2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
سلام دوستان. من سه هفته دیگه انتقال دارم. چون سنم بالاست، از دکترم خواستم همه آیتمها رو برام چک کنه ...

ضمنا پایین بودن پروتئین سی و اس مورد بالا بودن غلظته بالا بودنش نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا با شرایط مشابه شما یعنی با دو تا موتاسیونت من علاوه بر ب۶ و ب۱۲ و فولیک پنج چند ماه قبل ش ...

پس من الان چیکار کنم؟ فکر می کردم زرنانی هر دارویی لازم باشه، بهم میده. آسپرین رو شروع کردم می خورم. سلکسان رو هم باید از چندماه قبل شروع می کردم؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیز سلام....امروز همسرم رفته بود هلال احمر ببینه میتونه سرم ای وی ای جی با تاییدیه بگیره ک ن ...

عزیزم قم یا تهران رفته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم یاسی جون من همسرم پرولاکتینش بالا ...دادم یه دکتر آزمایشاتی که همسر  شما دادند رو نو ...

عزیزم همسرت پرولاکتینش بالاست درد سینه هم داره ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
پس من الان چیکار کنم؟ فکر می کردم زرنانی هر دارویی لازم باشه، بهم میده. آسپرین رو شروع کردم می خورم. ...

نه عزیزم برا من سلکسان از روز انتقال شروع شد.....

اگه پای وان برات هموزیگوت موتان بود شاید زودتر نیاز بود تجویز بشه اما چون هتروزیگوته یعنی یه الل موتان داره فکر نکنم نیاز باشه زودتر شروع کنی......

حالا باز ببین نظر دکتر زنانت چیه.....

والا آنکولوژ من که تجویزش این بود و حتی بهم گفت باید بعد زایمانم بعد خوب شدن زخمم ۶ هفته دیگه بزنم که منم طبق تجویزش زدم.....

ببین عزیزم خوب اگه مشکل از این مشکلات معمول و شناخته شده باشه و تشخیص داده بشه که فبها جواب میده اما ...

سلام به همگی 

آنا جون دکتر من بود 

نظرش رو درمورد پی ار پی پرسیدم 

گفت باتوجه به شدت مشکل انعقادیت پیشنهاد نمیکنم ...یادمه مامان الینا هم مشکل انعقادی داشت اما دکتر براش پی ار پی کرد 

بستگی به شدت مشکل  داره !

ممکنه چون پروتیین C پایینه، گفته مشکل غلظت نداری؟

عزیزم پروتئین سی و اس پایین باشه یعنی مشکله.....

البته برا شما پایینم نیست تو رنجه.....

ده تا بالاتر از رنج پایینه.....

مال من تازه پروتئین سی و اسم نرمال نرمال بودن فقط همون موتاسیونهای تورو داشتم.....

نه عزیزم برا من سلکسان از روز انتقال شروع شد..... اگه پای وان برات هموزیگوت موتان بود شاید زودتر نی ...

می تونم بپرسم آنکولوژیستتون کی بود و نوبت دهیش چطوره؟

سلام به همگی  آنا جون دکتر من بود  نظرش رو درمورد پی ار پی پرسیدم  گفت باتوجه ب ...

عزیزم واقعا دیگه اطلاعات تو ذهنم نمیمونه بعضا بعضی چیزا مبهم تو ذهنم میان که میگم بگم دوستان برن خودشون تحقیق کنن.....

اخیرا اکثرا اطلاعات دوستانو قاطی میکنم.....

بارداریم یه طرف، شیطنتهای دخملی یه طرف، حافظمم ته کشیده.....

تمرکزم کلا کمتر شده.....

می تونم بپرسم آنکولوژیستتون کی بود و نوبت دهیش چطوره؟

دکتر (راحله یا الهه یا همچین چیزی) توکلی.....

قبلا ابن سینا و بیمارستان بانک ملی بود ولی امروز فهمیدم طبق پستی که دوستمون گذاشت الان ظاهرا بیمارستان تریتا مشغولن.....

صفحه یا صفحات قبل لینک دکترای تریتا رو گذاشتم.....

عزیزم پروتئین سی و اس پایین باشه یعنی مشکله..... البته برا شما پایینم نیست تو رنجه..... ده تا بالا ...

پس اشتباه گفتم: شاید چون پروتیین S بالاست اینجوری نتیجه گرفته

عزیزم واقعا دیگه اطلاعات تو ذهنم نمیمونه بعضا بعضی چیزا مبهم تو ذهنم میان که میگم بگم دوستان برن خود ...

اگه رئیس کوچولو اجازه بده ووقتشو داری بشین جدول حل کن ..

خیلی موثره گلم ..