2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام عزیزم..هفته دیگه ب امید خدا   ...خودت چه خبر الان کدوم مرحله درمانت هستی 😍

به امید خدا. آرزو میکنم این سری شادیت پایدار باشه.

من هنوز هیچ مرحله ای، رفتم مطب دکتر، بهم گفت چون میخوره به تعطیلات خرداد ممکنه سیکلت قاطی پاطی بشه، گفت برا تیر یا مرداد. بهم ویتامین د و مکمل ول وومن و کیوتن و اینا داد با فرتیل اید به همسرم. تا ببینیم خدا چی میخواد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اگه کلا در جریانن پس خیلی سخت نگیر.....

درجریانن اما من دلم نمیاد درگیرشون کنم با اون همه سختی که پشت سر گذاشتیم. اما قسم خوردن اگه بهشون نگم از خواهریشون اخراجم میکنن!!!!!

خب همشون شاغلن من نمیخوام با خستگی بیان به من برسن. ولی خب ظاهرا چاره ای هم ندارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان  تا موقعي كه شياف پروژستورون ميزاريم پريود نميشيم؟!

يعني ميخوام بدونم روز آزمايشم دقيقا روز ٢٧ پريودمه كه اغلب همون ٢٧ روزه ام هميشه الان ميخوام بدونم  اگه حامله نباشيم پريود ميشيم يا بايد شياف اول قطع بشه؟!

سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارند، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کمک کنید، لینک زیر را زده و پرسشنامه مورد نظر را پر کنید. انشاالله در اسرع وقت تحلیل پاسخ ها به ایمیلتون ارسال میگردد. ممنون میشم از همراهیتون. در صورت سوال می توانید با ایمیل barvariasan@gmail.com  تماس حاصل کنید. تیم ما دوره رایگان مدیریت استرس و هیجانات ناباروری برای دوستانی که پرسشنامه را پر کنند، برگزار خواهد کرد.

http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=9599804

با سپاس

دوستان  تا موقعي كه شياف پروژستورون ميزاريم پريود نميشيم؟! يعني ميخوام بدونم روز آزمايشم ...

قاعده اش اینه که تا وقتی پروژسترون داری پریود نمیشی البته بودن دوستانی هم استثنا بودن و حین مصرف پریود شدن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
ممنون عزیزم بابت اطلاعاتت ، و توجهت منظور من این نبود که آی وی اف هستش بخاطر اون مشکل دار میشه ،، ...

سعی کن ارامش رو در خودت تقویت کنی
ماها میتونیم و باید به این حد از ارامش برسیم چون مادر شدن مسئولیت بزرگیه
واقعا درست میگی وقتی ادم بچه دار میشه به همه چیز فکر میکنه از سلامتی جسم و روحش گرفته تا ادب و تربیتش و اینکه در اینده که خواهد شد و چهسرنوشتی براش پیش خواهد اومد
مسائل اجتماعی هم که هست متاسفانه و روز به روز هم بد تر میشه

اما شک نکن خداوندی که بچه رو داده وقتی میبینه حواسمون هست و بی تفاوت نیستیم حتما خودش کمک میکنه
قطعا دستمون رو ول نمیکنه
وگرنه کار همه مون زار و نزاره

ما وظیفه داریم تلاش کنیم اگاهی داشته باشیم و به کار ببیندیم بقیه اش هم بسپریم به خداوند بزرگ و اهل بیت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بله عزیزم روزی 2 بار هپارین 5000 این سری چون پی آر پی کردم آ اس آ و نیزوپرد نداشتم اما سریهای قبل ر ...

شاید این دفعه ایمنیت ادا در آورده.....

به خدا آدم نمیدونه چی بگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درجریانن اما من دلم نمیاد درگیرشون کنم با اون همه سختی که پشت سر گذاشتیم. اما قسم خوردن اگه بهشون نگ ...

میفهمم چی میگی اما نعمتیه داشتن همچین خواهرایی.....

خدا برا هم حفظتون کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان  تا موقعي كه شياف پروژستورون ميزاريم پريود نميشيم؟! يعني ميخوام بدونم روز آزمايشم ...

بستگی به بدنت داره بعضیا باید قطع کنن پریود بشن بعضیام فرقی نمیکنه به وقتش پریود میشن.....

ایشالله که مامانی عزیزم.....

شاید این دفعه ایمنیت ادا در آورده..... به خدا آدم نمیدونه چی بگه.....

شاید

یه دور دیگه آزهای ایمنی رو انجام میدم چاره ای نیست

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
روز آخر نه اما اولین ویزیتم با دکتر صالحپور سه هفته قبل از سونو دوم که تشخیص کیست داد سونو شدم نگفت ...

عزیزم تو سیکل ای یو ای منظورمه
یعنی روزی که قراره اسپرم تزریق بشه سونو داشتی؟بعد از تزریق هاش سی جی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس همین مکملها میتونه دی اف آی خوب کنه ؟؟؟؟

همه اشون در کنار هم + رعایت نکات تغذیه بله اما درمان دارویی به تنهایی خیلی جواب نمیده