2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
سلام خانوما میشه برام توضیح بدید سیکل آنتا دقیقا چطوریه چقدر طول می کشه

طول کشیدنشم به با ال دی با بدون ال دی بودنش و پاسخ بدنت ربط داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ایشالا ک مثبتی گلم از ته دلم دعا میکنم مثبت باشی و مامان شده باشی الهی ک خدا امروز حسابی شادت ...

ممنونم دریا جان الهی خدا به وسعت دریای بیکران برکت تو زندگی بندازه الهی دل شماهم شاد بشه به موقه ش.من مدیون تک‌تک شما دوستان خوبم هستم. الهی خدا به دل شماها و دعاهاتون نگاه کنه و جواب بده بهم. دریا جان ما ۴ نفر بهم پانکچر شدیم روز انتقال یک جنین اهدایی هم بهمون اضاف شد شدیم ۵ نفر دوتا دوستامون روز یازده انتقال پریود و یکی روز چهاردهم بتا ۶ شد موندیم منو خانمی که جنین اهدایی گرفت امروز آزمایش دادیم. اون اول صبح داد خداراشکر بتاش ۳۷۶۴  شد. منم که منتظرم. خدایا نزار نا امید شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، دوستان من آزمایش غربالگری اولمو گرفتم ، میشه در حد اطلاعاتتون راهنماییم کنین که نتیجه چی هستش ،ممنون

Fbhcg: 41.00            corect mom: 1.09

Papp-a  : 2220            corect mom: 0.74

T21 prior risk : 1:308

T18prior risk : 1: 3408 

T13prior risk : 1:9100 

بعد صفحه بعدش نوشته 

Calculated risks (at term ) 

Trisomy 21 > 1:437

Trisomy 18 < 1: 30000

Trisomy 13 <1:30000

میشه لطفا نظارتتونو بگین 

c

سلام مجدد دوستان میخواستم بدونم علت تزریق هاش .سی .جی موقع انتقال جنین فریز چیه؟.اثرش تا چند روز م ...

علتش اینه که به عنوان چسب جنین عمل میکنه
اثرش گاهی تا سه چهار روز گاهی هم تا یه هفته میمونه
کلا وقتی جنین لانه گزینی کرد و جفت تشکیل شد ،کم کم هورمون هاش سی جی تو بدن میره بالا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگی آنا و لاله جون عزیز یه سوال سال ۹۳ آمپول سینال اف هم بوده یا نه؟ دکتری که رفتم واسه ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما به نظرم نبوده.....

چون من یادم نمیاد اون زمان که من میکرو کردم یعنی تا ۹۴ شنیده باشم سیناف اف رو.....

حتی اون زمان یکی سینال اف میگفت من فکر میکرد منظورش سینافکته و اشتباه میکنه....

اما خوب دقیق نمیدونم شاید لاله جون دقیقتر بدونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون منم اين مشکل دارم، یعنی باید به هفت برسیم. آخه با دارو هم به هفت نمی رسیم. ولی من شنیدم تا ...

تو سیکل فرش اصولا اندومتر راحت تر میره بالا
سها جان دکتر براتون پی ار پی پیشنهاد نداده؟ چون برای کسانی که مشکل ضخامت دارن خیلی جواب میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خوردن هویج یا آب هویج هم ضرر داره؟ تو سیکل پانکچر و انتقال؟

عزیرم والا هویج خام و آبش رو غکر کنم نمیشه اما دقیق نمیدونم.....

ولی ما خورشت هویج جزء اصلیترین غذاهامونه....

طول کشیدنشم به با ال دی با بدون ال دی بودنش و پاسخ بدنت ربط داره.....

ممنون از راهنماییتون بنظرتون من که تنبلی تخمدان دارم خوبه بدون ال دی شروع کنم به دکترم گفتم گفت هرطور خودت دوست داری

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
تو سیکل فرش اصولا اندومتر راحت تر میره بالا سها جان دکتر براتون پی ار پی پیشنهاد نداده؟ چون برای کس ...

عزیزم سیکل فرش چیه؟؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏