2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
عزیزم بله تک و توک هستن ولی تو این تاپیک تعدادشون کمه....

ممنون عزیزم 

میشه لطفا خودتون سوالم رو جواب بدید

شما که تو دوره آی وی اف بودید و تجربه دارید بنظرتون برای تعیین جنسیت ارزش داره برم آی وی اف یا نه 

و اینکه دکترم گفتن که منو معرفی میکنن به یه مرکز برای اینکار که کارهام سریع تر انجام بشه و دیروز  با دکتر اون مرکز تماس گرفتن و از طرف ایشون برام آزمایشهای اولیه رو نوشتن به نظرتون از طریق همین دکترم برم مرکز بهتره یا برم مراکز معتبر تر مثل ابن سینا و ... 

دوستای گلم لطفا برام یه صلوات بفرستید ایشالا خدا جون حاجت همتون رو بده ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینکه میگن سیاهدونه پودر شده اگه بمونه خراب میشه درسته؟

دوستان فقط تو مصرف داروهای گیاهی... دقت کنید درست شیمیایی نیستن اما بی خطرم نیستن مثلا سیاهدونه تخم کتان رازیانه برای کسایی ک مشکل کم کاری پرکاری گره تیروئید در کل مشکل تیروئید دارن خوب نیست سطح هورمونشونو بالا پایین میکنه پس قبل از مصرف هر چیزی حتما با پزشکتون مشورت کنید

ممنون عزیزم  میشه لطفا خودتون سوالم رو جواب بدید شما که تو دوره آی وی اف بودید و تجربه دارید ...

من فعلا تو سیکل آی وی اف نرفتم اما برای انجام آزمایش خیلی از مراکز ناباروری رو رفتم که الان خودم میگم رویان دقیقتر و بهتر از همشونه

من فعلا تو سیکل آی وی اف نرفتم اما برای انجام آزمایش خیلی از مراکز ناباروری رو رفتم که الان خودم میگ ...

ممنون دوست گلم 

شما برای تعیین جنسیت مراجعه کردید ؟؟؟ 

دوستای گلم لطفا برام یه صلوات بفرستید ایشالا خدا جون حاجت همتون رو بده ❤️
سلام بچه ها  تورو خدا راهنمايي كنيد امروز ١٠روز از انتقال جنين بلاستوسيتم گذشته اصلا علايم ندا ...

عزیزم دنبال علامت نباش، بخدا استرس بدتر 

به قول آنا جون من تو چهارمین ماه بارداري هستیم، هیچ علامتی نداریم 

دنبال علامت خاصی نباش، اولین علامت بتای مثبت شماست ایشالا، فقط سه روز دیگه صبر کن 

عزیرم همین داروهات کافین فقط آب زیاد بخور..... پیاده رویم خوبه واست فقط به خودت فشار نیار.....

مرسي انا جون 😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

دوستان از حرکات نی نی هاتون نگفتید چجوره . من چند وقته احساس پرش و ضربه رو تو شکمم حس میکنم فقط بعضی روزا شدتش بیشتره و بعضی روزا کم و زیاد به نظرتون طبیعیه ؟؟ اینکه گاهی شدت داره گاهی یواش هست ضربه هاش ؟ و بعضی روزا خیلی تکون میخوره گاهی هم کمتر ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام بچه ها  تورو خدا راهنمايي كنيد امروز ١٠روز از انتقال جنين بلاستوسيتم گذشته اصلا علايم ندا ...

عزیزم اصلا نگران نباش باور کن من کلا بی علاعم بودم فقط با آزمایش و سونو بارداری رو نشون میداد خودم یه علامت بارداری نداشتم از اول تا الان 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون عزیزم  میشه لطفا خودتون سوالم رو جواب بدید شما که تو دوره آی وی اف بودید و تجربه دارید ...

عزیزم اگه برا بچه اوله که خیلی جاها تعیین جنسیت نمیکنن.....

برا فرزند دومم به نظر من همچین ریسکی نکن.....

چون به عنوان کسی که این مراحل رو گذروندم اصلا توصیه نمیکنم.....

ببین عزیزم خوب این راه سختیای زیادی داره....

اما برا امثال من که حسرت یه بچه رو داشتن میارزه.....

من حتی برا بچه دومم دیگه این راهو (حتی میکرو بدون تعیین جنسیت) نرفتم و لطف خدا شامل حالم شد و طبیعی باردار شدم....

عزیزم ببین اولا خوب تو پانکچر میشی.....

اینکه نتیجه پانکچرت چه جنسیتی منتظرته معلوم نیست.....

بالفرض فرض کنیم ده تا جنین داری، حالا این جنینا میرن برا تعیین جنسیت اینکه تهش مثلا از ده تا چند تاش جنسیت مورد نظرته معلوم نیست.....

ممکنه حتی همه شون جنسیت مخالف خواستت باشن.....

پس با دونستن این مراحل و اینکه آیا حاضری همچین ریسکی رو بگذرونی و تهش چی منتظرت باشه و همه عوارضشم به جون میخری بسم الله.....

هر کمکیم ازم بر بیاد در خدمتت هستم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم من دارم ماه ۴ رو تموم میکنم علایم دریت درمون ندارم تو دنبال علایمی؟

عزیز دلم اولین علامت بارداری همون بتای + هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان از حرکات نی نی هاتون نگفتید چجوره . من چند وقته احساس پرش و ضربه رو تو شکمم حس میکنم فقط بعضی ...

عزیزم نگران نباش اگه روالش اینه جای نگرانی نیست.....

کلا روالش هر چی باشه همون یعنی نرماله.....

مثلا من دخترم زیادی تکون میخورد آخرین هفته یهویی حرکتش کم شد و رفتم تست کردن گفتن دیگه باید زایمان کنی.....

یا اگه مثلا دردونت کلا حرکتش کمه یهویی زیاد بشه یعنی خوب نیست اما برا وروجک تو چون گاها شیطونه گاها آروم یعنی نرمالش همینه.....