2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
من ای وی اف رو برای تعیین جنسیت انجام دادم اما ناموفق بود.بعدش از مهر تو اقدامم اما باردار نشدم میگم ...

خب باید چک کنین وسط سیکل با سونوی واژینال ا ببینین ضخامت اندو و سایز فولی چقدره؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
متاسفانه ساکشن کورتاژ 

هیسترو شدی تا حالا بعدش؟ یا میخوای بشی؟
اگه نشدی تو هیسترو مشخص میشه نارسایی دهانه رحم
البته ان شاء ا... مشکلی نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون ببخش عزیزم   من تا ۲-۳ روز لکه بینی نداشتم ، دیروز و امروز خپن صورتی روشن میبینم ...

نه عزیزم نگران نباش احتمالا اپلیکاتور رو زدی به جایی.....

موقع استفاده از اپلیکاتور حس خراش نداشتی؟

ضمنا درسته هماتوم نیست اما ممکنه چون جفتت مارژیناله لک بینیت به خاطر اون بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیسترو شدی تا حالا بعدش؟ یا میخوای بشی؟ اگه نشدی تو هیسترو مشخص میشه نارسایی دهانه رحم البته ان شاء ...

نه عزیزم بعد کورتاژ کار خاصی نکردم

سیکل جدید دکتر میخواد هیسترو وخراش بده 

راستی چند سال پیش هیسترو شدم مشکلی نبود

الان رو نمیدونم دیگه 

التماس دعا

آنا جون بیخشید بازم من شنبه صبح میخام برم آزمایش غربالگریو بدم ، حالا شنبه صبح وقت آمپول پرولوتون ۵۰ ...

عزیزم رو نتیجه تاثیر ندارن ولی مگه قرار نیست ناشتا باشی.....

ضمنا همه داروهاتو میپرسن.....

من شیافم نذاشتم که برا تست ادرار مشکلی نباشه.....

برا تو چکاپ ننوشته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم نگران نباش احتمالا اپلیکاتور رو زدی به جایی..... موقع استفاده از اپلیکاتور حس خراش نداشتی؟ ...

چرا خانومی نپشته برا منم ک آپ ، حس خراش نداشتم اون روز که پماد کذاشتم ،،نمیذونم شایدم داشتم دقت نکردم ،،، آنا جون شما بالاخره زیاد پیام دارین ،، الان وضعیت من با توجه به طول سرویکس خطرناکه ،،، یعنی بوده کسایی که طول سرویکسشون اینقد بوده  و خپدش بره بالا ؟ به قولی من که همش توو استراحت بودم ، نزدیک ۳ ماه هستش از اتاقی که تووشم بیرون نرفتم و فقط برا دسشویی بلند شدم ،،، ، برا کسایی مثل من که با وجود استراحت مطلق طول سرویکسشون اینه آیا بالا میره طول سرویکس ؟ 

ممنون از وقتی که میزاری و جوابهایی که میدی عزیزم

گلم دو تا هورمون رو اندازه میگیرن تو از غربال و ربطی به مصرف به این دو تا دارو نداره

لاله حون ممنون بابت جوابات ،،خدا خیرت بده ، ایشالا به خوبیو خوشی دردونه تو توو آغوش بگیری

بعد یه سوال ،من شنیده بود پروژسترون رکتال حذبش کمتر از پروژسترونی هستش که واژینال استفاده میشه ، این درسته ؟

ببخشید ، من الان یه بار دیگه سونوگرافیمو چک کردم ، نوشته نارسایی دهانه رحم و توو اینترنت هم راجع به جفت مارژینال نوشته لب به لب دهانه رحم ،، این خیلی خطرناکه دیگه ؟ یعنی ممکنه جفت از دهانه رحم بیاد بیرون و اونوقت جنین سقط میشه ؟

ای وی اف به قصد تعیین جنسیت انجام دادم اما ناموفق بود. بعدش طبیعی با روز تخمک گذاری اقدام کردم اما ب ...

ببخشید عزیزم، یه سوال داشتم ، شما هزینه تعیین جنسیت را قبل از عمل پانکچر پرداخت کردین؟ 

عزیزم همیشه یادتون باشه و به دیگران هم حتما همیشه یاد اوری کنین تو همه ی بیمارستان های اموزشی فقط رز ...

ای کاش زودتر می دونستم .چرا من انقدر خنگولم ؟؟؟؟  

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خب پس بیزحمت شما خانوم دکترای گل بی ادعااا میشه لطف بفرمایید نظرتون رو بگید..رنج نرمال آزمایشگاه 3 ت ...

عزیزم حتما پیگیر باشین. همسر منم پرولاکتینش 23 بود با خوردن اولین داستینکس خدا میدونه تاثیر مثبت محسوس بود! اولین تاثیرش روی میل ج ن س ی بود. البته T4 همسرم هم نزدیک رنج پایین و 6 بود. که لووتیروکسین 50 روزی نصف قرص خورد. دوهفته بعد از شروع قرصهاش روزای تخمکگذاریم بود و در کمال ناباوری و درحالیکه ماه بعدش قرار بود آی یو آی بشم، من طبیعی باردار شدم. قبلش تحرک اسپرماش خیلی ناچیز بود و 80% اسپرماش مرده بودن. بعد از عید و سه ماه بعداز مصرف دارو تحرکش فوق العاده بالا رفت و فقط 30% اسپرماش مرده بودن. خداروشکر DFI هم عالی بود. این درحالی بود که مصرف انواع مولتی ویتامینها هیچ تاثیری روی اسپرمها نداشت! همسر شما هم فقط با مصرف 6 تا داستینکس هفته ای یه دونه یعنی تا 6 هفته نرمال میشن. حتما چکاپ تیرویید هم بدن. چون بالارفتن پرولاکتین اکثرا بخاطر کم کاری حتی جزیی تیروییده. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷