2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

سلام به تک تک مهربونااا...

دوستان میخوام نظرم رو بهتون بگم شاید مفید باشه..♧♧به نظرم چکاپ تیروئید و آزمایش های روتین چربی کلسترول قندخون و آنزیمهای کبدی و.....رو اگه پزشک زنان نوشتن که هیچ اگه نه که خیلی بهتره که جداگانه با پزشک عمومی یا داخلی ویزیت بشید و هر دو چکاپ کامل بشید از این لحاظ..♢♢ انشاا...که مشکلی نباشه اما اگه موردی بود با متخصص مربوطه ویزیت بشید و پیگیری کنید...جاهای دیگه واسه هر مشکلی اول باید با پزشک عمومی ویزیت بشن بعد معرفی میشن به متخصص اینجا هم فکر کنم پزشک خانواده روال اینچنینی داره در هر صورت ویزیت با پزشک عمومی و داخلی هم خیلی مهمه....

من قبل انتقال تازه داشتم خواهش میکردم انوکسا 6000 تجویز بشه به جای 4000 چون قبلا 6000 بود اما اگه نامه انکولوژ رو داشتم با قطعیت اون رو اجرا میکردم و دغدغه کمتری پیش می اومد

**متخصص غدد اورولوگ انکولوژ و..دونه دونه با این افراد چکاپ بشید تا شرایط مشابه من خدای نکرده پیش نیاد واستون..من اعتماد کردم اما خب پزشک زنان هم حق دارن بسیار سرشلوغن و باید تک تک مسائل رو در نظر بگیرن و گاهی خطا ایجاد میشه..

مخصوصا دوستان خوبم که ابتدای راه هستن میتونه خیلی واسشون کمک کننده باشه..

البته این قضیه رو آنا جان دائم گوشزد میکنن خواستم تجربه شخصیم رو بگم

امیدوارم به تک تک آرزوهای خوبتون برسید🌹

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون ميشه بياي و بهم دلداري بدي خيلي ميترسم دوشنبه آز دارم

عزیز دلم چرا دلت گرفته.....

ایشالله به زودی یه مسولیت سنگین میفته به گردنت.....

کجاشو دیدی تازه این قسمت آسون راهه.....

بذار بیان تازه میفهمی استرس و نگرانی و دلهره یعنی چی.....

پس انرژیتو برا اون روزا نگه دار چون حتما اون روز میاد که دردونتو بغل کنی و تازه میفهمی خیلی مسولیت سنگینی در انتظارته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.کسی از روش prp برای انتقال جنین استفاده کرده؟ و اینکه نتیجه گرفته یا نه؟سرم ivig هم شنیدم برای ...

عزیزم بله  از دوستان بودن اخیرا با پی آر پی جواب + گرفتن.....

سرمم برا ایمنی یه راه کنترله.....

من خودم نقص ایمنی داشتم و تو بارداری قبلیم سرم داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به تک تک مهربونااا... دوستان میخوام نظرم رو بهتون بگم شاید مفید باشه..♧♧به نظرم چکاپ تیروئید و ...

آره خوب گفتی منم ترجبح میدم تو خیلی از موارد نظر متخصص رو بدونم....

بازم ماهیو هر وقت از آب بگیری میشه.....

ایشالله این دفعه بهترینا منتظرته عزیزم.....

انا جون من ١٧جنين بلاست انتقال دادم و دوشنبه هم آز دارم الان بي بي چك نشون ميده؟مثبت يا منفي بودنو؟

عزیزم همه دوستان میدونن من کلا بی بی رو قبل آز به هیشکی توصیه نمیکنم چون به استرسش نمیارزه.....

ببین بذاربن با اجازه لاله جون یه مثال زنده بزنم.....

لاله جون بتاش ۵۱ بود و شکر خدا میبینین غربالگری اولشم به سلامتی گذروند.....

حالا اگه لاله جون دو روز زودتر از آز بی بی میذاشت بتاش حدودای ۱۲-۱۳ بود چون یادمه ریتم رشد بتاش هر ۴۸ ساعت حدودا ۴ برابر شدن بود.....

یعنی معلومه دو روز زودتر بی بی ش منفی بود و کلی استرس میکشید حتی ممکن بود داروهاشو قطع کنه و ناامید بشه و این رو نتیجه تاثیر میذاشت.....

اون وقت لاله جون بعدا اگه تو بارداریش دچار مشکل میشد تا عمر داشت خودشو به خاطر این بی بی عجولانه نمیبخشید.....

پس از همه دوستان خواهش میکنم زود بی بی نذارن و منتظر آز بمونن چون واقعا خیلی استرس میده.....

انا جون مرسي كه هستي برام دعا كن اصلا نميدونم چي شده بهم همش گريه ام ميگيره بدجور دلم گرفته توروخدا ...

عزیزم طبیعیه.....

منم دقیقا دو سه روز قبل آز سر دخترم کلا قاطی کرده بودم و اشکم دم مشکم بود و بی دلیل گریه میکردم.....

انقدر بی قرار بودم جسمم گنجایش روحمو نداشت و داشتم خفه میشدم.....

اما ایشالله تهش اون شیرینی رو تجربه کردی همه اینا فراموشت میشه.....

واقعا. لاله جون بخدا گریم گرفت گفتی خیلی خوبه... آخه سیکل نچرال که من تخمک ندارم، اتدمتر م رشد نمی ک ...

اولا اینو یادت باشه بیشتر از هر چیزی الان روحیه خوبه که به کارت میاد پس خودتو داغون نکن
در کنارش بهت استرادیول هم میده دیگه سیکل نچرال یعنی جلو تخمک گ گرفته نمیشه اما میتونه کنارش استرا هم بده
ان شاء ا... این سیکل برات جواب میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسي فرشته ي مهربون اناجون ممنون از راهنمايي هات واقعا خدا تورو يه فرشنه براي ما فرستاده

فدات بشم عزیزم خیلی لطف داری حقیرتر از این حرفام.....

آ ه عزیزم نوشته کرم واژسنال کلوتریمازول ۱٪  میگم چون دکتر گفته بود پماد بخاطر همین توو شک افتا ...

عزیزم من تا حالا ندیدم روش نوشته باشه پماد
کرم مینویسن دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اولا اینو یادت باشه بیشتر از هر چیزی الان روحیه خوبه که به کارت میاد پس خودتو داغون نکن در کنارش به ...

آهان. اينطور خوب ميشه. خدا کنه اینطور جواب بگیرم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم من تا حالا ندیدم روش نوشته باشه پماد کرم مینویسن دیگه

لاله جون والا من اصلا دقت نکرده بودم فقط میدونم همون پمادم که دوستمون میگفت شکل کرم بود چون متفاوت اسم میبوگرد گفتم شاید متفاوته.....

وگرنه پماد و کرم به نظر میاد یه چیزن دیگه.....

قرص بود میتونست بگه فرق دارن......

بازم ممنون که روشن کردی.....

خانما میشه کمک کنید خیلی نگرانم . من چند روز پیش حرکات جنین رو بخوبی حس میکردم و زیاد و شدید بود به ...

عزیزم بهترین کار برای چک کردن اینه که یه چیز شیرین بخوری و به پهلوی چپ بخواب اگه تو یه ساعت 4 بار حرکت داشت یعنی نرماله
دیفن خودش خواب اوره میتونه علتش همون باشه