2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
آنا جون من بخاطر اینکه وزنم خوب بالا رفته دکتر گفت پریناتال نخورم به نظرتون با خوراکی های که میخورم ...

نه عزیزم اگه نیاز بود قطعش نمیکرد.....

برا منم تازه با اینکه اضافه وزنم کمه یه روز در میونش کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من دوباره امروز سونوشدم بعد از دوبار سونو شدن دوباره گفتن تخمك ريز بزرگترينش ١٧ بود هفت هش ...

عزیرم همین داروهات کافین فقط آب زیاد بخور.....

پیاده رویم خوبه واست فقط به خودت فشار نیار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون و دوستانی که اطلاعات دارین ، این پماد کلوتریمازول ۱٪ واژنی ، یه ساعت دراز بکشیم کافیه ؟ یا ...

عزیزم من پماد رو شب قبل خواب میذاشتم.....

اما خوب تو شیافتو شب چه ساعتی میذاری؟

فاصله داشته باشه بهتره.....

من اگه الان بعد یه ساعت و یه ساعت و نیم بلند بشم یعنی پماد کلوتریمازول ۱٪ تاثیری نداره ؟ راستی من ال ...

عزیزم معمولا یکی دو ساعته دیگه جذب میشه.....

من اگه الان بعد یه ساعت و یه ساعت و نیم بلند بشم یعنی پماد کلوتریمازول ۱٪ تاثیری نداره ؟ راستی من ال ...

راستی همون نصف اپیلیکاتور بره تو کافیه نگران نباش......

جفت سري بدون ال دي

عزیزم من شنیدم ال دی برا یه دست شدن تجویز میشه اما اینکه چه قدر درسته نمیدونم.....

لاله جون ببخش یه سوال داشتم ، این پماد که واژنی استفاده میکنیم ، داخل رحم هم میره وقتی درار کشیدیم ی ...

عزیزم دکترم تاکید داشت تو بارداری نصف بره تو خیلی فشار ندم.....

پماد که همون تو واژنه فقط از همون طریق داروش جذب میشه.....

لاله جون بببخش ،،من همش سوال دارم ،، تقریبا ۲ ساعت میشه من اپلیکاتورو وارد کردم ، الان یه کم ترشحات ...

نگران نباش چیزی نیست احتمالا ته مونده لک بینیاته مال من اواخرش هر چند روز یه بار یه خودی نشون میداد....

تا نصف موردی نداره.....

سلام....من تازه اومدم اینجا روز ۱۳ام انتقالمه.....امروز بیبی جک زدم ،یه خط در حد توهم انداخته.....ی ...

عزیزم خوش اوگدی.....

خوش خبر باشیو و همیشه با خبرای خوش بیایی.....

ایشالله داری مامان میشی.....

ایشالله خبر بتای +م میدی.....

سلام سها جان عزیزم امیدوارم که صلاح تون در این باشه تا بهترین زمان ممکن انتقال انجام بشه... م ...

Atrisa جان شما هم بعد هيسترو پريودتون مقدارش كم بود ؟!

من ٢٨ سيكل مثله هميشه پريود شدم ولي خيييييييلي كمه نگران شدم 

امروزم ميرم سونو روز دوم پريود تا دارو شروع كنن خيلي نگرانم خونريزيم مثله هميشه ميست😥😥

عزیزم خوش اوگدی..... خوش خبر باشیو و همیشه با خبرای خوش بیایی..... ایشالله داری مامان میشی..... ا ...

خیلی ممنون ...هنوز تو شکم....نا امید زدم اخه اصلا علامت ندارم‌...

سرم بالاست.....چون میدونم خدا اونجاست.....
خیلی ممنون ...هنوز تو شکم....نا امید زدم اخه اصلا علامت ندارم‌...

سلام گلم تبریک میگم بهت ایشالا بتاتم مثبت میشه و از شوک درمیای کلا.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
Atrisa جان شما هم بعد هيسترو پريودتون مقدارش كم بود ؟! من ٢٨ سيكل مثله هميشه پريود شدم ولي خييييييي ...

عزیزم نگران نباشید بله بالاخره دستکاری شده...انشاا....به سلامتی شروع کنید و به زودی خوش خبر خواهید بود...

همین که پریود شدید حتی در حد کم خوبه جای نگرانی نیست..موفق باشید

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..