2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم این dfi دقیقا چی هستش ؟ مجموع چند آزمایش هستش یا اینکه dfi خودش تنها ؟ همسرم من اینو داده یعنی ...

تو دی اف ای مجموع نداریم گلم
این بررسی کروماتین (سر اسپرم هست ) با متد های مختلف که معیاری از همون دی اف ای هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم اینجا کمتر کسی تعیین جنسیت داشته معمولا هم هر کی اومده گذری سری بهمون زده..... اما اگه تعیین ...

انا جان تست سلامت جنین کی انجام میشه.بعد از پانکچر یا برای جنین فریز هم میشه انجام داد

مبارک باشه عزیزم، به امید خدا دامادیش جشن بگیری!! 

ممنون عزیز دلم
ان شاء ا... عروسی گل پسرا و دخترای ناز این گروه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
موز به خاطر هورمون زیاد اتیلن خیلی خوب نیست . اما مغزها رو میخورم 

عزیزم اتیلن هورمون نیست ، گازیه که تو انبار ها  برای رسیدن میوه ها استفاده میشه
سعی کن موز خام تر بخری که البته الان دیگه پیدا نمیشه

یا خدا انجیر برای بعد از انتقال بده؟؟؟ من برای جلوگیری از یبوست روزی 5-10 تا میخورم و دقیقا از روز ا ...

نه نگران نباش بد نیست
کلا جزو تجویزات دوران بارداریه هم به خاطر ملین بودنش هم به خاطر کلسیمش

عزیزم اتیلن هورمون نیست ، گازیه که تو انبار ها  برای رسیدن میوه ها استفاده میشه سعی کن موز خام ...

وای چرا فکر کردم هورمونه .   

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ازی جان ممنون از لطفت من اینو برای پر پر جون نوشتم در جواب سوالش در مورد غربالگریش که شکر خدا دختر ...

عزیزم.مبارکت باشه و سالها زیر سایه پدر و مادرش سالم شاد و موفق زندگی کنه 

سلام  من براى بار دوم انتقال جنين فريز دارم  بار اول چهار ماه پيش بود كه نشد ميخواستم ب ...

شیر سویا برای کسانی که مشکل تیروئید دارن اصلا مناسب نیست
علت مصرفش وجود هورمون استروژن هست که خب تو سیکل دکتر خودش استرادیول با دوز بالا میده
به نظرم نیازی نیست خودمون رو خیلی اسیر خوردن این چیزا کنیم وقتی به صورت دارو داریم مصرفش میکنیم

آره واقعا منم الان اولویت برام بچه دارشدنه و سالم بودنش شما هنوز سنت جا داری ایشالا بعدش مثل آناجون ...

ان شاء ا... خودت هم دو قلو دار میشی یه دختر یه پسر 

بچه ها نظرتون در مورد پیاز درمانی چیه ؟؟؟

اصلا این کارو نکن چون میتونه باعث بالا رفتن پرولاکتین بشه عزیز

بچه ها کلی غصه دارم.امروز رفتم مرکز ناباروری اصفهان.کلی با مدیر مرکز صحبت کردم شاید بتونم نوبت زودتر ...

عزیزم بهش فکر نکن و همیشه تو ذهنت بگو من از جنین خودمون بچه دار میشم
عزیزم مشکل  از همسرتون هست نه؟