2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
نه ژن غلظت خون کاری به تخمدان نداره 

یعنی امکان داره ک سایز تخمکام ک بزرگ نمیشن بخاطر غلظت باشه ک خونرسانی ب تخمک انجام نشه ؟ من کلا آزمایشای ایمنی و انعقادی و ژن انعقادی هم نگرفتم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
این قرصا رو چربی اثر ندارن متفورمین میتونه عامل لاغر شدن شکمت باشه اما 

اما چی عزیزم ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی امکان داره ک سایز تخمکام ک بزرگ نمیشن بخاطر غلظت باشه ک خونرسانی ب تخمک انجام نشه ؟ من کلا آزما ...

برای منم سواله غلظت خون به کیفیت تخمک مربوط میشه . از قبل که آسپرین میخوریم چی ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم کدوم شهر بودی؟ هیسترو رو کی برات انجام داد؟ به نظرم ممکنه در اثر اون زایمان اول مشکلی تو رحمت ...

اصفهانم عزیزم 

دکترم از دکترهای خوب اصفهانه و همه جریان سزارین و عفونت رو براش گفته بودم دیگه نمیدونم دستش توی هیسترو برای من چطور بوده خودش که میگفت کامل تمیزش کردم البته توی سونوی بعدش هم به نظر همه چی اووکی بود

بله انعقادیم همه موارد رو دادم و همه چی نرمال بود دلیل انسداد رو خیلی دکتر رفتم و خیلیها میگفتن شاید جنین مشکل داشته چون از ابتدا مایع دور جنین کم بود و آزمایشهام مشکلی نداشتن اما دلیل قطعی چیزی نگفتن فقط گفتن دیگه نمیشه ریسک کرد و اینبار از ابتدای بارداری تا اواخرش باید هپارین روزی 2 بار بزنم و آ اس آ مصرف کنم

دکتر نصر که میگی تهرانن درسته؟ تخصصشون چیه رادیولوژی ؟که مشابهش اصفهان یه دکتر خوب انتخاب کنم و سونو داپلر برم

دکتر غدد هم رفتم تیروئید ندارم 3.5 بود tsh ام اما چون باید زیر 2.5 بیاد روزی نصف لووتروکسین 50 میخورم

حالا اول سونو رو درخواست میکنم با جوابش میرم پیش دکتر عروق 

لاغری رو پی میگیرم با رژیم متعادل و ورزش و ماساژ رحم میرم برای خونرسانی بهتر

ممنون از راهنماییت عزیزم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
برای منم سواله غلظت خون به کیفیت تخمک مربوط میشه . از قبل که آسپرین میخوریم چی ؟؟؟

عزیزم شمام تخمکاتون ب قرص و آمپول هم جواب نمیده ؟ مشکل غلظت دارین ؟ آزمایش ایمنی و انعقادی دادین ؟

عزیزم شمام تخمکاتون ب قرص و آمپول هم جواب نمیده ؟ مشکل غلظت دارین ؟ آزمایش ایمنی و انعقادی دادین ؟

فعلا آی وی اف نکردم ببینم چطورم ؟؟؟؟؟؟ غلظت دارم . آزمایش ایمنی هم دادم هنوز جوابشو نگرفتم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آناجون نمیدونم منو یادته یا نه،ولی این پست و برای همه اونایی میذارم که مثه خودم ی زمانی راه دراز و ط ...

تبریک میگم عزیزم خدا روشکر ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی

خدایا شکرت😙
عزیزم خوب من این سری اولین ویزیتم روز سونوی قلب بود که به خاطر سابقه انعقادیم سلکسان (۴۰۰۰) تجویز کر ...

که اینطور! برای منم همون شیاف کافی بود اما نمیدونم چرا میگن آمپولم میده! اصلا الانم انقدر مکمل دارم که حسابش از دستم در رفته! با این همه دارو خدا کنه کبد و معده و کلیه مون کم نیارن!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آناجون نمیدونم منو یادته یا نه،ولی این پست و برای همه اونایی میذارم که مثه خودم ی زمانی راه دراز و ط ...

مبارکت باشه عزیزم. چقدر عالی که به مرادت رسیدی😍 ان شالله قلبشم صد سال بزنه. این روحیه و اعتمادی که به خدا داشتی بزرگترین درس برای منه. 

من رماتیسم ستون فقرات دارم که با ارتریت روماتوئید فرق داره اما کسانی که بیماری داشتن و باردار هم شد ...

وای لاله جان خیلی ناراحت شدم. من شنیدم رماتیسم ستون فقرات رو اکثرا آقایون میگیرن. دقیقا نمیدونم چیه اما کلا رماتیسم اذیت کننده ست. ان شالله بزودی کامل درمان بشین. شما تو بارداری پردنیزولون دارین؟ سی دی مارکرهاتون چطور بود؟

الهی فدات بشم...... گوارای وجودت عزیزم...... میفهمم چه حسی داری...... خیلی خوشحالم که معجزه توی د ...

خدا نکنه عزیزم،آره واقعا معجزه ها همیشه تو زندگی ها هستن وما آدما چ آسون از کنارش میگذریم،انشالله خدا این هدیه شو نصیب همه ی اونایی که میخوان بکنه❤💕

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
مبارکت باشه عزیزم. چقدر عالی که به مرادت رسیدی😍 ان شالله قلبشم صد سال بزنه. این روحیه و اعتمادی که ...

مرسی یاس عزیز،راستش من از همون موقع که درک کردم این آیه رو(بخوان مرا تا اجابت کنم شما را) با تمام بند بند وجودم ،خودمو دیگه به خواستم رسیده دونستم،یعنی واقعا فرق داره اینکه بگی آره فهمیدم این جمله رو با درک کردن واقعیش ،جمله ای که سالها خونده بودم و شنیده بودم ولی خدا این لطف و شامل حالم کرد که بهتر درک کنم،ممنونتم خدای قادر و مهربون من❤❤❤

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
مرسی یاس عزیز،راستش من از همون موقع که درک کردم این آیه رو(بخوان مرا تا اجابت کنم شما را) با تمام بن ...

واقعا خداروشکر😍

سلام به اناي عزيزم و دوستاي خوب ديگه من حدود سه هفته اس زايمان كردم ولي نميدونم چرا حال روحيم بده افسردگي شديد گرفتم استرس دارم شبها گريه ميكنم انگار مادرم ديروز تازه فوت شده هرچي خواهرم نصيحتم ميكنه فايده نداره ميكه يادت رفته چقدر منتظر بودي چقدر سختي كشيدي چقدر اشك ريختي حالا بچه داري پس چته شبها دلشوره ميگيرم اشكام مياد پايين توروخدا برام دعا كنيد بشدت لاغر شدم و كم خوراك ني ني هم شبها بيداره خواب درستي ندارم بدتر شدم

فعلا آی وی اف نکردم ببینم چطورم ؟؟؟؟؟؟ غلظت دارم . آزمایش ایمنی هم دادم هنوز جوابشو نگرفتم 

سقط داشتی عزیزم ؟ خوب طبیعی بچه دار نمیشی ؟