2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست

سلام. بچه ها کسی هست منو راهنمایی کنه. من سیکل میکرو داشتم که کنسل شد کلا پانکچر هم نشدم چون تخمک سه تا داشتم که دوتاش به درد نمیخورد. شنبه قراره آی یو آی بشم. امکان داره دفه بعدی تخمدونهام به دارو جواب بده و تخمک بیشتری تشکیل بشه؟؟؟ 

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام. بچه ها کسی هست منو راهنمایی کنه. من سیکل میکرو داشتم که کنسل شد کلا پانکچر هم نشدم چون تخمک سه ...

سلام عزیزم خب حتما دکترت سری بهد برات داروی قویتر مینویسه سعی کن خودتو تقویت کنی وضعیت رحم و تخمدان و تخمک و اینا بسته ر شرایط بدن عوض میشه انشالا ک سری بعد وضعیتت عالی میشه گلم.مشکلت چیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خب حتما دکترت سری بهد برات داروی قویتر مینویسه سعی کن خودتو تقویت کنی وضعیت رحم و تخمدان ...

ممنون عزیزم انشالله. ذخیره تخمدانم کم شده. همسرمم مشکل تحرک و تعداد داره. چطوری میشه تقویت کنم خودمو؟ 

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به همگی 

آنا جون به نظرت برا هیستروسکوپی میتونم به دکترم اعتماد کنم ؟ من مشکل نارکی اندومتر دارم !ضرر نداره هیسترو؟

من قبلا با پادمهر ویزیت شده بودم 

مثل اینکه دکتر خزعلی هر کسی رو.عمل نمیکنن !

ممنون از جوابات عزیزم ،،،  ببخشا یه سوال هم بپرسم ، حتی این پماد کلوترسمازول یا شیاف پروژسترون ...

نه گلم
یه مخاط خیلی خیلی سفت دهانه رحم رو میپوشونه بعد از بارداری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم انشالله. ذخیره تخمدانم کم شده. همسرمم مشکل تحرک و تعداد داره. چطوری میشه تقویت کنم خودمو ...

خب سعی کن هم خودت هم شوهرت از لحاظ تغذیه ب خودتون برسین.مثلا برا صبحانه بیشتر عسل و شیره و ارده مصرف کنین بیشتر گوشت قرمز مصرف کن مصرف مرغ کم کن مصرف لبنیات خیلی کم کن.خرما و کشمش بیشتر مصرف کن کلا غذاهای با طبع گرم بیشتر مصرف کن تو دوره پریود خصوصا سه روز اول سعی کن حموم نری و خودتو نشوری سعی کن همیشه کمرتو گرم نگهداری و شوهرتم حمام داغ و سونا نره بیضه ها رو خنک نگهداره لباس تنگ نپوشه.و.....خیلی چیزای دیگه.الان همینا ب ذهنم رسید

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون عزیزم انشالله. ذخیره تخمدانم کم شده. همسرمم مشکل تحرک و تعداد داره. چطوری میشه تقویت کنم خودمو ...

چند سالته؟وضعیت هورمونیت چطوره؟

سلام....من تازه اومدم اینجا روز ۱۳ام انتقالمه.....امروز بیبی جک زدم ،یه خط در حد توهم انداخته.....ی ...

مبارکه عزیز
شنبه از بده و دو شنبه هم تکرارش کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مامان لاله مهربون بینهایت ممنونم ازتون...ممنون از رهنمایی های دلسوزانه و خواهرانه...امیدوارم که سلام ...

ممنون عزیز دلم

مامان لاله ......
امیدوارم این ناباوری قسمت خودت بشه با دیدن کلمه ی مامان جلو اسم خودت

بچه ها اینکه میگن سیاهدونه پودر شده اگه بمونه خراب میشه درسته؟

بله صد در صد
سیاه دونه بعد از آسیاب شدن بلافاصله زیر دو مین باید داخل عسل ریخته بشه
تنها نگه دارنده اش عسل هست
چون در اثر محاورت با هوا اکسید میشه

نميدونم چرا دكتر نداد😭

من هم سیکل با ال دی داشتم هم بدون ال دی توی هر دو سایزها نامتناسب بود یعنی تا وسط طول درمان همسان رشد میکرد دو روز بعد بعضیهاش خیلی بزرگ و بعضیش تقریبا اندازه قبلی بود یادمه 5 تا فولی 10 داشتم تو سونوی بعدی یکی شده بود 17 یکی 20 بقیه 11 و 12

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام تورک‌آنای عزیز و لاله جان و دپستان مهربون من امروز رفتم سونو غربالگری ،، فقط اینقد هول بودم و ...

عزیزم دکتر من گفت فرداش آز رو بده منم فرداش دادم
حالا دو سه روز فاصله رو نمیدونم مشکل داره یا نه

شهریور ماه میشه  یکسال

پس الان 7 ماهه
خیلی هم تازه نیست عملت
اصولا مشکلی هم ایجاد بشه بعد از یکی دو ماه بر طرف میشه

عزیزم نگفتی خود دکتر آصف جاه گفته بود همه ی سپتوم رو برنداشته؟ یا بعدا دکتر رزاقی گفت؟

طول سرویکس هم زده ۳۱ mm  بنظرتون خوبه ؟ یا‌کمه ؟

عزیزم لب مرزه طول سرویکست
زیر 30 خطرناکه بالای سی خوبه
هر چی از 30 بیشتر باشه بهتره

حالا من گزینه ها رو مینویسم در حد اطلاعاتتون راهنمایی کنین لطفا  Presentation:     & ...

عزیزم همه چیز خوبه طبق این سونو