2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
عزیزم اگه برا بچه اوله که خیلی جاها تعیین جنسیت نمیکنن..... برا فرزند دومم به نظر من همچین ریسکی نک ...

ممنون دوست گلم خیلی لطف کردی 

نمیدونم فعلا تو مرحله تحقیقم ببینم اصلا ارزش داره و از پسش برمیام 

راستش از اینکه بقول شما اون نتیجه ای که میخوام رو نگیرم یا بار اول باردار نشم هم خیلی میترسم 

دوستای گلم لطفا برام یه صلوات بفرستید ایشالا خدا جون حاجت همتون رو بده ❤️
آنا جون عزیزم جنسیت نی نی شما مشخص شده؟

بله عزیزم.....

یه پرنس تو راهه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش اگه روالش اینه جای نگرانی نیست..... کلا روالش هر چی باشه همون یعنی نرماله..... مث ...

عزیزم دو سه روز خیلی شدت داشت و زیاد بود الان کم شده و کمتره . به نظرت طبیعیه؟ میشه علتش سرماخوردگی خودم باشه؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون دوست گلم خیلی لطف کردی  نمیدونم فعلا تو مرحله تحقیقم ببینم اصلا ارزش داره و از پسش برمیا ...

عزیزم من جای تو باشم تعیین جنسیتو میسپارم به خدا اون بهترینارو برامون در نظر میگیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دو سه روز خیلی شدت داشت و زیاد بود الان کم شده و کمتره . به نظرت طبیعیه؟ میشه علتش سرماخوردگی ...

عزیزم حرکاتش چند مدته شروع شده؟

دو سه روز که میگی زیاد بود قبلش چطور بود؟

منظورم اینه این زیاد و کم شدن تناوب داره؟

خوب نوع تغذیتم تاثیر داره.....

مثلا چیزای شیرین و پر انرژی زیادش میکنه.....

راستی آنتی بیوتیکتم بخور چون عفونت خودش برات خوب نیست.....

عزیزم من جای تو باشم تعیین جنسیتو میسپارم به خدا اون بهترینارو برامون در نظر میگیره.....

انشالا منم واقعاتوکلم به خدا ست ولی تو شرایط بدی هستم 

ممنون عزیزم لطفا برام دعا کنید 

انشالا بچه های تاپیک همه نینی های سالم بدنیا بیارن ❤️

دوستای گلم لطفا برام یه صلوات بفرستید ایشالا خدا جون حاجت همتون رو بده ❤️
انشالا منم واقعاتوکلم به خدا ست ولی تو شرایط بدی هستم  ممنون عزیزم لطفا برام دعا کنید  ا ...

امان از دست این ایجاد کننده های شرایط بد.....

خدا خودش کمکت کنه عزیزم.....

عزیزم دارو گیاهی چی مصرف کردن همسرتون برا مورفو؟

رفتیم دکترطب سنتی داد اسمی نگفت همون موقع عطاری واسمون آماده کرد هزینش هم 200تومن شد

نمیدونیم نتیجه بخش بوده یانه تازه همسرم آز داده جوابشوگرفتیم خبر میدم

دوستان فقط تو مصرف داروهای گیاهی... دقت کنید درست شیمیایی نیستن اما بی خطرم نیستن مثلا سیاهدونه تخم ...

مرسی کومه جان بخاطر اطلاع رسانیت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها . روز یکشنبه عمل هیستروسکوپی کردم . برنجک شما هم بیمارستان آتیه انجام دادی ؟ من هنوز دک ...

با كدوم دكتر عمل داري عزيزم؟

من با دكتر صالحپور هيسترو و لاپرا داشتم همون آتيه