متاسفم عزیزم
خیلی خیلی زیاد
خدایا تو این روزای خوب چرا دل دوستامون شاد نمیشه !!

آنا جان پیش دکتر فهیمی بردم چرا بالای پنجاه بود ولی گفت چیزی نیست سیکل و ادامه بده یه سری دارو داد و ...

عزیز حد اقل 3 ماه طول میکشه داروها اثر کنن
روند ساخت اسپرم پروسه ی 75 روزه اس !!

مرسی از راهنماییت عزیزم  پس سیکل و کنسل میکنم

خدا رو شکر
من چقدر حرص خوردم :)))))

تو این 3 ماه همسرتون مکمل های قوی بخورن حتما
دوش با اب داغ نگیرن
استخر و سونا ممنوعه
قند و شکر و سویا ممنوعه

انگور و مویز افتابی و زیتون بدون نمک و خرما و عسل طبیعی جزو روتین هر روزه تون باشه حتما

بعد آز بدین ان شاء نرماله و وارد سیکل میشین

من

زیر نظر کدوم دکتری ؟ من آزمایش ایمنی و انعقادی رو دادم گفتم اگه نیاز باشه کدوم دکتر حتما سرم و آمپول میده ؟ دکتر خودمم شیرازه گفتم ک نمیدونم بهم میده یا ن ؟ آخه خودم آزمایشا رو از لیست آنا جون دادم دکترم بهم نداده بودش بخاطر همین میگم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خدا رو شکر من چقدر حرص خوردم :))))) تو این 3 ماه همسرتون مکمل های قوی بخورن حتما دوش با اب داغ نگ ...

لاله جون جوابمو بدین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها من نگرانم .الان هفته ۱۵ و ۵ روز هستم یه دفعه امروز صبح سمت چپ شکم قسمت پایین بدجور تیر کشید .بچه ها کسی اینطور بوده . گهگاهی اینطور می شم

همین الانم اون قسمت سنگینی و کمی درد داره.

یا امام رضا