2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام‌خانوما من هفته پنجم بارداری هستم دل‌دردم‌کمردردم‌و‌درد سینه ام خیلی کمتر شده خیلی نگرانم شما ...

عزیزم نگران نباش خوبه که بدنت داره به تغییرات هورمونی عادت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  تورک آنا ببخشید یادتونه کفتم ترشحات رنگی دارم و منشی دکتر گفت پماد استفاده کن ،،، اون موق ...

برا من کلوتریمازول داده بود درصدشو یادم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه پیش ی دکتر توی رشت میرم ایشون گفتن.دکتر ایمونولوژ هم بهم نامه داده که پردنیزولون حتما قبل انتقال ...

عزیزم سرم تو بروشورش نوشته ریسک ترومبوز داره، اما اونم راهکار داره باید با انفوزیون آهسته تزریق بشه نگران نباش من تا ۶ ماه بارداریم سرم زدم و هنوزم زندم......

لاله جون نمیدونی این روزا چه حالیم از یک طرف وضعیت درمانم از یکطرفم پسرعموم رو از دست دادم چون برادر ...

عزیزم بهت تسلیت میگم.....

اما این اتفاقای ناگوار یه گوشزده.....

داره اخطار میده سلامتی و لحطه لحظه زندگیمون مهمترین چیزای زندگیمونن....

عزیزم میدونم مرگ عزیز سخته و با هیچ حرفی تسکین پیدا نمیکنه و فقط زمان دوای درده.....

اما این داره بهت میگه باید از لحظه لحظه زندگی لذت برد چون از فردامون خبر نداریم....

تورک جان این ماه میخواستم برا انتقال جنین برم گفتم یه ماه جلوتر طب سوزنی برم پریودهام 28 و 29 روزه ب ...

ممکنه به خاطر طب سوزنیم باشه اما خوب ممکنه بی بی هم زود بوده باشه چون معمولا با یه هفته تاخیر نشون میده.....

ایشالله که خیره....

سلام  آنا  روزه داری تو سه ماهه اول بارداری ،مشکل بر مادر وجنین ایجاد میکنه؟

والا اینو من جواب ندم شاید بهتر باشه.....

با من باشه از چند ماه قبلم توصیه نمیکنم اما خوب بهتره طبق شرایطت با دکتر مشورت کنی.....

سلام  آنا  روزه داری تو سه ماهه اول بارداری ،مشکل بر مادر وجنین ایجاد میکنه؟

به سلامتی ایشالله خبریه؟؟؟

سلام دوستان من امروز ۱۱ روزه که از انتقالم میگذره ۲ تا جنین ۳ و نیم روزه  اما اصلا هیچ حسی ند ...

نه عزیزم خیلیام مثل من کلا تعطیل العلامت بودن......

فکر کن حتی من تو این یکی بارداریم که طبیعی شد تازه موقعی فهمیدم باردارم که صدای قلبشم شنیدم.....

ببین دیگه چه قدر تعطیل العلامت بودم.....

سلام عزیزم خوبی اناجون  مهربونم مشکل معده نداشتم واینکه من اسپرین قبلا هم تو ای یو آی خوردم ای ...

عزیزم ایشالله خیره و دایمتیکن و رانیتیدین برات خوبه ایشالله جواب میده.....

بس اینطور که معلومه منم باید برم 😔  شما کجا لاپرا کردی عزیزم؟پیش کدوم دکتر؟

عزیزم من ویزیتای اولم ابن سینا بود که عملم هم با خز علی تنظیم شد.....

من که تا عمر دارم مدیونشم چون من سالها به خاطر دردای پریودیم زمینگیر بودم بهم عمر دوباره داد.....

آنا جون شما برا غربالگری اول کجا سونو رفتین ؟ سونورافی دکتر صدری رو توو تهرانپارس معرفی کردن از مطب، ...

عزیزم من پیش صدری رفتم.....

فوق العاده ست.....

خیلیم دقیق و فرزه.....

سه سوته برات سونو میکنه.....

من شخصا دوست ندارم سونو خیلی طول بکشه اما خوب هر کسی نمیتونه هم دقیق باشه هم سریع.....

فقط برا صدری قلق داره رفتن.....

همسرت بره کله سحر اسم بنویسه.....

ما معمولا ۶ صبح میریم و رو برگه که بیمارا میان اسم مینویسن.....

اگه خونت نزدیکه که بگو همسرت بره بنویسه بعد تقریبا حدودا ۷-۷/۵ باید باشی که به محض اومدن پذیرش بتونی دفترچه رو بدی.....

ما معمولا با هم میریم و من تو این فاصله تو ماشین میخوابم.....

معمولا ۶ صبح اونجا باشی جزء نفرات اولی.....

حالا یادم بدین یه تیکر بارداری هم بزنم که نهایت اعتماد بنفس و انرژی مثبت ر نشونتون بدم😂😂😂😂

اتفاقا عالیه.....

یادت باشه من سر دخترم هر ماه تیکرمو میزدم و هر ماهم ادیتش میکردم.....

اتفاقا حس خوبیه.....

تا اینگه بالاخره تیکرم واقعی شد....

سلام مهربونا خوبیییییییید من امروز دوتا نینی خوشگل انتقال دادم  محتاج دعاهاتون هستتتتتتتتتتتت ...

به سلامتی عزیرم......

قدم دردونه هات مبارک.....

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی......

از الان بهت تبریک میگم مامان شدنتو چون شک ندارم مامانی عزیزم.....

عزیزم بتا بخاطر ریه زدی ؟ دخترت چند هفتگی به دنیا اومد؟

عزیزم آره برا ریه زدم هفته ۲۹ بود فکر کنم زدم.....

۶ تا هر ۲۴ ساعت ۳ تا با هم.....

پرنسسم اصلا به روشم نیاورد مارمولک....

دختر من ۳۸ هفته به دنیا اومد.....

من امروز بخاطر سرماخوردگی رفتم دکتر واسم دیفن هیدرامین و آموکسی سیلین نوشت . فقط شربت رو میخورم به ن ...

عزیزم برا منم دیفین هیدرامین نوشتن ولی بعدش دکتر زنانم گفت دیفین نخور به جاش پروسپان گفت بخور.....

البته من پروسپان رو پیدا نکردم چون خارجیه و نبود مشابهش بود پروسپیتان که همونه فقط ایرانیشه.....

۱۵ تومنه خودت بخر بخور به جای دیفین.....

اموکسی سیلینتم بخور نگران نباش......

من کلی آنتی بیوتیک وریدی زدم هر روز دو بار سفازولین صبح و شب تو سرم زدم......

دکترم گفت نگران نباش سیفن.....

راستی پروسپان خیلیم خوب جواب داد و سریع اثر کرد و خلط آور خوبیم بود.....

ضمنا پروسپان رو برا بچه هام تجویز میکنن خلط آور گیاهیه.....

دکترم گفت دیفین دیگه نخور.....