2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
جالبه ذخیرت نسبت به اف اس هاشت خوبه...... اف اس هاش من حدودای ۱۱ بود و ذخیرمم پایینتر بود..... پس ...

ممنون عزیزم قربان لطفتت

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

آره دو تا دوره قطره ویتاگنوس مصرف کردم آزمایش دادم  fshاومده بود رو 7 ولی دکتر میگه شاید ذخیره ات کمتر باشه با توجه به سونوی روز دوم پریودی که دو تا تخمدانم 8 فولیکول داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان نازنینم

یه سوال؟

پی ار پی چیه؟

من امروز ۱۲ سیکلم و تو پروسه انتقال.  الان دکتر سونو کرد و گفت اندومتر ۸ هستش و بهتره فردا صبح بیایی برای پی ار پی و اگه اوکی بودی پنجشنبه برات انتقال میدیم. استرس گرفتم نمیدونم این چیه دیگه!!؟😢😢😢😢

آره دو تا دوره قطره ویتاگنوس مصرف کردم آزمایش دادم اومده بود رو 7 ولی دکتر میگه شاید ذخیره ات کمتر ب ...

ببخشید عزیزم مگهfsh ممکنه بیاد پایین؟ویتاگنوس دکتر برات نوشته؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام به همه خانمای عزیز تاپیک من تازه با این تاپیک آشنا شدم یکسال هست که دنبال درمان بارداری هستم لو ...

عزیزم اینکه دو تا منفی داشتی به نظرم خیلی نمیتونه بدون علت باشه.....

عزیزم آزهای تکمیلیو دادی؟

ایمنی انعقادیارو؟

حتما بررسی کن اگه نکردی....

چون من شخصا اعتقاد دارم وقتی منفی میشه این وسط یه تیکه از پازل ناقصه.....

عزیزم من نمیگم بعد باز کردن لوله هات بارداری نمیشی یا میشی.....

اما وقتی جنین حاضر آماده گذاشتن و نشده حتما به مانعی این وسط هست پس حتما بررسی کن.....

قبل انجام آزها به هیچ وجه جنیناتو دیگه انتقال نده حیفه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه خانمای عزیز تاپیک من تازه با این تاپیک آشنا شدم یکسال هست که دنبال درمان بارداری هستم لو ...

راستی عزیزم حواسم نبود به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم. بار دوم هم با میکرو باردار شدی یا طبیعی؟

نه عزیزم معجزه خدا شامل حالم شد و یهویی رو هوا باردار شدم و اساسی سورپرایز شدیم....

آره دو تا دوره قطره ویتاگنوس مصرف کردم آزمایش دادم  fshاومده بود رو 7 ولی دکتر میگه شاید ذخیره ...

عزیزم برا روز دوم ۸ تا که خوبه.....

خدارو شکر اف اس اچت هم پایین اومده....

اینم آخری آزمایش همسرم

عزیزم این آز رو کجا دادن؟

اگه مرکز ناباروری نبوده خیلی روش حساب نکنین.....

دوستان نازنینم یه سوال؟ پی ار پی چیه؟ من امروز ۱۲ سیکلم و تو پروسه انتقال.  الان دکتر سونو ک ...

عزیزم ظاهرا کار سختی نیست.....

ازت خون میگیرن بعد روش یه کاری انجام میدن بعد داخل رحمت تزریق میکنن....

یعنی اذیت نمیشی.....

ممنون.  یهو انگار توی دلم خالی شد

نگران نباش اونطور که دوستان گفتن واقعا کاری نداره.....

شانستم بالا میبره.....

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو میدی.....

ببخشید عزیزم مگهfsh ممکنه بیاد پایین؟ویتاگنوس دکتر برات نوشته؟

برا من که جواب داد شنیده بودم قطره ویتاگنوس fsh   رو میاره پایین البته من آزمایش دومی رو تو یک آزمایشگاه دیگه دادم و میگن آزمایش هورمونی نباید تحت تاثیر هیچ دارویی باشه