2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
عزی مکاش به محض بی بی + آز میدادی.... چون اگه اون زمان بتات بالاتر بود نشون نگمیداد یه اتفاقی افتاد ...

واقعا موافقم

ب نظر من این بی بی چک رو حذف کنیم از روند درمان

و بتونیم صبر کنیم تا تاریخ آزمایش و عجولانه کار نکنیم

وای عزیزم نگوووووو..... دیروز خیلی درگیر دخترم شدم..... الان بدوبدو اومدم که خبر خوشتو بشنوم یخ کر ...

الهی عزیزم

انشالله خدا دختر کوچولو و کوچولوی توی شکمتون رو بهتون ببخشه

بادعاهای شما اتفاقای خوبی در انتظارمه من مطمئنم روزای روشن هنوزم پیش روم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم .مگه تکیه گاهی جز خدا داریم. فقط توکلم به خودشه .گاهی درد پریودی همچون باد خزان میپیچه وتم ...

قربونت برم من 

اصلا نگران نباش

خدا خیلی بزرگتر از اونیه ک ما فک میکنیم

اصلا ناامید نشو

دوستانی که آزمایشهای ایمنی و انعقادی پیشرفته دادین خودتون از دکتر خواستین یا دکتر خودش نوشت براتون ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
مرسی یاس ببخشید زحمت افتادی قربونت برم.معتضدی برا dfi خوبه شوهرمو ببرم اونجا؟آخه تهران فک نکنم بره.ب ...

خواهش میکنم عزیزم زحمتی نیست. معتضدی هم آزمایشگاهش معتبر و دقیق هست. آزمایش dfi هم مثل آنالیز اسپرم هست. نمونه اسپرم میگیرن و شکست DNA اسپرم رو بررسی میکنن. شرایطش مثل آزمایش اسپرم هست. سه تا پنج روز قبل از آزمایش نزدیکی داشته باشین. ویتامین ای 400 هم خوبه که قبلش استفاده کنن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بگم همون سی دی ها رو بنویسه ؟ همون سی دی هایی که نوشته بودین ؟ بعد همزمان میتونم سیکلمو شروع کنم ؟؟؟ ...

عزیزم اگه فقط سی دی مارکرارو میدی فکر نکنم نیازی باشه آسپرین قطع کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برگهای دفترچه بیمه م تموم شده بود.دیشب با شناسنامه و کارت ملی دادم شوهرم ببره ،دفترچه جدیدبگیره تا آ ...

خخخخخخخخخخ.....

امروز خیلی دلم گرفته بود و حوصله هیچیو نداستم با این حرفت کلی خندیدم دختر.....

دزدام با دکترا ساخت و پاخت کردن دیگه......

خخخخخخخخ.....

دور از شوخی ایشالله که پیدا میشن واقعا سخته تو این گیر و دار دنبال مدارک بودن.....

دسته چک رو مسدود میکردین سریع.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی یاس ببخشید زحمت افتادی قربونت برم.معتضدی برا dfi خوبه شوهرمو ببرم اونجا؟آخه تهران فک نکنم بره.ب ...

مثل آز اسپرمه....

سه روز قبلش تخلیه داشته باشه....

دوستانی که آزمایشهای ایمنی و انعقادی پیشرفته دادین خودتون از دکتر خواستین یا دکتر خودش نوشت براتون ؟

برا من بعد دوبار منفی خودش نوشت اما کاریوتایپ رو به اصرار خودم نوشت.....

دیگه گریه کردم گفتم من واقعا طاقت یه منفی دیگه رو ندارم توروخدا همه رو بنویسین.....

دیگه چیزی نگفت فقط نوشت.....

برا من بعد دوبار منفی خودش نوشت اما کاریوتایپ رو به اصرار خودم نوشت..... دیگه گریه کردم گفتم من واق ...

آخه این دکتر ... من چرا نمینویسه چی ازش کم میشه . ای خدااااا 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم گونال که بهتر بود..... در مورد هزینشم خوب تعدادش چند تا بوده؟ ستروتاید خودش هزینش کم نیست... ...

نمیدونم چون سینال نوشته بود گفت برو پس بده. دوتا گونال بود ازین جعبه ایا. دوتا ستروتاید. هیچی دیگه دارو نداشتم بخدا اینا شد ۹۵۰. به نظرتون گرون نبوده؟

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم