2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
فکر نکنم فقط بیمارستان بهمن هستش

بیمارستان بهمن همونیه ک تو شهر قدسه؟؟؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش اما دیگه نخور..... زعفرونش انقدری نیست که مشکل ساز بشه..... زعفرون خالی رو دم کنی بخوری ...

عزیز ببخشید ، خود مربای گل همپمشکلی داره برا خوردن ؟ ، میگن باعث سقط میشه ؟ وای من چقد استرس گرفتم ؟ آخه امروز صبح ۳-۴ قاشق پر مربای گل محمدی خوردم ،،، چون از برگه های گلش خوشم میاد ، از عمد اونارو زیاد برداشتم ،،، الان توو اینترنت سرچ کردم دیدم نوشته باعث سقط میشه ، ‌من زنگ زدم از کسیکه فرستاده بود پرسیدم گفت ، زعفران نرسخته بودم توش ، یه کم خیالم راحت شد ولی الان میبینم نوشته باعث سقط میشه ،درسته ؟

منه بی عقل قبل از تینکه بخورم از اسنترنت سرچ نکردم ببینم چیه عوارضش ،،،توو اینترنت نپشته استفاده از دمنوش ضرر داره ،، ولی من همینکه فهمیدم زعفران نداره ، ذفتم شربتشو درست کردم یه لیوان ، ۳۳-۴ ق مرباخوری هم از برگهاش ریختم توشش ، همشو سر کشیدم ،، الان چیکار کنم آنا جون ؟   

بعد سقطم باردار نشدم  میکرو کردم و متاسفانه اولین انتقالم خارج رحمی شدم و لاپراسکوپی شدم و هردو ...

ینی هر دوتا لوله رو از دست دادی؟؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
عزیزم خوب اولا آوردن داروها سخته بعضیا یخچالین و خلاصه ریسکه آوردنش تازه اگه امکانش باشه...... بعدش ...

مرسی عزیزم

ایمنی هم همینه آزمایشاش؟

بعد اینکه دکتر متخصص زنان حتما باید بنویسه؟

آنتی تی پی او چیه ؟

دوستان اگه شما اطلاعاتی دارین بهم بگین اطفا ،،، کسی بوده تو‌ بارداری مربای گل خورده باشه و مشکلی پیش نیومده باشه براش ؟ من ندین روزه پشت سر هم میخورم ، امروز هم که دیگه زیاد خوردم ،، خیلی نکرانم و استرس گرفتم ،، نمیدونم چیکار کنم تا اثرش خنثی بشه   

عزیزانم اینجا کیا شیرازین و دکترشون تو شیراز هستش لطفا بگین دعاتون میکنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نمیدونم کلا حاملگیم خوب پیش میرفت یهو همه چیزبایه کمردرد شروع شد 

عزیزم شما بیمار دکتر طرازی بودین نه؟
این سری ان شاء ا... باردار شدین حتما ازش بخواین سرکلاژ کنه شما رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم بچه ها معمولا کی به گروه سر میزنن؟  همه مطالب میخونن که جواب منو بدن؟

عزیزم مشخص نیست
یکی هر روز میاد یکی روزی چند بار یکی هم هر چند روز یه بار
اما اصولا همه پیام ها خونده میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا ام آر آی اون زمان که درگیر زانوم بودم داشتم..... خیلی وقته از این درمانا دورم..... فقط یادمه ...

خب دکتر غریب دوست که عالیه
منم چند بار پیشش ویزیت شدم
علت درمان رو چه مشکلی گفت؟
چون یادمه به من گفت شما بیماریت پیشرفت نمیکنه و گاهی ممکنه شعله ور بشه و دوباره خاموش بشه
اگه خواستی هر 6 ماه یا یکسال یه بار بیا اما اگه نخواستی هم نیا چون نیاز نیست و داروت تا اخر عمر سلکسیب 200 هست که میتونی هر وقت بیماریت عود کرد بخوری چند ماه

اینکه گفته شما بری برای درمان یعنی حتما نیازه که بری
به نظرم بعد از بارداری برو حتما