2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684607 پست
تورک آنای عزیز من به دلیل اینکه آندومترم با دارو از 5بالاتر نمیره دکتر قراره سیکل طبیعی رو برام شروع ...

منم با استرادیول ضخامت رحمم روز دوازده پری ۴ هستش ولی ب موقع پری میشم . شما چی پری منظمی دارین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر منم با هم نخور بخصوص اگه دوز ژل رویال زیاد باشه، مسمومیت دارویی میده! منم پارسال با آسپرین جیسن ...

با هم یعنی در یک زمان و بدون فاصله اس؟؟؟ چون ژل ناشتا میخورم آسپرین در طول روز . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بنظر منم با هم نخور بخصوص اگه دوز ژل رویال زیاد باشه، مسمومیت دارویی میده! منم پارسال با آسپرین جیسن ...

من خود ژل از زنبور دار میگیرم از اونا که تو داروخانه با جینسینگه استفاده نمیکنم. ناشتا اندازه نخود میخورم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بچه ها من میخواستم فردا ژل رویال بگیرم استفاده کنم ولی تو تن خوندم کسایی که قرص رقیق کننده خون مثل آ ...

واقعا ؟؟!! ولی چرا به من داده بودن ، اینارو با هم ؟؟ هم آسپرین ، هم رویال ژل ؟؟!! البته مال من قرص رویال ژل بود نه اون ژل رویالی‌که عسل فروشیا دارن

بچه ها من میخواستم فردا ژل رویال بگیرم استفاده کنم ولی تو تن خوندم کسایی که قرص رقیق کننده خون مثل آ ...

نت

واقعا ؟؟!! ولی چرا به من داده بودن ، اینارو با هم ؟؟ هم آسپرین ، هم رویال ژل ؟؟!!

کی داده بود ؟ دکتر زنان ؟؟ 

آره متخصص زنان و نازایی که پیشش میرفتم قبلا،، منظور از مرکز ناباروری داده بودن ، دکتراشون

به نظر منم اغراقه 

چی اغراقه ؟ اینکه دوتاشو باهم بدن ؟ نمیدونم ، بالاخره من اون زمان ۲ سری استفاده کردم و هر سری ۲ یا ۱ ...

نه اینکه میگن مصرف ژل با آسپرین  تداخل داره 

ثمین جون من این موضوع از دکترم پرسیدم خیلی تعجب کرد و گفت اصلا همچین چیزی وجود نداره و ی چیز من در آ ...

سلام بهار جون ببین خواهری اصلا حرف دکترت کاملا بیخوده آخه اگر همچین چیزی وجود نداشت که آزمایشگاه ژنتیک همچین آزمایشی رو ارائه نمیداد .به نظر من دکترا فقط میخوان از سر واکنن.200بار بری پیشش پول ویزیت بگیره میکروت کنه نهایتا هم نشد میخواد بگه جنینت مشکل نداشته رحمت مشکل داره والا نمیدونم./من ازمایش رو که همسرم داد دکتر ژنتیک برا دکترم نامه داد که این آقا باید از نظر میکرو دلکشن ایگرگ بررسی میشد دکترم تا نامه رو خوند گفت واویلا.دقیقا با همین لفظ.گفتم خانم دکتر خیلی بده گفت اگر +بشه باید تعیین جنسیت کنیم و خیلی دردسر داره حالا برو با جوابش بیا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم به این چیزا فکر نکن اما برا اینکه پرسیدی میگم..... عزیزم خوب اول پانکچر میشی و لقاح اتفاق میف ...

ممنونم از توضیحت آناجون.پس واویلایی که دکترم گفت صرفا برا این بوده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه خوب به نظرم میتونی بری اونجا، چرا بگن خوب میگی مطب برا دیر وقت وقت دادن مجبور شدی بری اونجا که کا ...

آناجون یعنی نمیشه از توکلی یا طرازی نوبت بگیرم توی ابن سینا اگر رزاقی نباشه؟من فقط قصدم مشورت باهاشونه تا خیالم راحت بشه

عزیزم رو نمونه اسپرم ازمایش نمیکنن که باید جنین تشکیل بشه بعد رو خود جنین ازمایش میکنن در واقع تخمک ...

چقدر بد.اینجوری من باید همش برم پانکچر بشم که.وای لاله جون بدجور اعصابم داغونه این وسط چندروزم تعطیله متاسفانه ازمایش همسرمم حتما دیرتر اماده میشه