لاله جون خلاصه بگم دوباره
من بهمن 93 با آمپول پیورگان و آ اس آ و فولیک اسید تحریک تخمدان انجام دادم و با یه بار درمان طبیعی باردار شدم ابتدای بارداری مایع دور جنین کم بود که انوکساپارین تجویز شد هفته12 خونریزی افتادم انوکسان قطع شد هفته 31 انسداد کامل شریانهای رحمی اتفاق افتاده بود و دختر قشنگم 6 هفته رشد نداشت و ضربان قلبش به خطر افتاد و سزارین شدم. نی نی قشنگم 29 روز زنده بود و رفت و منو تنها گذاشت. بعد سزارین عفونت آبسه کرده بود که 16 روز بستری شدم و درن وارد کردن عفونت رو کشیدن و شستشو و آنتی بیوتیک نسل 5 و.... تا خوب شد. بعد از اون همه آزها رو انجام دادم.
کاریوتایپ خودم و همسرم سالم
انعقادی سالم
ایمنی سالم
دی اف آی و تانل همسرم سالم
فقط همسرم آبنرمالش 97 بود و تحرک آ نداشت اما تحرک بی 60درصد که برای میکرو خوبه حتی دکترش گفت طبیعی هم میشه باردار شین
دکتر خودمم گفت چون بارداری قبلی انسداد شریانهای رحمی داشتی با اینکه مشکل انعقادی نداری از ابتدای بارداری هپارین 5000 روزی دوبار باید بزنی
بعد از اون 2 بار آی یو آی ناموفق 2 بار پانکچر هر بار 1 جنین با کیفیت یه انتقال فرش منفی و یه انتقال فریز منفی. بار سوم پانکچر 6 تخمک و 3 جنین سه و نیم روزه هر کدوم توی یک نی و کیفیت خوب. ماه بعد هیسترو و خراش آندومتر پلیپ ریز متعدد که خارج شد و کورت کشیده شد و پاتولوژی هم تایید کرد پلیپ بوده. ماه بعدش که این سری بود رحم سه خطی آخرین سونو 3 روز قبل انتقال ضخامت 7.9 دو روز قبل انتقال پی آر پی انجام دادم و 1 جنین انتقال دادم که نگرفت. حالا 2 تا جنین فریز دارم نمیخوام از دستشون بدم اگه راهی میدونی بگو چیکار کنم. BMI 30 و چاقی شکمی دارم میخوام این ماه لاغر کنم بلکه اثر بخش باشه. به نظرت اگه رحمم خوب بود 2 تا رو با هم انتقال بدم؟ یا اصلا بیخیال شم برم رحم اجاره ای!