2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
لاله جون بببخش ،،من همش سوال دارم ،، تقریبا ۲ ساعت میشه من اپلیکاتورو وارد کردم ، الان یه کم ترشحات ...

عزیزم اپلیکاتور وارد رحم نمیشه فقط شاید ب دهانه ی رحم خورده باشه،نگران نباش

اما واسه دفعه های بعد فقط نصف اپلیکاتور رو داخل واژنت ببر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون ببخش یه سوال داشتم ، این پماد که واژنی استفاده میکنیم ، داخل رحم هم میره وقتی درار کشیدیم ی ...

عزیزم هیچ چیزی نمیتونه وارد رحم بشه نگران نباش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیز چقد فاصله بین مصرف پماد کلوتریمازول و شیاف پروژسترون باشه کافیه ظ؟

اول شیاف رو بذار بعد از مثلا یه ساعت پماد بزن
چون شیاف سریع جذب میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب اگه ال دی داشتی سایز فولی ها یکدست تر میشد

نميدونم چرا دكتر نداد😭

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
لاله جون بببخش ،،من همش سوال دارم ،، تقریبا ۲ ساعت میشه من اپلیکاتورو وارد کردم ، الان یه کم ترشحات ...

عزیزم نصف اپلیکاتور رو وارد کن
میتونی خیلی اروم با انگشت خودت(ببخشید ) داخل واژن رو چک کنی و ببینی دقیقا دهانه ی رحمت چقدر فاصله داره
اصولا به اندازه ی دو و نیم تا 3 بند انگشت وسطی بین دهانه رحم تا ورودی واژن فاصله است
این جوری میتونی بسنجی که چه مقدار اپلیکاتور رو وارد کنی

نگران کیسه اب یا جنین هم نباش
عزیزم جنین داخل رحم هست ، شما اپلیکاتور رو وارد واژن میکنی
رحم خودش کاملا عضلانیه و از جنین و کیسه محافظت میکنه

نميدونم چرا دكتر نداد😭

اشکال نداره
منم این سری نداشتم یه کم نسبت به سری قبل فولی هام سایزهاشون متفاوت تر بود اما مشکلی ایجاد نشد

خانما تو رو خدا منو از سردرگمی در بیار، دکتر رزاقی بهم گفت پرد بخورم زرنانی گفت نیازی نیست موندم چیک ...

کدوم ایتم مشکل داشت؟

اشکال نداره منم این سری نداشتم یه کم نسبت به سری قبل فولی هام سایزهاشون متفاوت تر بود اما مشکلی ایج ...

ايشالا خدا كنه شنبه سايزشون اوكي بشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم نصف اپلیکاتور رو وارد کن میتونی خیلی اروم با انگشت خودت(ببخشید ) داخل واژن رو چک کنی و ببینی ...

ممنون از جوابات عزیزم ،،، 

ببخشا یه سوال هم بپرسم ، حتی این پماد کلوترسمازول یا شیاف پروژسترون که میزاریم داخل واژن و بر اثر حرارت بدن آبکی میشن هم از راه دهانه رحم وارد رحم نمیشن ؟

نه پیش ی دکتر توی رشت میرم ایشون گفتن.دکتر ایمونولوژ هم بهم نامه داده که پردنیزولون حتما قبل انتقال ...

ان شالله درمان مناسب پیدابشه و اینبار مشکلی تو بارداری برات پیش نیاد.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷