2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
ملحفه تشک میگماااا دورش کش داره از وسط کش نداره ک اینور اونورش بهم وصل بشه از این آماده هاست...

اماده ها رو دیدم
کناره های تشک رو نمیگیره دیگه برای همین به هم میریزه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه  امروز ١٤ انتقالمه، چند روز هست بي بي ميزنم هاله ميوفته، امروز آزمايش دادم بتام ١٧ ...

بله عزیزم امکانش هست حتما تکرار کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من شمالم عزیز

لاله جونم آزمایشا رو گذاشتم ایمنی و انعقادی و عفونی . لطفا نگاشون کن . مث همیشه ک جوابمو دادین جوابم بدین 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همه  امروز ١٤ انتقالمه، چند روز هست بي بي ميزنم هاله ميوفته، امروز آزمايش دادم بتام ١٧ ...

انشاالله که بالا میره عزیزم.خیلی خوبه این.شما روز 14 انتقال هستی دکتر من میگفت روز 17 از بده

بهار جون این اندازه ها رو بگیر: مقدار a همون عرض تشک مقدار b طول تشک مقدار c ضخامت تشک پس یه ...

عالی بود مامان انا

دوستان اگه شما اطلاعاتی دارین بهم بگین اطفا ،،، کسی بوده تو‌ بارداری مربای گل خورده باشه و مشکلی پیش ...

دوست عزيز اين همه استرس و فشاري كه شما داري ضررش از اون چيزايي كه خوردي بيشتره، سعي كن خودتو كنترل كني تا آروم باشي. نترس چيزي نميشه ديگه نخور فقط. .. اينم دوستانه بهت ميگم بجاي اينكه با هرچيزي كه ميخوري يا ميخوني يا ميشنوي و... سريع به بدترين اتفاق ممكني كه ميتونه بيفته فكر كني و منفيها رو به سوي خودت جذب كني( چون به هرچيزي كه فكر كني به سمت خودت ميكشي و از هرچيزي كه بدت مياد سرت مياد) سعي كن با مثبت نگري هم بيشتر چيزاي خوب رو به سمت خودت جذب كني و هم خدايي نكرده اگه چيز منفي داره به سمتت مياد خنثي كنيش... ميدونم راحت نيست مخصوصا تو اين شرايط ولي با تمرين و تكرار ميتوني به آرامش برسي و انشالله تا آخر بارداري به سلامتي خودت و ني ني پيش برين... 

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
والا تو کرمانشاهم تحت نظر دکتر آسم و آلرژی کودکانه. البته امسال دروغ نگم نبردمش. اما سالهای پیش که و ...

من دکترم مطبش رشته اما دو روز در هفته تهران هم هست
شماره مطبش رو میذارم به مطب زنگ بزنین ادرس بیمارستان تهران و شماره اش رو بگیرین

دکتربابک قلعه باغی
فوق تخصص آسم و الرژی و ایمونولوژی
01333124127

سلام دوستان من مجدد امروز رفتم پیش دکتر عارفی و بهم آمپول مریونال داد که از پنجشنبه ۳ تا پودر و دو ...

اصولا تو سومین سونو تاریخ پانکچر مشخص میشه اما گاهی چون فولیکول دیر رشد میکنه دیرتر میشه تعیین کرد

در مورد سوال اخر ، خیلی دست ماها نیست بستگی به جواب دادن بدن به دارو داره
اما اگه عدد ذخیره بالا دارین و ریسک هایپری دارین، حتما سفیده تخم مرغ پر نمک مایعات فراوون و غذای پروتئینی رو شروع کنین