2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست

دوستان عزیز تورا خدا دعاکنین که خدا معجزه کنه برام دارم پریود میشم. دارم میمیرم آز غصه چرا 

خدا صلاحش در بچه دار شدن ما نمیزاره مگه بچه های ما چقدر جا تنگ میکنند. آخ چرا خدا. خدایا اگه کسی میخواد میکرو منفی بشه پس همچی مفی کن تا به انتقال نرسه. خدایا اگر پول من حرامه ماشینم آتیش بزن. اما اینجوری نگیر خدایا بستمه دیگه چقدر این دکتر به اون دکتر 

قربونت برم عزیزم ممنون . با دعای شما دوستان بهم آسپرین نداد و البته حرفی هم نزد که بهش بگم من خودم ...

خب دیگه اسپرین نخور چون میخوای سملسان بزنی
احتمالا بعد از انتقال میکنه روزی یه دونه
اگه از نظر هزینه مشکلی نیست سعی کن همون گونال رو گیر بیاری
مخصوصا گونال پن چون تزریقش راحت تره

برا ستروتاید دیر نیست منم فک کنم روز هفتم شروع کردم
ولی کاش اول سونو زودتر

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیز تورا خدا دعاکنین که خدا معجزه کنه برام دارم پریود میشم. دارم میمیرم آز غصه چرا  خد ...

عزیزم میفهمم حالتوووووو....

تو رو خدا یه کم خودتو آروم کن.....

به خودت بگو اگه + بشم جواب دردونمو چی بدم با این استرسی که بهش دادم......

ببین عزیزم میفهمم الان خیلی بیقراری اما سعی کن خودتو آروم کنی.....

ایشالله یه بتای تپل منتظرته عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوش اومدی من پیام دوستی میدادم میخواستم بگم بیا اینجا .اینجا خیلیا مثل خودت هستن. بهتر آرامش م ...

قربونت مامان سبحان

شرمنده ندیدم پیغامتو

ممنون گلی

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
راستی من اینم بگم حدود 2 هفته پیش با دکتر نصر هم ویزیت شدم.  سونو شدم و بهم گفت کیستت اندومتریو ...

عزیزم درموئید کیست مویی هست
دکتر نصر سونوش معتبره اما در مورد اینکه گفته کیست اندومتریوز خود به خود از بین نمیره درست نیست، چون با کمک اصلاح تغذیه و طب سنتی میشه از بین بردش
شما هم یادمه این یکی دو سال خیلی رعایت کردی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستاي خوبم مخصوصا آنا جان منم ديروز با كمك خدا و ائمه اطهار بارداريم به پايان رسيد و فازغ شدم ...

مبارکه مینو جان به سلامتی
خسته نباشی واقعا
یادمه چجقدر اذیت شدی تو بارداری
خدا رو شکر به خیر و خوشی تموم شد
خوش بخت و عاقبت به خیر بشه الهی

سلام دوستان اونایی ک با میکرو جواب گرفتن. میشه بگید چ کارهایی انجام دادید ک مثبت شده؟؟ واقع ...

عزیزم متاسفم و امیدوارم دفعه ی بعد مثبت باشی
گلم اولا هر سیکل فقط 35 درصد شانس موفقیت داره اونم در بهترین حالت
پس منفی شدن بار اول خیلی جای تعجب نداره

اگه جنین نرمال باشه رحم مشکل نداشته باشه و مشکل ایمنی و انعقادی مطرح نباشه اصولا مثبت میشه
بنابراین لازمه این مساله ایمنی و انعقادی و شرایط رحم رو بررسی کنین
مخصوصا قبل از انتقال بعدی خوبه که هیسترو بشین اول تا رحم خوب بررسی بشه

کار خاصی وجود نداره برای اینکه شانس مثبت شدن بره بالا
فقط چیزای ممنوعه رو نباید خورد و چیزای سرد مثل ترشی و لبنیات
البته خیلی هام خوردن و مشکلی ایجاد نشده نباید فکر کنین تغذیه تون باعث شده منفی بشین

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم ایشالله به زودی برات جبران میشه....  اولا اینکه یه منفی تجربه کردی حت ...

عزیزم من از جواب درستو کاملت

کلی انرژی گرفتم

من هیسترو شدم.خراش هم برام دادن.و مشکلی نداشتم

از لحاظ طبعم.من اره طبعم سرده.

نشاسته هم زیاد استفاده نکردم.

انجیر خیس شده رو هم هر شب داشتم

مشکلی از بابت یبوست نداشتم.

ولی فک کنم از روز ۳ یا ۴ بود.دیگه دسو پام سرد سرد میشدن.پتو هم جواب گو نبود.حتما بایستی سشواری چیزی بکشم ب پاهام

و اینکه بدنمم سست میشد.

جوری ک احساس میکردم چون گرمی نمیخورم.

بلغم بدنم زیاد شده.ک این حالات امده سراغم؟؟

و ترشحات سیاه هم شاید از رحم سردم باشه

آنا جان فعلا ک جنین فریز دارم.

کاری ب شوهرم ندارم.

ولی تا جایی ک میتونم گرمی میخورم.

از بعد منفی شدن با اینکه خودمو بستن ب اب زعفران و رازیانه و کاچی و اویشن

ولی خونریزیم جاری نشد.

با یکم بپر بپر یخورده جاری شد اونم همراه لخته

بعد اینکه گرمیجات تو ۳ ماه منظورت چی هستن؟؟

چی مجاز هست ک بخورم.؟؟

برا ازمایشات هم هزینه زیادی میخاد.فعلا در حال حاضر برام مقدور نیست ک انجام بدم.

نمیدونم.

ببینم چی میشه

ولی پیگیر میشم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

سلام یه سوال داشتم، برای تعیین جنسیت آی وی اف، روی تخمک و اسپرم تعیین جنسیت میکنند یا بعد از تشکیل جنین و با برداشتن یک سلول از جنین تشکیل شده؟ و دیگه اینکه این کار به جنین آسیب نمیزنه؟

عزیزم همه دوستان میدونن من کلا بی بی رو قبل آز به هیشکی توصیه نمیکنم چون به استرسش نمیارزه..... ببی ...

کاملا موافقم
اصلا بی بی نزنین لطفا
اتفاقا علی خیلی اصرار میکرد ترو خدا بی بی بزن برم بخرم منم میگفتم اصلا به هیچ وجه
اخرشم دیدم خیلی اصرار میکنه باهاش قهر کردم 😜😜😜😜

دوستان عزیز تورا خدا دعاکنین که خدا معجزه کنه برام دارم پریود میشم. دارم میمیرم آز غصه چرا  خد ...

عزیزم چرا فکر میکنی داری پریود میشی؟ درد داری؟

سلام یه سوال داشتم، برای تعیین جنسیت آی وی اف، روی تخمک و اسپرم تعیین جنسیت میکنند یا بعد از تشکیل ج ...

رو جنین
ریسک اسیب به جنین هم وجود داره عزیزم

عزیزم اگه دلدردشو داری ک طبیعیه

اصلا غصه نخور

ان شاالله ک با جواب مثبتت خوشحالمون کنی

عزیزم من از جواب درستو کاملت کلی انرژی گرفتم من هیسترو شدم.خراش هم برام دادن.و مشکلی نداشتم از ...

عزیزم یعنی هر چی که طبعش گرم باشه......

مثل گوشت گوسفند، خرما، موز، سیب، طالبی، یعنی هر چی که طبع گرمی داشته باشه.....

چه میوه، چه سبزیجات، چه گوشت و.....

فقط مرغ و ماهیو نتونستم حذف کنم که اونارم با ادویه جات گرم کردم.....

بعد انتقالم فقط از زردچوبه استفاده کردم برا اصلاحشون.....

ضمنا من سه ماه رو گفتم شاید مثلا تو بعد دو ماه حس کنی طبعت داره گرم میشه یکی بعد پنج ماه یکی زودتر یکی دیرتر.....

من قشنگ گرم شدن بدنمو حس کردم.....

حتی من کمربند پشم شتر رو که از یه سال قبل انتقال به کمر میبستم دیگه از ماه سوم بارداری حس کردم بهش نیازی ندارم.....

منم دست و پاهام همیشه یخ بود.....

اما با رعایت تغذیم به مرور بهبود پیدا کردم.....

البته بازم میگم من از یه سال قبل لب به سردی نزدم......

یعنی اصلاح طبع زمان بره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام یه سوال داشتم، برای تعیین جنسیت آی وی اف، روی تخمک و اسپرم تعیین جنسیت میکنند یا بعد از تشکیل ج ...

عزیزم فعلا بعد تشکیل جنینه.....

اگه میشد با غربال اسپرم این کارو کرد که عالی بود اما ظاهرا فعلا بعد تشکیل جنین و با برداشتن یه سلول از جنینه.....

عزیزم تا حالا نه عوارض بیوپسی از جنین رد شده نه ثابت شده.....

اما خوب مورد بوده حین تعیین جنسیت یه سری از جنینا خراب بشن و دیگه به درد نخورن.....

اما اینکه تعیین جنسیت بشه و جنین ناسالم بشه و انتقال بدن و جنین به خاطر این بیوپسی با مشکل متولد بشه نه رد شده نه ثابت شده.....