2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم ممنونم از مهرت کاش دلیلش رو. میدونستم ذهنم پر شده از اما و اگر  تقدیر ماهم اینه ❤️

گاهی وقتا منفی شدن بهترازاینکه مثبت بشه وکلی برنامه بچینی بعداز دلبستن بهش مثله ماله من توهفته ی بیست ویک سقط بشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی وقتا منفی شدن بهترازاینکه مثبت بشه وکلی برنامه بچینی بعداز دلبستن بهش مثله ماله من توهفته ی بیس ...

خدا به دلت صبر بده 

متاسفانه تجربه سقطم داشتم دو سال پیش و. هنوزم برام کابوسه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بچه ها ازدکترپاک روش خیلی تعریف میکنن میگن کارش خیلی خوبه البته من خودم مریض دکترطرازی هستم 

تو کدوم بیمارستان هستش

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
اصلا ديگه به دكترا اعتماد ندارم  وگرنه وقتي دكترم ديده بيمه نيستم و اين همه پول آمپول دادم و ف ...

دکترت کی بود ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اخهجای هستم ک باید اول خودم ب ترمبنال ازادی برسونم بد از ترمینال برم حالا هر دکتری ک بخام،یه سوال بی ...

سلام خانمی برای بیمارستان شریعتی از میدون آزادی تا انقلاب با بی آرتی بیا

میدون انقلاب پیاده شو و  از اونجا تاکسی سوار شو بگو میخوام سر جلال آل احمد پیاده شم از اونجا هم 2 دقیقه پیاده روی داره

شما بعدسقط باردارشدید یاهنوز تواقدام هستید

بعد سقطم باردار نشدم  میکرو کردم و متاسفانه اولین انتقالم خارج رحمی شدم و لاپراسکوپی شدم و هردو لوله خارج شد 

اینبار بار دوم بود. انتقال میدادم که منفی شد

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
تورک جان یه کم در مورد خراش رحم که قبل از انتقال جنین انجام میدن برام توضیح میدی

با اجازه آنا جون...خراش رحم باعث خونرسانی بهتر در رحم و لانه گزینی بهتر جنین و ضخیم تر شدن اندومتر رحم میشه...من ماه پیش هیسترو شدم و همزمان برام خراش هم انجام دادن ولی خراش رحم در مطب هم انجام میشه