2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048436 بازدید | 684655 پست
بله اگه امکانش هست آدرس و تلفنش رو بگین. تهران نیستیم اما اگه دکتر خوب باشه میبرمش. پسرم از نوزادی ب ...

پس توصیه میکنم حتما یه سر برین پیش این دکتر
اولا مشخص میکنه دقیقا اسم هست یا نه و اینکه بهترین درمان رو براش شروع میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بله اگه امکانش هست آدرس و تلفنش رو بگین. تهران نیستیم اما اگه دکتر خوب باشه میبرمش. پسرم از نوزادی ب ...

پس توصیه میکنم حتما یه دور باهاش ویزیت بشین
چون هم مشخص میکنه واقعا زمینه اسم هست یا نه و بهترین درمان برای الرژی رو هم براش تعیین میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ببخشید تو عکس رنگ، رحم لتروورسه ب راست یا چپ یعنی چی؟یهنی رحم کجه؟مشکلی ایجاد میکنه؟

اره عزیزم یعنی رحم کجه
مشکلی ایجاد نمیکنه طبق گفته پزشکا

لاله جون آخه دوستموم گفتن غربابگری اول ۴۵ بود طول سرویکس ،‌غربالگری دوم کمتر بود ، فک کنم ۳۵ ،،، باز ...

اگه توضیحم رو خونده باشین، گفتم دکترم گفته طول سرویکس نزدیک 40 و بالاش نارسایی دارن اصولا و خیلی زود در برابر فشار و رشد جنین مقاومتشون رو از دست میدن
اینکه دوستمون از 45 یهو شد 35 نشون میده همین طوره

سرکلاژ بی مورد فایده نداره عزیزم چرا انجام بدیم

عزیزم یزدو کلا فراموش کن 

لاله جون من چون به سختی دارم شوهرم راضی میکنم که بیاد دکتر ، نمیخام مجبور بشم عوض کنم. میخام یک مرکز خوب باشه. دوستانی که آزو اسپرم بودن شما دیدید بدون اسپرم و تخمک اهدایی با اسپرم شوهراشون باردار شده باشند یا غیر ممکنه؟

لاله جون یه سوال هم داشتم من ایزوپرین ۱۰ دارم روزی ۳ تا و یه منیزیم ۲۵۰ روزی یکی ، منیزیمو ساعت ۸ عص ...

نه عزیزم جاشون اشتباه شده 

شما چه مشکلتون چی هس عزیزم؟

من تازه آزمایش ایمنی و انعقادی رو گرفتم ک بخاطر سقط مکرر انجام دادم گفتم چ دکتری تو شیراز سرم و هپارین میده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نیوا جان از ۶ میلیون امروز رفتم جواب آزمایش گرفتم میگه فقط ۳ تا دونه اسپرم بوده  حالا شوهرم &n ...

عزیزم همسرت واریکوسل داره؟حتما عود کرده 

دوستان گلم سلام شبتون بخیر من امروز آز دادم و منفی شدم  قصدم ناراحت کردنتون نبود فقط دوست دار ...

متاسفم عزیزم
منفی شدن دوستان خیلی ناراحت کننده اس
امیدوارم دفعه ی بعد با خبر خوش خوشحالمون کنی

نه عزیزم جاشون اشتباه شده 

لاله جونم منتظرتم ک جواب آزمایشام رو بی زحمت نگاه کنی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
حدود چند هفته پیش شوهرم دندونش کیست کرد آموکسی سیلین زیاد خورد لیدوکایین هم میزد به دندونش به نظرت و ...

یعنی تو استخر بوده؟ یا فقط از بیرون نطارت داشته؟