2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
لاله جون شوهرت بعد از خوردن مکملها چقدر اسپرمش تقویت شده بود ؟؟؟ یعنی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن؟؟؟ ...

اخرین ازمایش اسپرمش مربوط به سوال قبل بوده و قبل از اون هر بار از داده بود شرایط بد تر از قبل بود و قطعا این روال هنوزم ادامه داشت
اسپرمش از 67 میلیون رسید به 40 بعد 10 !!
مورفو و تحرک هم که افتضاح

اما این سری تعدادش 22 میلیون بود تحرک گرید آ بازم صفر بود اما گرید ب 17 درصد بود که دکتر گفت خوبه مورفو هم همون 1 درصد بود اما دی اف ای عالی شده بود و همین باعث شد جنین هامون کیفیت عالی داشته باشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان خوردن هندوانه توو بارداری بده ؟ من یه ماه خوردم ، الان میشنوم که میگن بده ،،،، نخورم دیگه ؟ چ ...

عزیزم مشکلی نداره اصلا
فقط اونایی که مشکل نفخ دارن اذیت میشن و نمیتونن بخورن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از امروز که 12 انتقالم هست تنگی نفس شدید پیدا کردم از اولش داشتم ولی کم بود الان خیلی بیشتر شده ...

آبان جون من از عالم غيب مزاحمتون ميشم ...

شما حامله اي ....💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻شك نكن اين علائم و من ندارم الان ولي حاملگي قبليم داشتم عزيزم

فردا بايد بري آزمايش ؟!

آنا جون آمپول پرولوتون را هم باید سر ساعت زد؟مثلا اگه ده روز پیش عصر زده باشم ،الان هم باید عصر بزنم ...

بهتره ساعتش رعایت بشه.....

اما برا منم بعضا پیش اومده جابجا شده اما سعی کردم سر تایم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ،،، من چند روز هستش که همش فکرم درگیره ،،، درگیر اینکه بعد از اینهمه انتظار ، اینهمه تاش، این ...

عزیز دلم وقتی غربالگریا اوکی باشن یعنی ۹۹ درصد باید خیالت راحت باشه.....

اون یه درصدم دیگه باید سپرد به خدا.....

ایشالله که هیچ پدر و مادری با سلامتی بچش امتحان نشه.....

عزیز دلم ببین من الان که طبیعیم باردارم گاها همچین فکرایی به سرم میزنه اما خوب چاره ای جز توکل به خدا نداریم......

ببین عزیز دلم سعی که به این چیزای منفی فکر نکنی.....

ما یه مثلی داریم میگن از هر چی بترسی سرت میاد پس سعی کن بهش فکر نکنی......

میدونم دلهره هست.....

ببین حتی ممکنه صحیح و سالم بغلش کنی بعدا خدای نکرده زبونم لال اتفاقی براش بیفته.....

عزیزم به این چیزا فکر کنیم که باید سرمونو بذارین زمین و بمیریم.....

اینجوری که نمیشه زندگی کرد.....

ببین مگه این همه اتفاقای وحشتناک تو زندگی آزما اتفاق نمیفته.....

خندون و شاد میرن سفر دور از جون خبر مرگشون میاد.....

عزیز دلم تورو خدا له این چیرا فکر نکن داغون میشیا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون منظورت اینه که ما آی وی اف میکنیم ریسک زایمان زودرس داریم ؟؟؟ یا به خاطر مشکل ایمنی و انعقاد ...

ببینین نمیگم مایی که آی وی اف میکنیم ریسکشو داریم.....

اما خوب شرایط ما حساستره نه اینکه ریسک داریم نه به خاطر زحمت و سختیای زیادی که کشیدیم.....

ببین من سر دخترم خیلی دوست داشتم تا ۳۹ هفته جنین بمونه اما خوب هفته آخر حرکاتش کمتر شده بود.....

دکتر گفت خوب به ریسکش نمیارزه نگه داریم این همه زجر کشیدی زودتر زایمان کنی بهتره تا اینکه ریسک کنیم نگهش داریم.....

من الانم که طبیعی باردارم ترجیح میزم بازم بتامتازون رو بزنم......

ببین ریسک دلایل مختلفی داره.....

فاکتور سن مادر....

شرایط بارداری......

و خیلی عوامل دیگه.....

خیلیا رو من دیدم طبیعیم باردارن اما چون دکتر حس میکنه شرایطش جوریه که ریسک زایمان زودرس داره ترجیح میده بتامتازون رو بزنه.....

اره عزیزم بیمارستان زینبیه شیراز، با سرپرستی خانم دکتر عمویی و طرح برکت هم دارن زودتر برو شروع کن&nb ...

سلام عزیزم.طرح برکت چیه؟تا کی هست؟و اینکه کارشون چطوره؟؟؟کسی جواب گرفته از بچه های اینجا یا آشناها؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان خوردن هندوانه توو بارداری بده ؟ من یه ماه خوردم ، الان میشنوم که میگن بده ،،،، نخورم دیگه ؟ چ ...

نه عزیزم بد نیست.....

مگه اینکه طبعت زیادی سرد باشه و با خوردنش سردی کنی.....

ضمنا کسی که دیابت بارداریم داره بهتره رعایت کنه.....

وگرنه بدی خاصی نداره منم هندونه میخورم.....

آنا جون من ترکیدم از درد رحم ینی نمیتونم نفس بکشم

عزیزم درد رحمه یا تخمدان؟

به دکترت گفتی؟

منم از امروز که 12 انتقالم هست تنگی نفس شدید پیدا کردم از اولش داشتم ولی کم بود الان خیلی بیشتر شده ...

عزیزم میتونه مال دلهره هم باشه من روزای آخر حس میکردم تنم گنجایش روحمو نداره.....

حس خفگی داشتم و همش دلم گریه میخواست.....

خدارو شکر بغضم با اشک شوق ترکید.....

ایشالله قسمت تک تک دوستای منتظر بتای تپلم بشه این اشک شوق.....

عزیزم واقعیت اینه که نمیشه راجع به خیلی از مشکلات جنین در اینده تا وقتی دنیا نیومده با هیچ ازمایشی ب ...

ممنون عزیزم بابت اطلاعاتت ، و توجهت

منظور من این نبود که آی وی اف هستش بخاطر اون مشکل دار میشه ،، منظورم اسن بود که کلا باردار شدن و بچه آوردن سخته ،، چون از سلامتش مطمین نیستی ،، فرق نمیکرد من طبیعی هم باردار میشدم این ترسها و نگرانیهارو داشتم گلم ،،،

گلم ، اون تنگی نفست انشالا چیز خاصی نیست 

ولی یه کم بیشتر حواست باشه ، شابد به دارویی چیزی حساسیت داری ،،، شاید ،،، 

منم اواخر ، یعنی نزدیک آزمایشم نفسم بالا نمیومد و فکر میکردم از استرس هستش ، اصلا تنگی نفس پیدا کردم ،،، بعد فهمیدم از عوارض حساسیت به آمپول پروژسترون هستش ،،، بعدش دکتر بهم داروی ضدحساسیت داد ،،، شا ید خدا نکرده تو هم به دارویی چیزی حساسیت داری ،،، من از اول انتقال آمپولو میزدم ولی دیگه اواخر اون جور واکنشو نشون دادم ، ایشالا که برا شما فقط از نگرانیه